Yleinen

Lenkiltä saa joskus muutakin kuin reippautta + DIY -idea

16 Comments

 1. Celia C/ good to be home

  Ihana idea! Tuollaista askartelin viime syksynä vanhasta pöydänjalasta itsekin, kun ostin Granitin valosarjan, mutta siitä tuli liian painava setti parvekkeelle. Niinpä valosarja ripustettiin sitten vain ihan itsekseen kattoon.
  Kotoisa terassi teillä muutenkin – ja syötävän ihana tuo ahvenkuva 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Celia! Yksinkertaiset jutut onkin usein parhaita ja se mielihyvä, mikä tulee siitä, kun on itse saanut aikaiseksi. Ahvenet päätyvät grilliin huomenissa 🙂

 2. Sari Riekkola

  Upean löydön teit ja aivan mahtavasti nuo lamput tuohon sopivat!
  Ihanaa sunnuntaita sinne! <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Sari, samoin sinulle – uutta viikkoa, taitaa olla lämmintä ensi viikolla myös siellä!

 3. Tuuli x Lumo Lifestyle

  Hauskan näköinen luontoelementti! Meillä on jouluisin seinällä lähimetsästä löytämäni oksa, johon viritän valot =joulukarahka. Joulun jälkeen vien sen takaisin metsään odottamaan seuraavaa joulukuuta.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiva ajatus ja luomusisustusta! Terassin lasimaljakossa näkyvä puu toimii meillä samoin 🙂

 4. Kotonainen

  Aivan ihana idea ja kaunis kokonaisuus! Hauska lisä tuo, että valot syttyvät itsestään. Meillä on vastaavanlainen oksa pystyssä parvekkeen nurkassa ja sitä koristavat pallovalot. Joskin jokin aika sitten jouduin siirtämään sen hetkeksi parvekesohvan rungon päälle turvaan koiramurusen hampailta 🙂 Ihan kauniisti se valaisee uudessakin paikassa.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Suvi! Teillä on nyt hauvalapsiperheen touhut menossa <3 Johdot, tossut, matot vaarassa… :o) Katsoppas vielä terassikuvaa, siellä on myös pystyoksa ja siinä on ollut pallovalot… Mukavaa viikkoa <3

 5. Marja

  No olipas loistava löytö! Ja hyvin sopii uuteen käyttötarkoitukseensa! Pyörittelin juuri vastaavia valosarjoja Clas Ohlssonilla mutta en vielä raaskinut ostaa.. Nyt kyllä tekisi mieli!

 6. Maarit / Sopusointuja

  Olin itsekin kyllä hirveän tyytyväinen sekä löytöön että tulokseen. Clasilta minäkin nämä ostin 🙂 Mukavaa viikkoa sulle!

 7. Katja/Optimismiajaenergiaa

  Ihana idea ja lopputulos! Hyvää alkanutta syyskuuta! 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Katja 🙂 Nyt onkin niin lämmintä ja aurinkoista, ainakin täällä lännessä – toivottavasti jatkuukin. Mukavaa syksyä sinullekin!

 8. Anonyymi

  Hyvä löytö ja hyvä idea. Kaunis terassi teillä. Hyvää uutta viikkoa toivottavasti saisimme aurinkoisia päiviä. /t. Helena

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Helena! Lähdimme länteen mökille auringon perässä ja nyt on ollut lähes kesän parhain lämpöjakso. Nautitaan syksystä!

 9. Anu T - Arjen timantteja

  Hienon löydön teit ja tuo terassitoteutus on tosi kaunis! Tuttu tunne tuo, että kaikenlaisia karahkoja ja risuja tulee rahdattua kotiin. Meillä mies ripitti viime syksynä lapsia ettei kaikkia risuja tarvitse tuoda sisälle. Oli hieman hämillään kun kävi ilmi että se olenkin minä joka niitä tuon ?

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Anu! Kyllä nauratti, mutta näinhän se on – aina löytyy jotain kiinnostavaa… Matkoilla auto on pysäytetty jarrut vinkuen, kun olen nähnyt tienposkessa jättikäpyjä, jotka on vielä oksissa kiinni ja niitä on sitten suojeltu mitä suuremmalla rakkaudella, että saadaa ehjänä kotiin. Heh! Iloa päivääsi!

Leave a Reply