Kauneus ja hyvinvointi

Maksaläiskiä, ryppyjä, kimmoisuuden puute – vinkkejä 50+ iholle

6 Comments

 1. Tiia Koivusalo

  Upeita vinkkejä Maarit. Täällä rosacea taas puhkesi, liekö johtuu siitä, että olin niin pitkään kipeänä. Iho on todella huonossa kunnossa. Nyt olen mennyt ihan tuoksuttomilla LRP ja Avenen tuotteilla. Moni tuote ihan kirveltää. Toivottavasti talttuu.

  Kiitos upeasta infopaketista ja huomenna nähdään. 🥰

  1. Maarit

   Onpa todella ikävä kuulla, ja juuri kun olet saanut hoidettua sen kuntoon. Mitä olen lukenut, niin juuri mahdollisimman yksinkertaiset (vähän r-aineita, ei hajustetta jne) on parhaita ruusufinnin suhteen. Ja voisi kokeilla myös niitä joissa on ihon mikrobiomia tukevia ainesosia eli ne on usein luomutuotteita.
   Ja hei, kiitos viestistä ja tänäänhän me nähdään! <3

 2. Petra'

  Kiitos! Omat suosikkini apteekkikosmetiikasta ovat Louis Widmer ja Vichy sekä La Roche-Posay, näistäkin olisi kiva lukea postaus jossain vaiheessa suosituksineen. Olen laiska hoitamaan ihoani mutta viidenkympin paikkeilla ja jo ennen maksaläiskistä tuli ongelma, kesäkuukausina on käytettävä 50 aurinkosuojaa, ja suosin kaiken kaikkiaan kesäkuukausina ja välillä muutenkin voiteita, joissa 30 spf aurinkosuoja on mukana (esim. Lumenelta). Kovin paljon en haluaisi kosmetiikkaan hassata, siinä mielessä kiva että nämä nyt esittelemäsi tuotteet eivät ole kautta linjan aivan mahdottoman hintaisia. Kotimaisista tuotteista tietysti olisi kiva lukea jo ihan periaatteesta. 🙂 Hyvää alkanutta vuotta!

  1. Maarit

   Hei Petra! Pyrin ottamaan mukaan aina eri hintaisia tuotteita tarjotakseni lukijoille useampia vaihtoehtoja. Spf 50 voiteista erinomainen on La Roche-Posayn Anthelios, litteä muovinen pikkupullo ja toinen on Vichyn spf 50 Capital Soleil – nämä molemmat on todella ohuita ja hyvin levittyviä suojia, todella lämmin suositus molemmille. Itselläni oli juuri Kanarialla mukana myös Patyka Spf 30 päivävoide; se on ranskalainen luomutuote ja käy päivisin myös päivävoiteena. Jos iho tuntuu kaipaavan lisää kosteutta, sinne alle sopii hyvin jokin esimerkiksi kevyen geelimäinen hoitoneste, vaikkapa By Railin Hydrating Lotion. Näitä hoitovesiä tai -emulsioita löytyy nykyään monilta sarjoilta.
   Laitetaan listalle toiveesi kotimaisista tuotteista 🙂
   Mukavaa vuoden alkua myös sinulle!

 3. Kristiina

  Hei, onko sinulla silmänympärysihon hoitoon hyviä vinkkejä, aikuiselle yli 50 v? Toki silmänympärysvoide on käytössä, mutta onko tuotevinkkejä jotka tehoaa veltostuneeseen silmänympärysihoon?

  1. Maarit

   Hei Kristiina! Olen testannut joitakin tuotteita, jotka kiinteyttävät silmänympärysihoa ja joita voin siinä mielessä suositella. Tässä muutama vinkki:
   – Remescar Eye Bags & Dark Circles; se napakoittaa todella hyvin myös veltostunutta ihoa silmien alla. Se perustuu välittömään tehoon, eli mm sen sisältämä savimineraali napakoittaa ihoa silminnähden. Sen kohdalla on oleellista noudattaa ohjetta, ettei laita ainetta liikaa. Tämän myyntipaikat löytyvät googaamalla.
   – Pidemmällä jänteellä hoitavia ja kiinteyttäviä ovat hoitoloissa myytävä BTB13 silmänympärysvoide on itselläni jatkuvassa käytössä. Niitä on erilaisia ja tähän tarkoitukseen Pro-Age Firming Eye Cream voisi olla yksi vaihtoehto. Samoin By Railin ProLift on tehokas kiinteyttävä ja samalla myös hyvin kosteuttava ja ihoa pehmentävä.
   Toivottavasti näistä olisi apua 🙂
   Valoisaa vuoden alkua sinulle1

Leave a Reply