Yleinen

LEMPEÄNTEHOKKAAT PUHDISTAVAT ÖLJYT

6 Comments

 1. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Emulgoituvat puhdistusöljyt ovat mieleeni, juuri on käytössä ihana Japanista ostamani puhdistusöljy joka puhdistaa viimeisenkin meikin rippeen, mutta huuhtoutuu hyvin pois.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Emulgoituvat ovat miellyttäviä käyttää juuri helppoutensa vuoksi. Muistan itse hankkineeni Tokiosta ihan ensimmäisen puhdistusöljyn silloin kun niitä ei ollut vielä täällä saatavilla.

 2. JonnaH.

  Mä rakastan puhdistusöljyjä ja öljyjä, mutta noihin öljyfaasisiin misellivesiin en ole päässyt sisälle. Jättävät mun makuun ihon liian öljyisen tuntuiseksi, enkä tykkää yhtään.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Mulla on varmaan niin ohut ja kuivapintainen iho, etten kokenut samaa.
   Sinne solahtaa kaikki! Mutta onneksi on niin paljon erilaisia versioita että on jokaiseen makuun, kunhan löytää ne.

 3. Tiia Koivusalo

  Aivan ihanat kuvat. Tuo Lumenen on tosi hyvä. Laponie-sarja todella kaunis, tosin en ole testannut, olen omia tuotteita odotellut varmaan 6-viikkoa. 😉

  Ihanaa viikonloppua <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Minustakin Laponien pakkaukset on kivalla tavalla yksinkertaisia, mutta silti oman näköisiä ja erottuvia. Toivottavasti pääset testaamaan niitä! Ihanaa, että putsareissakin tapahtuu paljon, minusta se hetki on ihana kun levität hyvää ja hellivää puhdistustuotetta kasvoille ja hierot sitä antaumuksella – lähes meditatiivista 🙂

   Samoin Tiia sinulle <3

Leave a Reply