Tyyli ja asut

Leveämmät farkut ja vaihtoehto lenkkareille

6 Comments

 1. Tiia Koivusalo

  Niin upeana Maarit ja sun asu on just täydellisen rento ja chic. Ihana päivä meillä, sydämelliset kiitokset, että kävit ja kiitos vielä kukista, jotka vieläkin ilahduttaa. Omassa blogissa myös kuvia meidän päivästä.

  Halit uuteen viikkoon. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Vaikka oli pilvinen päivä, se ei haitannut! Kiitos Tiia sulle kivasta päivästä, jatketaan juttua taas siitä mihin jäätiin… Tosi ihanaa että kukat kestivät edes muutaman päivän, kun joskus nuupahtavat päivässä 🙂
   Huomasinkin jutun ja kävin kommentoimassa sinne, kiitos siitäkin ihana!

   Aurinkoista päivää Porvooseen <3

 2. Outi Krimou/Outi's life

  Teillä on ollut kiva päivä Tiian kanssa. Aivan ihania kuvia ja sinulla aina niin upeita asuja!
  Kivaa uutta viikkoa sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Juu, vihdoinkin saatiin onnistumaan – kuulostaa siltä kuin oltaisiin kovinkin kiireisiä, hih. En ollut käynyt Porvoossakaan pitkiin aikoihin, ja onhan se superkaunis! Etenkin kun ei ollut juuri ketään muita liikkeellä.
   Ihanaa keskiviikkoa sinulle Outi <3

 3. JonnaH.

  Näyttävät tosi kivoilta, mä en taitais vaan osata enää käyttää leveälahkeisia farkkuja, tulee liikaa flashbackit omasta nuoruudesta. 😀 Muita housuja kyllä. Näyttävät kyllä muilla kivoilta. Käytän sitten pillejä, jotka meni pois muodista jo aikoja sitten. Hih

  Ihanaa viikkoa! <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   No arvaa tuliko mulle 🙂 🙂 Nämähän ei ole superleveät, vaan normit ja on tosi tärkeää että kapeisiin totuuneena ne on riittävän istuvat ylhäältä ja reisistä. Mitkään mom-farkut ei kyllä tule kuuloonkaan, ja hiukan ärsyttää että kaupat on niitä nyt pullollaan.
   Pillejä on mullakin monet enkä hylkää niitä. Ne on aivan ihanat neuleiden kanssa ja sopivat todella monien lenkkarityyppien ja nilkkureiden kanssa. Käytetään niitä ihan rauhassa!

   Kiitos Jonna, samoin sulle <3

Leave a Reply