Kauneus ja hyvinvointi

Laponie kirkastaa ja kaunistaa herkän ihon

4 Comments

 1. Outi

  Kivan kuuloinen hoitosarja ja ihanasti sopii kaikille lompakoille myös. Itse olen huomannut, että ihostani on tullut todella pintakuiva, kun ikää on tullut enemmän. Sama kun nuo hitsin silmäpussukatkin vain suurenee vuosien mittaan.
  Onneksi iho muuten on, nuoruusvuosien jälkeen, hyvässä peruskunnossa.
  Ihanaa viikkoa sinulle Maarit <3

  1. Maarit

   Hinta-laatu -suhde on tässä kohdallaan! Ja itseä viehättää juuri tämä yksinkertaisuus, mikä on monelle iholle paras hoitotapa etenkin jos kärsii ruusifinnistä.
   Sinulla onkin todella hyväkuntoisen näköinen iho, olen aina katsonut sitä <3
   Ihanaa viikkoa sinullekin Outi <3

 2. Enni

  Kiitos kiinnostavasta kirjoituksesta! Itselläni on ihan samoja iho-ongelmis, rosaceaa ja kuivuutta, ja olen Laponien tuotteista tykännyt. Kiinnostaisi sinun ihonhoitorutiinisi: millä tuotteella puhdistat, ja käytätkö puhdistustuotetta aamuin illoin?

  1. Maarit

   Hei Enni ja kiitos kommentistasi 🙂
   Puhdistan ihoni aina vain iltaisin puhdistusaineella ja aamulla usein jätän pesun kokonaan väliin etenkin talviaikaan – pyyhin vain silmät vedellä että herään 🙂 Puhdistusaineena käytän useinmiten öljyä, sillä olen tottunut sen hoitavuuteen ja se tuntuu niin hellävaraiselta iholla. Laponie öljy on kevyttä eikä jätä öljyistä pintaa, sillä se huuhtoutuu niin hyvin pois pesemättä siltikään ihon omaa suojaavaa rasvaa pois mikä on tosi tärkeää rosacea-ihollakin.
   Puhdistuksen jälkeen laitan aina Balancing Essence -hoitoveden, jonka olen tottunut suihkuttamaan kämmenelle ja taputtelen siitä iholle. Jos vaan on aikaa, laita toinenkin kerros. Tästä tulee sellainen tunne iholle, että miettii tarvitseeko ollenkaan voidetta, mutta iho-ongelmaisen kannattaa laittaa siihen päälle suojaavat tuotteet. Mun mielestä hoitovesi tai hoitoneste (niillä monia nimiä) on parasta, mitä ihonhoidossa on tapahtunut!
   Toivottavasti tästä oli apua – kivaa päivää sinulle!

Leave a Reply