Arki ja elämä

Kuulumisia ja muutoksia blogissa

35 Comments

 1. Tuija

  Ihania talvikuvia.Blogisi on elämänmyönteinen,inspiroiva.

  1. Maarit

   Huomenta Tuija ja lämmin kiitos kommentistasi <3
   Olipa ilahduttavaa lukea ihka ensimmäinen viesti tällä uudella pohjalla ja että se tuli läpi ihan normaalisti.
   Valoisia talvipäiviä sinulle!

   1. Hanna

    Hei,

    Hyvältä ja selkeältä vaikuttaa tämä uusi pohja! Löysin vasta jokin aikaa sitten blogisi ja olen kovasti tykästynyt ?

    1. Maarit

     Moikka Hanna! Ihana kuulla ja kiitos kovasti viestistäsi. Itse sokaistuu niin helposti, ettei välttämättä huomaa yksityiskohtia.
     On niin huippua saada mukaan uusia lukijoita, kiitos että olet täällä mukana 🙂

  2. Marja-Leena Lehto

   Hei… ihania kuvia & kauniit hiukset❤️
   Aurinkoisia hiihtoretkiä☀️

   1. Maarit

    Moikka Marja-Leena!
    Kiitos kovasti ja ihanaa kuulla sinustakin <3
    Nyt näkyy aurinko nousevan kirkkaalle taivaalle, mutta taidan lähteä reippaalle lenkille heti aamusta.
    Mukavaa viikkoa sinulle! <3

 2. Outi Krimou

  Ihana hetki metsässä teillä ollut ja niin kauniita kuvia.
  Kaunista viikonloppua sinulle Maarit <3

  1. Maarit

   Pikkulasten kanssa on kiva tehdä kaikenlaista, kun ovat niin innostuneita – vaikkei O olekaan enää niin pieni… Silti tykkää näistä retkistä.
   Ihania pakkaspäiviä ja mukavaa viikonloppua Outi <3

 3. Riitta Aakenus

  Kiitos ! Olen mielenkiinnolla seurannut pari vuotta blogiasi.
  Terveisin, Riitta

  1. Maarit

   Hei Riitta! Niin ihana kuulla ja lämmin kiitos viestistäsi.
   Toivotttavasti viihdyt jatkossakin seurassani 🙂
   Valoisaa ja talvista viikonloppua,
   terkuin Maarit

  2. Johanna

   Aivan ihanat hiukset ja kaunis väri! Edellisen postauksen kommenttini katosi “muuttosi” yhteydessä. Kiitos hyvistä meikkivinkeistä! Niinhän se tosiaan onkin, että meikkivoide tasoittaaa eikä peitä. Olisi kyllä mahtavaa, jos tekisit meikkivoiteen käytöstä ja rajauksista videon. Olen innoittamanasi alkanut käyttää by railin kulmatuotetta silmien rajauksessa ja sehän toimii! Muuten käytätkö puuteria lainkaan, puuteroitko silmäluomiakaan ennen luomiväriä? Aurinkoista helmikuuta!

   1. Maarit

    Hei Johanna! Huomasin viestisi, mutten ennättänyt vastata ja se tosiaan häipyi siinä muuton yhteydessä. Olen nyt myös aktivoitunut videoiden suhteen ja tulen tekemään lyhyitä vinkkityyppisiä meikkivideoita Instan puolelle. Se rajaushomma on toimiva, kiva että kokeilit! Kasvoille en käytä puuteria ollenkaan, mutta luomeni rasvoittuvat niin helposti, että laitan luomivärin pohjustuotteen jälkeen aina puuteria silloin, kun laitan luomiväriäkin. Muuten en saa pysymään mitään laatua.
    Olen itsekin niin tyytyväinen hiuksiin, vaikken tietysti itse saakaan laitettua noin ‘laittamattoman’ näköisesti ja rennosti, hih.
    Valoisia kevättalven päiviä sinulle!

 4. Celia C/ good to be home

  Hyvältä näyttää ja täällä ollaan edelleen kuulolla 🙂
  Tervetuloa WordPressin maailmaan!

  1. Maarit

   Kiitos ja ihana kuulla!
   Tämä kirjoittaminen on osoittautunut todella helpoksi ja loogiseksi, mutta on täällä viellä paljon säätämistä, sillä olen itse ‘asentanut’ tämän ostamani teeman. Olen jo nyt tyytyväinen siirtoon!

 5. Johanna

  Hei, selkeä ja kaunis tämä uusi pohja. Kampaamojuttu kiinnostaa ja se miten löysit uuden kampaajan ja mikä sai vaihtamaan; itsellä uusi myös etsinnässä.

  1. Maarit

   Moikka Johanna,
   Kiva kuulla ja kunhan saan sen vielä toimimaan kuten pitäisi niin sitten olen tyytyväinen – mutta pääasia että nyt saan tehtyä artikkelit, pääsee kommentoimaan ja muuta; kyllä se tästä….
   Kirjoitan pikapuoliin sen kampaamojutun, sillä mitä olen jutellut kavereiden kanssa, monilla on ongelmia kommunikoida kampaajan kanssa ja tällä tarkoitan sitä, että miten kerron toiveistani niin että molemmat näkevät asian samalla lailla.
   Reippaita hiihtokelejä!

 6. Tessa

  Hei Maarit,
  Ihana blogi ja ihana tukka sinulla<3 Ilman muuta kiinnostaa tukkajutut??

  1. Maarit

   Moikka Tessa ja lämmin kiitos, ihana kuulla – kummatkin <3
   Kirjoitan ihan tässä lähiaikoina hiuksista ja erityisesti kampaajan kanssa kommunikoinnista... 🙂

 7. Riitta

  Loistava idea tavata piknikille, voittaa ikävä ja saada olla yhdessä. Mielenkiinnolla aina odotan päivityksiäsi.
  Tukka asiaa – ohut suomalainen tukka – miten siitä saa tuuheamman? Ikuinen taistelu.

  1. Maarit

   Hei Riitta! Kiitos sinullekin viestistäsi <3
   Meinasi sydän ihan pakahtua, kun ei olla niin pitkään aikaan voitu olla yhdessä kunnolla, puhumattakaan yökyläilystä. Tämä retki oli molemmille mieleen!
   Hiusjuttua tulossa, mutta oletko hei lukenut aiempia kirjoituksiani. Siellä on nimenomaan tuuheusasiaa ym? Niiden pitäisi löytyä jos haet tuolta etsi-kohdasta vaikka hakusanoilla 'tuuheat hiukset'. Mutta nyt pitää sanoa, etten ole ihan varma miten hyvin tämä uusi löytää niitä vanhoja artikkeleita, vaikka pitäisi. Lisään tänne linkkejä, kunhan ehdin etsiä itsekin niitä - jos ehdit käydä kurkkaamassa jossain vaiheessa... 🙂

  2. Maarit

   Huomena Riitta, testasin tuota etsi-kohtaa, joka on oikeassa reunapalkissa. Jos kirjoitat siihen ‘volyymiä hiuksiin’, niin tulee esille monta artikkeliani aiheesta 🙂
   Mukavaa uutta viikkoa sinulle!

 8. tuulanneli / Tuula Perälä

  Hei Maarit,

  Hyvälle näyttää ja hienoa, että olet saanut nyt vaihdettua pohjan. Itsekin palasin yli kolmen kuukauden tauon jälkeen blogin pariin. Tervetuloa WP maailmaan!

  1. Maarit

   Kiitos Tuula! Onpa kiva kuulla, että olet palannut kirjoittamaan – olen huomannut poissaolosi 🙂
   Käyn katsomassa mitä sinne kuuluu <3

 9. Kristiina

  Hei,
  Hyvin pääsi lukemaan! Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogistasi!

  1. Maarit

   Lämmin kiitos viestistäsi ja siitä, että olet täällä mukana 🙂
   Valoisaa ja raikasta helmikuuta!

 10. Maippi

  Oi,miten kauniit hiukset.Pituuttakin kasvaneet.Hyvin olette kommunikoineet!
  Blogien muutoista en ymmärrä mitään,mutta sinun blogiasi luen muutosta huolimatta.Vastailet niin ystävällisesti kommentteihinkin.

  1. Maarit

   Hei Maippi!
   Ja kiitos kovasti, sen vuoksi ajattelinkin että kirjoitan siitä aiheesta, koska kaikki meni niin hyvin. On niitä toisenlaisiakin kokemuksia…
   Eikä näistä taustoista tarvitse tietääkään; minua ilahduttaa se, että että viihdytte ja on aina niin ihanaa saada näitä kommentteja ja mielellään niihin vastailen.
   Lepposia kevättalven päiviä sinulle!

 11. Annukka

  Heippa Maarit.

  Täältä tulee hatunnosto sinnittelylle uuden blogialustan ja ulkoasun parissa. Vaivannäkö todellakin kannatti, koska kaikki toimii nyt tutusti ja täällä on edelleen ihan “sun näköistä” eli rauhallisen tyylikäsä. Ja kuvatkin nyt kaikki isokokoisia. (Jossain välivaiheessa olivat vielä varsin pikkuruisia ja kommenttikenttää en löytänyt, mutta nyt on kaikki hyvin).

  Ihana piknik ja mieltä lämmitti erityisesti se hiihto. Niin harvoin pääsee enää nykylapset nauttimaan talven perinteisistä iloista ja harrastuksista, että harvalla enää edes on sukset.

  Yhden toiveen jos saisin esittää, niin tämä kommenttiboksin teksti (siis mitä nyt kirjoitan) on kovin vaalean harmaalla ja vaikka suurensin ruutua tosi paljon, mun on vaikea nähdä sitä 🙁 ). Mutta pärjään kyllä, jos on hankala muutettava. (Näen, että noissa perilletulleissa kommenteissa väri on jo vähän tummempi, mutta täsä kirjoittaessa se on vaaleanharmaa).

  Ihana, ihana tukka sulla myös. Sulle sopii niin hyvin sekä lyhyempi että tämä pidempi malli.

  Nyt kerkiät taas nauttimaan, kun tekniset blogihommat on kunnialla loppuunsaatettu :).

  1. Maarit

   Moikka Annukka!
   Kiitos kovasti kannustuksesta 🙂 Ihan kaikki ei kyllä toimi (väsähtänyt ilme tähän), sivut eivät aukea tuolta ylhäältä kategorioista niin kuin pitäisi, en saa nyt yhtäkkiä artikkelin ensimmäisiä kuvia näkyviin näihin viimeisimpiin juttuihin, eikä linkkihomma toimi sittenkään – kaiken tämän työn jälkeen. Mutta – periksi en anna. Ja tykkään itsekin tästä ulkoasusta; kylläpä etsinkin sitä itselleni tyypilliseen tapaan lähes kuukausitolkulla. Ja olen säätänyt myös kuukausitolkulla. Ne kuvat on vielä pieniä vanhoissa artikkeleissa ja ihmettelen, että pitääkö mun käydä käsin korjaamassa kaikki tuhannet kuvat, huh. Mutta ne saa nyt olla toistaiseksi.
   Mun pitäisi vissiin (osata) mennä säätämään CSS-koodia, jotta saisin tämän tekstin mustaksi; inhoan itsekin harmaata + liian pientä fonttia + liian ohutta fonttia…
   Huilimisesta en tiedä, mutta yritän nyt opetella olemaan liian pedantti ja elämään sillai asia kerrallaan -tyyppisesti 🙂
   Raikasta kevättalvea Annukka ja kiitos viestistäsi <3

 12. tuikku

  Onpa kaunis uudistunut kokonaisuus! Loistavaa Maarit! Terveisin Tuija

  1. Maarit

   Voi kiitos Tuija, ihana kuulla!
   Etenkin sen valtavan työn jälkeen mitä olen jo tehnyt, ja mikä jatkuu, viestisi lämmittää mieltä! Ja ihana kuva sinusta tuossa profiilissa <3

 13. Tiia Koivusalo

  Ihana tämä teidän piknik ja sun hiukset. <3 Blogi näyttää ihan mielettömän hyvältä ja sun jutut saa kaipaamaan uutta omaan blogiin.

  Sydämellistä uutta viikkoa Maarit. <3

  1. Maarit

   Voi lämpimät kiitokset ihana Tiia <3
   Tämä on ollut niin tajuttoman pitkä tie tähän pisteeseen ja vielä on se tärkein asia ratkaisematta, mutta uskon ja luotan että sekin hoituu jonain päivänä. Mutta täytyy sanoa että on voittajafiilis, kun olen saanut tämän aikaiseksi ilman sen kummempia apuja, yrityksen ja erehdyksen kautta 🙂
   Olipa kiva nähdä tänään, todellinen viikon huippu! <3

 14. Helinä Andersson

  Hieno, uudistunut kokonaisuus.
  terv. Helinä

  1. Maarit

   Kiitos niin paljon Helinä, mukava kuulla!
   Aurinkoista kevään odotusta 🙂

Leave a Reply