Sisustus ja mökki

Lähimökki Kirkkonummelle – tule seuraamaan raksaprojektiamme

4 Comments

 1. Outi

  Ihanaa päästä näkemään miltä tuo mökkipaikka tulee lopulta näyttämään <3
  Kaunista viikkoa sinulle Maarit <3

 2. Sigrid

  A wonderful place for your whole family. I’m curious what will happen.
  Best regards and good luck
  Sigrid

 3. Annukka

  Mökin ympäristö on todellakin viehättävä ja ihanasti kerrot paikasta ja sen perinteistä <3.

  Ihan mahtava olisi kyllä tuollainen lähimökki, jonne olisi lyhyt matka piipahtaa vaikka vaan päiväseltään tai mennä piiloon silloin kun siltä tuntuu. Ja josta käsin voisi käydä kesäaikaan töissäkin (siis jos töissä on käytävä :)).

  Meillä onkin jo ollut Instan puolella monestakin itselleni työn puolesta varsin tutusta asiasta juttua, joten jatkan sen asian toivomista, että maanrakennushommat lopultakin nytkähtävät liikkeelle ja homma lähtee etenemään. Ilman perustuksia ei voi rakentaa, joten on ihan kirjaimellisestikin perustavaa laatua oleva työvaihe.

  Sitä en ehkä ole aiemmin kirjoittanut, mutta ihan aidosti on välillä niin(kin), että urakoitsijat ovat niin tekijäorientoituneita (hyvä asia, koska muuten ei hommat etene), että kirjalliset tarjoukset tai laskelmat jäävät toisinaan tekemättä siitä syystä, että paperihommat ovat "isonyrkkisille" (tämä ei ole ruma sana, vaan mielestäni aika kuvaava kuvaus rakennusalan tekijöistä) ennemminkin epämukavuusalueelle joutumista. Kynän sijasta nyrkeissä pysyy työkalut paremmin. Meillä molemmilla ehkä sama toisinpäin :).
  Joskus tarjousta ei vaan yksinkertaisesti meinaa saada kuin suullisesti tai yhtenä könttänumerona ruutupaperilla. Sinällään OK, jos luottamus on 100%. mutta yleensä aina matkan varrella tulee jotain vääntöä ennakoimattomista lisäkustannuksista ja niiden maksajasta, jolloin ei paljon suullisiin sopimuksiin voi vedota puolin eikä toisin.
  Ja vaikken haluakaan puolustaa rakentajia, jotka jättävät asiakkaan epätietoisena sinne löysään hirteen roikkumaan. halusin kuitenkin kertoa tämänkin puolen asiasta ihan omiin vastaaviin kokemuksiini perustuen.

  Uudesta mökistä tulee varmasti ihana ja siitä(kin) kertyy muistoja monen sukupolven kesken jaettavaksi <3

 4. JonnaH.

  On kyllä niin upea piha, ettei mitään rajaa kuin sadusta. <3Toivottavasti saatte uuden mökin tehtyä mahdollisimman vähillä pihavaurioilla.

Leave a Reply