Yleinen

Meikkivärejä ja -vinkkejä aikuisille – nämä sopivat useimmille!

10 Comments

 1. Tiia Koivusalo

  Ihania juttuja pilvin pimein. Niin niin rakastan Isadoran luomivärejä ja paras aurinkopuuteri tulee Phycisians Formulalta. Olin ihan kääks, kun huomasin, että mun lempiaurinkopuuteri oli mennyt palasiksi. ?

  Ihanaa viikonloppua Maarit?

  1. Maarit / Sopusointuja

   Minullakin on tuo aurinkopuuteri ja se on kyllä hyvä – ja mikä tuoksu!
   Koskahan keksitään rikkoutumaton versio – se kun tuntuu tippuvan kaikilta…
   Aurinkoterkut täältä <3

 2. Outi Krimou/Outi's life

  Omat suosikit on jo löytyneet. Yleensä käytän IsaDoran tai Rimmelin luomivärejä, niissä yhdistyy laatu ja edukas hinta. Minulle tärkeää on, että luomiväri pysyy luomilla, eikä varise silmän alle päivän aikana. Oma suosikkisävyni taittaa vähän ruskeaan.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Korkea hinta ei todellakaan aina ole tae hyvästä laadusta ja Isadoralla on erinomainen hinta-laatusuhde; pitääpä katsastaa Rimmelin värit!
   Ihanaa uutta viikkoa Outi <3

 3. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

  Mulla kävi samoin kuin Tiialla tuon Phycisians Formulan aurinkopuuterin kanssa, harmi mutta ehkä hyvä syy hankkia sama pian uudestaan. Mun on ollut helppo löytää luomivärejä, nykyään uskallan rohkeasti käyttää muitakin sävyjä kuin harmaata ja ruskeaa jotka olivat pitkään ainoita sävyjä mitä käytin.

  Mukavaa viikonloppua ♥

  1. Maarit / Sopusointuja

   Itse taas tunnustaudun aika varovaiseksi luomivärien suhteen; kun yläluomet roikkuvat jo kiitettäväsi niin niitä pitää yrittää toppuutella ja nostella murretuilla väreillä 😀
   Kivaa uutta viikkoa! <3

 4. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Sinulla on aina ihan parhaat aikuisen naisen meikivinkit❤

  Itselleni omimmilta tuntuvat sävyt ovat harmahtavaan taittavat maanläheiset, mutta myös jotkut luumun sävyt.

  Kikon meikit ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia, reissuista olen hankkinut Kikoista useamman kerran.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Voi kiitos niin paljon Tuuli; tuli niin hyvä mieli <3 Välillä tuntuu, ettei nämä kiinnosta ketään, mutta toisaalta niitä kysellään tuon tuosta… Luumusävyt ovat hyviä silloin kun ne ovat riittävän syviä eivätkä liian punaisia ja niitä on muuten tosi vaikea löytää. Paras väri, mitä olen käyttänyt, oli Lumenen duossa oleva, itse suunnittelemani väri. Se on jo kuitenkin lopetettu uudistuksen yhteydessä eikä niilläkään ole enää juuri aikuisille sopivia värejä, harmi.
   Kikolla pitää käydä aina matkoilla!

 5. Heli-Hannele - Beach House Kitchen

  Onpa upeita sävyjä! Mistä noita Kikoja saa? Niin kauniin sävyinen huulipuna ja huultenrajauskynä. Rakastan ruskean sävyisiä luomivärejä, harmi kun joku ainesosa niissä saa silmät vuotamaan, onkohan se joku kimalle?

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kikoa myydään oman tietämykseni mukaan vain täällä Etelä-Euroopassa, Espanja, Italia ja taitaa olla Ranskassakin. Monet tuovat näitä just matkoiltaan, koska hintataso on aivan uskomattoman edullinen ja laatu siihen nähden tosi hyvä. Huulipunat, kynsilakat, luomivärit 2-5 euroa. Ne valmistetaan Italiassa ja tiedän jonkin verran taustoja, joten laatuun voi luottaa 🙂
   Yleensä sininen väripigmentti on herkimmin allergisoiva, ja sitä esiintyy myös luumuissa ja liiloissa väreissä. Voi toki olla kimallekin, on niin vaikea päästä jäljille mikä aiheuttaa…

Leave a Reply