Yleinen

Meidän kodin TOP 5

20 Comments

 1. Kotilaituri/Kati

  Ihana näkökulma asiaan! Loistavasti kuvattu ja suunniteltu, koska olette tehneet kodin, joka kestää aikaa ja elämää <3 Oma top 5 listani pystyi pyörähtämään vain yhdessä tilassa, joten se ei jää tuohon viiteen 😉 Tervetuloa kurkkaamaan listaukseni!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Kati! Menenkin hetimmiten katsomaan sinun ihanan kotisi <3

 2. Pia

  Hei Maarit! Valoisa ja ihanan kotoisa koti. Koti josta näkee, että siellä asutaan. Ihanaa pakkaspäivää!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Voi kiitos Pia! Tämä on ollut varsin muuttumaton vuosikausia, kuten näkyy tuosta lehtijutustakin. Huonekalut tosin seilaavat ahkerasti paikasta toiseen mielialan seilaamisen mukana 🙂
   Aurinkoa päivääsi!

 3. Marja T

  Teillä on linjakas koti. Valo peilautuu kauniisti eri suunnilta. Kun jokaisella toiminnolla ja tavaralla on oma paikkansa, niin silloin järjestys säilyy. Olen jo pidemmän aikaa kuolaten ihaillut teidän keittiön/makuuhuoneen tiiliseinää. Vanhoissa tiilissä vain on jotain sellaista.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitti Marja! Se on just noin, pieni hetki kun laittaa tavarat heti omille paikoilleen, mutta iso työ ryhtyä jälkeenpäin raivaamaan.
   Valoisaa päivää!

 4. KastehelmiB

  Hei, teillä on todella kaunis ja lämminhenkinen koti ja todellakin VALOa. Tuo tiiliseinä on myös persoonallinen ja tuo lämpöä. Aurinkoa päiviisi!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei lämmin kiitos! Tuon tiiliseinän lumo tuskin koskaan laantuu…
   Kirkkaita pakkaspäiviä 🙂

 5. Celia C / good to be home

  Kiva, kun nappasit haasteen. En tiedä, onko tällaista pyörinyt ennen – keksin sen aivan omasta päästä 😉
  Voi, meillähän on näitä yhteisiä juttuja vaikka kuinka paljon. Aivan samanikäiset kodit, aivan samallainen tarina tiilistä, putsauksesta, ylipuhumisesta ja seinästä 😀 Hauskaa!
  Mutta se, mikä on teillä ylivertaista on tuo valo!! Meillä on niin paljon pienemmät, sellaiset pohjalaistalojen malliset t-ikkunat. Ei niistä ryösää koskaan tuollaista valoa. Mutta itsepä menin rakastumaan juuri noihin t-mallisiin kotiseuturakkaudesta…
  Minulle on tullut GK tuolloin, joten olen varmaan jo silloin törmännyt sinun kotiisi – höh 😉

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hassua tosiaan nämä yhtäläisyydet! <3
   Jokaisessa talossa ja kodissa on oma tunnelmansa eikä niitä voikaan verrata. Itse olen aina rakastanut myös torppatyyppisiä pieni-ikkunaisia kotipesiä, missä on paksut hirsiseinät. Tunnelma on niin tärkeä.
   Ihanaa viikonloppua!

 6. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

  Niin kaunis valoisa ja tilava koti teillä ♥ Ja tuo tiiliseinä, ihana!!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Voi kiitos Maiccu!
   Aurinkoista pakkasviikonloppua sinulle!

 7. tuulanneli

  Todella kaunis ja niin ihanan valoisa.

  Tuo tiiliseinä on todella huikea! Vieläkin ihailen kaikkea tuota valoisuutta mikä tulvii ikkunoista!

  Aurinkoista loppuviikkoa 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Lämmin kiitos Tuulanneli <3
   Valoa tulvii tänäkin aamuna ja aivan ihana aurinkoinen pakkasviikko takana.

   Nautitaan tästä kunnon talvesta – ihanaa viikonloppua sinulle!

 8. Anonyymi

  Hei! Olen lueskellut hiihtolomalla urakalla blogiasi ja vanhoja postauksia.Tämä blogisi on vaan niin hyvä, voimaannuttava ja olen saanut monia vinkkejä. Jossain postauksessa oli juttua luottohuiveista, mikä malli sinulla on balmuirin huiveista? Johanna

 9. Maarit / Sopusointuja

  Moikka Johanna! Oi, ihanaa että olet viihtynyt täällä myös vanhojen juttujen parissa!
  Huivit ovat Balmuirin Helsinki-mallia, kävin mittaamassa pikaisesti ja mitat on: n. 65 x 195 cm. Reunassa on pienet harvat hapsut.
  Vanhin niistä alkaa olla jo varmaan kymmenen vuotta vanha ja edelleen käytössä kesät talvet.
  Nytkin levitin olkapäille hartioita lämmittämään…
  Iloa päivääsi!

 10. Villis

  Hurjan kaunista, kodikasta ja valoisaa, tykkään kovasti! Minulla on ollut pitkä tauko kaikkien mukavien (kuitenkin seuraan vain harvoja) blogien seurannassa, sitä vaan joskus ikään kuin tulee "täyteen" ja muu elämä voittaa sillä hetkellä. Nyt olen jo muutaman lukenut ja onneksi avasin sinunkin sivusi, ovat vaan niin ihania! Ihailen ihmisiä, jotka jaksavat antaa itsestään niin paljon, juuri meille, jotka vain seuraamme ja ihastelemme, kiitos siitä. Instagramissa kyllä seuraan sinua ja sieltä se tarve varmaan lähti avata taas blogisi sivut myös. Sinulla on äärettömän paljon vinkkejä, ei yksin kauneuden hoidosta , vaan hyvin monista elämään ja arkeen liittyvistä asioista.
  Kotinne valoisuus on ehdottomasti paras juttu, mutta olet kyllä osannut tehdä sisustuksellisesti kauniit ja kestävät ratkaisut. En myöskään osaisi ajatella kotia upouudella sisustuksella, kerroksellisuus on minulle tärkeää ja tuo pysyvyyttä kotiin. Trendejä on mukava seurata, mutta varmaan myös ikä tekee sen, että ihan kaikkea ei tarvitse laittaa toivelistalle, voi vain katsella toisten kaunista:)
  Keittiö on monessa kodissa tärkeä paikka, eikä sitä suotta kutsuta kodin sydämeksi, olet tehnyt siitä kauniin ja mikä ilo joka ikinen aamu nousta aamiaiselle keittiöön, josta löytyy myös silmänruokaa! Sinulla on kaunis viherkasvi keittiön tiiliseinää vasten, pienellä lisäpöydällä. Onko kasvi Silkkimaija ja montako vuotta olet kasvattanut sitä tuohon kokoon?
  Mukavia keväisiä päiviä sinulle täältä Keski-Suomesta!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Huomenta Villis ja lämmin kiitos aivan ihanasta viestistäsi! Tiedätkö, että saatu viesti on aina se paras kiitos tästä kirjoittelusta ja tuo todella hyvän mielen <3 Ja tervetuloa takaisin tänne maailmaani.
   Ymmärrän hyvin tuon mainitsemasi puutumisen. Itsellekin tulee välillä aikoja, ettei tule luettua edes seuraamiani blogeja; silloin on myös selvä tarve pysytellä vähän etäämmällä tästä somemaailmasta.
   Kukka keittiön pöydällä on tosiaan Silkkimaija. Ostin sen noihin aikoihin, kun olen ottanut juuri nuo kuvat keittiöstä eli arviolta reilu vuosi sitten. Sen lehdet alkoivat tummentua ennen joulua lehti lehdeltä, mikä saattoi johtua heikohkosta kastelusta reissumme aikana. En kuitenkaan saanut sitä enää tokeentumaan millään, vaan kaikki uudetkin lehdenalut, mitkä ilmestyivät keskeltä, saivat heti ruskean reunan. Viime viikolla sitten heitin sen pois ja harmitti kovasti, koska tykkäsin siitä.

   Kauniita pakkaspäiviä sinne Keski-Suomeen!

   Maarit

 11. Sari/Casa Mimi

  Ihastuksen huokauksia teidän talosta ja tuo tiiliseinä on niin makee. Ja terassi ja kaikki 🙂 Ihanaa loppuviikkoa <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Lämmin kiitos Sari!
   Ajattelen usein, että kun koti on sellainen mihin tullessaan kokee suurta onnen tunnetta, ei vaivaa sellainen asia että pitäisi koko ajan saada muutosta, fiksata, sisustaa, ostaa… Se rauhoittaa kummasti mieltä 🙂
   Aurinkoista päivää sinulle!

Leave a Reply