Yleinen

Kun on kiire kotiutua mökille – ruokaa pikana

6 Comments

 1. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Ihastuttavat kesäist maut! Nektariinitsatsiki on kyllä herkullista, se sopii hyvin monen ruoan kanssa.

  Jos mintun mausta pitää, ihan kaupan vahvalehtinen minttu kannattaa istuttaa mökille, se kasvaa nopeasti ja pärjäilee ilman kasteluakin aika hyvin. Ongelma on lähinnä se, että minttu leviää helposti.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Näin minäkin olen kuullut mintusta. Meillä oli täällä viime kesänä, mutta tänä vuonna siitä ei ole jälkeäkään..Hmm onkohan se yksivuotinen…

 2. Kotilaituri/Kati

  Ihanat ohjeet, kiitos Maarit ja Tuuli <3
  Minttu leviää runsaasti ja meillä talvehti, tosin kuin moni muu. Minttu on ihan paras leikkokukkanakin, kestää pitkään, tekee maljakkoon juuret ja pitää veden puhtaana.
  Nämä reseptit päätyvät meillä heti kokeiluun!

  1. Maarit / Sopusointuja

   <3 Nytpä ostankin kaupan mintun tuonne kasvimaalle! Se on aivan ihanaa myös silputtuna salaatissa ja vaikka missä. Kannattaa Kannattaa ostaa esim. Annabellaa tai muuta tiivistä perunaa. Mulla oli vähän haasteita rikkoutumisen kanssa, kun en ollut niitä vartavasten salaattiin ostanut. Kesäistä viikkoa! Täällä sataa ja tuulee…

 3. Sara S.

  Kuulostaa herkulliselta 🙂 Meillä on kokkailu nykyisin haastavaa, kun 3:lla kotona asuvalla nuorella on eri ruokavalio 😀 Miten ihmeessä olen joutunut tähän tilanteeseem ?;)

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se tuo varmasti lisää haasteita ruokien suunnitteluun, mutta tilanne on kyllä niin tätä päivää. Tsemppiä kokkaukseen!

Leave a Reply