Yleinen

MARIMEKKO SYKSY/TALVI 2018

10 Comments

 1. Hanna-love

  Tyynyissä ja shaaleissa juuri nuo ruskean sävyt tuovat mausteisen lämpöisen tunnelman, vaalealle kalustukselle. Ruskeat sopivat hyvin muuhun maanläheisen sisustukseen. Marimekko sopii hyvin Artekin Aallon kalusteisiin. Marimekon syksyssä on ihania kuoseja, monissa väreissä.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Maustesävyt pikku ripauksina ovat pitkästä aikaa silmää miellyttäviä ja
   siellä oli kaikki yhdistelmät vaan niin kohdillaan 🙂

 2. Marja T

  En ole tänä vuonna käynyt asuntomessuilla. Tässä helteessä kohteiden ravaaminen voi olla melko tuskaista. Harmi jos syksyn trendivärit ovat tiili, terrakotta, ruoste, punasavi,okra ja sinappi. Niistä ei mikään viehätä mua.Ruskean kaudenkin olen jo elänyt sisustuksessa. Toista kertaa en sitä enää huoli. Pitää tyytyä omiin sisustusväreihin (vadelmanpunainen,valkoinen, harmaa) ja olla epätrendikäs. ? Maarit, mukavaa alkanutta elokuuta.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Nämä ruskean maailman sävyt ovat vain osa syksyn karttaa, onneksi, sillä ne muistuttavat monia muitakin menneestä ruskeasta kaudesta. Kartalla on varmasti tuttuun tapaan kaikkiin väriperheisiin joitain uusia sävyjä. Marimekko on valinnut luonnon teemakseen ja sisustuksessa värit olivat pääosin sieltä.
   En vaihda itsekään kotini värejä totaalisesti, usein maljakko, koriste-esine tai tyyny uudessa värissä entisten kaverina tuo vähän uutta tuulahdusta.
   Samoin sinulle Marja! 🙂

 3. Aikku

  Marimekko on oma suosikki ollut aina.Ja tuossa on monta kivaa juttua minkä ottaisin meille.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei, sama täällä!
   Marimekkoa on niin helppo yhdistellä moniin erilaisiin tyyleihin.

 4. Tuija

  Unelma Unikko vilahti silmieni edessä Marimekon postissa ja ihastuin totaalisesti. Arjen piristysmekoksi täydellinen… Harkitsen vakavasti! Trendiväreihin en ole perehtynyt ja kotimme luo tällaisenaan auvoa eloon eli mitäpä sitä radikaaleja muutoksia tekemään. Huvilatyyliimme sopii huoleton kepeys. Eloiloja! Tuija

  1. Maarit / Sopusointuja

   Mikäpä parasta kuin huoleton kepeys ja yksilöllisyys. Teillä on ihana koti Tuija!
   Leppoisaa sunnuntai-iltaa sinulle!

 5. Tuula's life

  Voi, en ehtinyt asuntomessuille. Mutta onneksi täältä löytyy informaatiota messuilta. Vaikka en itse olekaan ruskean ihailija, niin ihailen sitä muilla. No, mökkihän on ruskea, mäntymökki, mutta se on toinen juttu se. Minulla on aina ollut mustavalkoinen koti. Ihailen kyllä värejä muilla, mutta en oikein osaa itse niitä yhdistää.
  Ja Marimekko on ollut aina suosikkini. Hieno ja inspiroiva postaus, kiitos!
  Kivaa viikkoa, Maarit!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos paljon Tuula! Tiedätkö, että messut olivat mielestäni kokonaisuutena varsin vaisut eikä paria poikkeusta lukuunottamatta mikään oikein innostanut. Ei tainnut jäädä mitään kovin kummoista kokematta 🙂
   Sehän on hyvä, että on oma tyyli ja värit joista pitää, silloin ei tarvitse edes yrittää lähteä 'harhateille'.
   Täällä on kumma ilma, todella kova tuuli, on pilvistä mutta todella lämmin. Sitä ei uskoisi, kun katsoo ikkunasta ulos.
   Mukavaa torstaita sinulle!

Leave a Reply