Yleinen

Leopardihame

16 Comments

 1. tuulanneli

  " että miksi naiset alkavat pukeutua vanhetessaan noihin leopardikuoseihin?" – aika hyvä kommentti mieheltäsi.

  Olen kipuillut näiden kuosien kanssa tämän vuoden aikana. Näin kanssa lomalla todella makeen leo-kuosia olevan oversized tunikan mutta henkarille jäi vielä tällä kertaa. No ostin sentään leo-kuosia olevan ison kaulahuivin, joten myönnytys leo-kuosille on annettu 😉

  Hameesi on todella kivan näköinen ja varmasti monikäyttöinen! Hyvä ostos ja iso peukku rennolle tyylillesi.

  1. Maarit / Sopusointuja

   'Vähemmän on enemmän' pätee varmasti tämän kuosin kanssa, mutta kieltämättä se näyttää pikku annoksina kivalta.
   Kaulahuivikin on varmasti hyvä hankinta ja sopii monen kanssa yhteen.
   Asukuvia odotellessa 🙂

 2. Mia / Beauty Highlights

  Hyvin sopii valkoinen neule tuon hameen kanssa, raikas asukokonaisuus! Mä katselin tuota ihan samaa hametta jokin aika sitten 🙂 Hankin juuri oman leopardihameeni Zalandolta, kun tuntui, että sellainen on saatava ja olisi kiva yhdistää mustaan poolopaitaan. On mulla muutamia leopardiprinttisiä vaatteita ennestäänkin, mutta tähän saakka ne on tuntuneet olevan niin "vanhanaikaisia" ettei niitä hirveästi ole tullut käytettyä. Yksi paita taitaa olla jopa 10 vuoden takaa! Mutta niin ne vaan samat vaatteet ja kuosit joskus palaa muotiin 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitti! Hyvä että olet säilyttänyt niitä – tämä on varmasti kuvio, mikä pompsahtaa tuon tuosta suosikiksi. Ja voihan sitä käyttää klassikkokuosina, pikku detaljeina, muulloinkin. Minusta se on kivan näköinen kun sen yhdistää just niinkuin sanoit.

 3. Annukka

  Heh. Mulla on aikalailla sama suhde tai suhtautuminen noihin eläinkuoseihin. Sillä erotuksella, että mun esimerkki tulee ihan tosielämästä. Ihan hitsin kiva, viisas ja hauska ihminen, mutta todellakin ulkoiselta habitukseltaan pitkälti Joan Collinsmaisen "pelottava" :). Kiertäisin varmasti kaukaa, jos en häntä tuntisi, mutta koska tosiaan on niin hyvä tyyppi, eläinkuosiövereitäkin tulee jotenkin katseltua läpi sormien, vaikka vähän hirvittääkin.

  Mun miehelle on tullut tavaksi bongailla kaupoissa tai kirppiksellä edellämainitulle henkilölle noita leo-aiheisia kenkiä tai laukkuja tai vaatteita, joita sitten osoittelee ja sanoo, että "Tossa olis Rva X:lle kivat pantterit" :D.

  Sun hame näyttää ihanan kevyeltä ja kepeältä. Ja jostain syystä, vaikka siinä on sekä mun vierastamia "rimpsuja" että leopardia, ei tullut yhtään nou-nou-olo, vaan oikeastaan ihan just päinvastoin. Hmmmmm.. Vissiin alan tulla vanhaksi :D. Paitsi että yhtenä syynä siihen, että hame näyttää noin kivalta, on sun matalat sandaalit.

  Ihana nähdä sinistä taivasta edes kuvassa <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Heh, vähän nauratti – voin niin kuvitella mitä mies, tai miehet, niistä ajattelee. Mutta tiedätkö että tästä hameesta ei tullut meillä yhtään kommenttia, naljailua tai naureskelua, mistä voitaneen päätellä hyväksyntä. ;o)
   Ja matalat kengät on mun mielestä aivan oleelliset tai sitten jotkut parin cm:n koroilla olevat nilkkurit. Jos tämän kanssa laittaa korkkarit, tyyli muuttuu hetkessä toiseksi.
   Nyt ei ole taas näkynyt sineä, mutta ehkäpä se vielä ilmestyy!

 4. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Aikoinaan minulla oli hyvin samantapainen hame leopardikuoseineen ja frilloineen. Nytkin olen vähän silmäillyt eläinkuoseja, ovathan ne vähän väliä trendissä. Kun pantteri hiipii takaovesta ulos, se onkin hyppäämässä jo etuovesta takaisin sisään! Eläinkuoseja voi hyvin kesyttää yhdistelemällä niitä juuri tuolla lailla vähän rouheampaan, ei tosiaan tarvitse virittäytyä ihan Joan Collins-fiiliksiin.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tiedän monia, joilla on kaapissa pantterikuoseja, esim. kengissä ja ne näyttävät tosi kivoilta vaikkapa farkkujen kanssa. Ei nämä taida mennä siinä mielessä kokonaan pois muodista koskaan. Eli näitä ei viedä kirppikselle!

 5. Outi Krimou/Outi's life

  Leopardia ei löydy kaapistani, mutta yksi käärmekuosinen paita kyllä. Heti kun mainitsit Joanin, tuli mieleeni järisyttävän kokoiset olkatoppaukset 😀
  Hameesi on aivan ihana <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ai kauheeta! Vaikka lähdin mukaan leokuvioihin, niin olkatoppaukset saavat jäädä, vaikka kuinka yrittäisivät punkea takaisin – niitäkin on joskus käytetty ihan onskana.
   Kiitos Outi! <3

 6. Tiia Koivusalo

  Toimii sinulla ja tuon asun kanssa kuin häkä. Löytyy ballerinat ja ne tummien farkkujen, valkoisen paitiksen ja kipparitakin kanssa on sen verran, kun leobardia itselläni kestän. Mitään muuta ei ole löytynyt koskaan ja ehkä mustan kotelomekon kanssa neuletakkikin voisi olla yes, mutta leobardi ja eläinkuosit vaan ei ole se mihin tartun, kun olen tälläinen raitaihminen ja raikkaita värejä rakastava.

  Olet tyylikäs. <3 Ihanaa viikonloppua Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Pantteriballerinathan on ihanat! Muistin justiin, että onhan mullakin yhdet mitkä ostin nettikirppikseltä.
   Kiitos Tiia <3 Ei minusta kuitenkaan leopardimummoa tule…

 7. Kristallikimara.fi

  Ihana leopardihame! Mä tykkään kyllä leo kuviosta ja kiva kun se on muotia. Slip skirt tyylistä hametta halusisin, mutta en ole sopivaa kangasta löytänyt.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos kovasti! Kankaita on varmasti vaikea löytää, ainakin minusta tuntuu siltä. Eurokangas on vissiin enää ainoa suurempi kangaskauppa. On ihana asia, että osaat ja olet niin taitava ompelija – arvostan suuresti <3

 8. Celia C / good to be home

  Mulla on yksi huivi, joka toistaa mielestäni kivasti vähän kilpparikuvioisten silmälasipokieni sävyjä ja kuosia – ja tietty kesällä pisamia! Että sen verran.
  Tuo sun hame on makee – erityisesti lomareissulle 🙂 Kotosuomessa voisi olla mulle liikaa??

  1. Maarit / Sopusointuja

   Yhdistelmä kuulostaa vallan upealta! Sinähän olet ihan leopardinainen 🙂
   Aion yrittää käyttää sitä kotona just mustan villapaidan ja paksujen sukkisten plus nilkkureiden kanssa – katsotaan miten onnistuu…

Leave a Reply