Yleinen

LOISTA SINÄKIN!

9 Comments

 1. Sari Riekkola

  Aika ihanan tuntusia tuotteita, kiitos paljon jälleen vinkeistäsi Maarit.

  Tietäisitköhän jonkun hyvän tuotteen, joka olisi sopiva mulle, kasvojeni iho on muuten hyvä, talvisin perus kuiva, mutta leukaan tulee aina mustapäitä ja finnejä… en ole oikein löytänyt mitään soppelia tuotetta nuita ällötyksiä poistamaan?

  1. Maarit / Sopusointuja

   Huomenta Sari! Ainakin mustapäiden suhteen oiva keino voisi olla, että käyttäisit muutaman kerran viikossa Lumenen 60 sec Facialia, se on syväpuhdistava tuote koko kasvoille. Ja lisäksi voisit käyttää ihan vain leukaan Lumenen Turvenaamiota, alkuun muutamana päivänä viikossa (toivottavasti se on vielä valikoimassa). Lisäksi pitää huolehtia ihon hyvästä kosteutuksesta, vaikka olisi rasvoittuvakin, sillä hoidetun ihon huokoset pääsevät avautumaan ja kuona poistumaan. Toisinpäin ajatellen: jos iho on kuiva, myös huokoset ovat kireällä ja varastoivat talin ym sisäänsä. Ihana kosteusvoide on Lumenen uusi Lähde-sarjan 24h hydration rescue -voide. Toivottavasti näistä on apua :o)

  2. Sari Riekkola

   Kiitos paljon Maarit neuvoista, menenkin huomenna kaupunkiin ja katson sieltä nuita tuotteita 🙂
   Ihanaa perjantai iltaa ja viikonloppua sinulle! <3

 2. Mia / Beauty Highlights

  Kivan vinkkipostauksen olet koonnut 🙂

  Lumene on alkanut innostuttaa minuakin yhä enemmän ja enemmän. Uudistus on todellakin ollut mieleen!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ne ovat ihan huipputuotteita; uudenlaisia ja niin miellyttäviä käyttää ja kaunis lopputulos

 3. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Pidän noista Lumenen keveän heleistä uutuuksista.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Niin minäkin 🙂 Mukavaa viikonlopun odottelua…

 4. Johanna - Home at beach

  Ihania vinkkejä taas, huomenna kaupoille. Laitatko tuon beauty serumin alle jotain päivävoidetta tms? Nämä toimivat varmasti hyvin etelän auringossa, kun ei halua laittaa niin paljon meikkiä.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei Johanna! Juu, vaikka nimi on seerumi, niin laitan sen alle sekä seerumia että voidetta ihan normaalisti. Käytän sitä ihan meikkivoiteen tavoin. Ja tämä sopii erinomaisesti aurinkoon; suosittelen hankkimaan myös Hehkupisarat, koska seerumi jää liian vaaleaksi hetkessä, jos/kun rusketut. Ja sillä saa myös lisäpäivetystä ihanasti. Ihanaa viikonloppua!

Leave a Reply