Arki ja elämä

Kun kaikki on vielä edessä – hetkiä toukokuiselta viikolta

14 Comments

 1. Margit

  Hei Maarit! Vielä kerran onnittelut todella onnistuneesta värimuutoksesta. Sopii niin hyvin tuo väri. Keventää ja freesaa. Minulla on suunnilleen saman mittaiset hiukset, kävin just viime viikolla kampaajalla, jossa lyhennettiin/ siistittiin. Todellakin kiinnostaa erilaiset hiusten laiton tulevat vinkit! Kyselikin kampaajalta, mutta mieluiten näen kuviesi kautta vaihtoehtoja, kun leikkauksin on samantyylinen minunkin hiuksissa ja ovat luonnon harmaat. Enkä tosiaan vaihtaisi pois tästä väristä. Mukavaa viikkoa sinulle!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Moikka Margit ja kiitos kovasti! Harmaa on todellakin monipuolinen väri ja paljon vivahteita. Minulla tosin niin vähän (vielä toistaiseksi), että sävy lähtee pesuissa, mutta saapa sitä tuolla cool-sarjalla lisää raikastamaan.
   Laitan jossain vaiheessa juttua hiusten laittamisesta, sillä ohjeet oli niin hyvät nimenomaan antamaan volyymiä ja pesuvälin pidentämiseksi 🙂
   Aurinkoisia päiviä sinulle!

 2. Anonyymi

  Ihanat hiukset! Jään innolla odottelemaan terassin muuutoskuvia, juuri itsekin olen sisustanut rottingilla musta-valkoisen kauden jälkeen. Mukavaaa viikkoa! – Johanna

  1. Maarit / Sopusointuja

   Oi kiitos Johanna! Olisipa kiva nähdä sinunkin terassiratkaisusi 🙂 Laittelen kuvia pikapuoliin, kunhan saan kuvattua…
   Kivoja alkukesän päiviä sinulle!

 3. Outi Krimou/Outi's life

  Ihania kauneushetkiä! Ihan mielettömän upea sävy sinulla on nyt hiuksissa ja todellakin, tuo kasvoillesi kauniin sävyn myös.
  Kaunista uutta viikkoa sinulle Maarit!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos niin paljon ihana Outi ja mukavaa viikkoa sinulle – toivottavasti jalka paranee hyvin <3

 4. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Kanis sävy tuli hiuksiin. Meikkikin on niin hyvän näköinen.

  Kevään ihastelua on kuulunut viikkoon. Kevät oli vähän pysähdyksissä mutta lämpö ja sateet ovat saaneet luonnon röyhähtämään ja kaikki tuntuu taas kukkivan kerralla. Kirsikkapuut puhkesivat vasta kukkaan, mutta ensimmäiset koristeomenapuutkin kukkivat jo, kun yleensä niiden kukintojen välillä on pari viikkoa.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kevät tuli kohinalla, kuten sanotaan. Lähes kaikki kerralla tosiaan ja on niin kaunista. Tulimme eilen mökille, 200 km pohjoisempaan länsirannikolle ja täällä ollaan vielä jäljessä, joten päästään kokemaan tuplana.
   Mukavaa viikkoa Tuuli!

 5. Sari/Casa Mimi

  No kyllä on sinulla ollut huikea viikko. Minkä ihanan meikin Raili teki, näytti upealle. Ja sun hiukset, wau. Aivan ihanat. Minä olen muuten yrittänyt keskijakausta, koska olen ymmärtänyt sivujakauksen olevan ihan pois muodista. Mutta ei vielä ole luonnistunut 🙂 Tämä aika vuodesta on ihan parasta, pääsee taas mökkeilemään ja fiilistelemään luontoa. Ihanaa loppuviikkoa ihanuus <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Viikon tohinat tunsi myös nahoissaan, kaaduin aina illalla sänkyyn anivarhain. Mutta olipa kiva viikko! Kokeile jakausta vähän ohi keskikohdan, se on jotenkin lempeämpi ainakin mun mielestä. Ihan keskellä en ole osannut pitää, mutta vähän sivussa on tuntunut ihan kivalta ja se riittää, oli muotia tai ei…
   Ihanaa viikkoa ihana Sari <3

 6. Tiia Koivusalo

  Mielettömiä juttuja pullollaan, ihanaa. <3 Mieletön on myös tuo hiusten muutos vaikka pieni juttu, niin silti todella raikas tuli. Omat hiuksenihan ovat kyllä Schwarzkopfilla "taiotut", mutta kaupan Schwarzkopf Boly Blondella, että aikamoinen tilkkutäkki kun itse raidoittelen.

  Siksi hiukset ovat aika kärtsänneessä kunnossa, ainakin latvoista, niin nuo tuotteet ovat olleet aivan jättihyviä. Vain L'Occitanen Almond hiustuotteet ja nämä Blond Me siloittaa takut heti. Ei tee mieli muita käyttää, koska muiden kanssa saa selvitellä takkuja ja raastaa hiuksia ja se ei hyvää hiuksille tee.

  Ihanaa hemmottelua ja yhtä ihanaa viikon jatkoa Maarit. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Samaa olen harrastanut itsekin, vuosia raidoittanut itse kun on ollut tarvetta kampaamökäyntien välissä. Nyt en enää uskalla, sillä takana on niin järkky k-hiusvuosi kuten kuvasta näkyy tuo ruskeankeltainen kuontalo. Teen niinkuin Laura neuvoi, katsotaan miten sujuu.
   Hoitaminen ja erityisesti latvojen hoitaminen on hirmuisen tärkeää vaalennetuissa hiuksissa, niin että saa pidettyä ne kauniina ja elinvoimaisen näköisinä.
   Sulla on niin mielettömän upeat ja vahvat hiukset ja säännöllisellä hoitamisella on todella merkitystä.
   Ihanaa viikkoa upeus! <3

 7. Sigrid Klede

  Hello Maarit, your new hair color is fantastic. I really like the cool blonde. I use a special shampoo against yellowing, because my hair always loses its cool tone over time. The make-up is also wonderful, it is really amazing what a professional can do with just a few simple steps, even though you are very pretty even without make-up. And the nature with you is wonderful, everything is so idyllic even with your parents' house. Have a nice week.
  best regards and a hug
  Sigrid

  1. Maarit / Sopusointuja

   Thank you so much dear Sigrid! I remember that you had similar shade a while ago, a bit greyish. I realized the same with my color, its not any more the same and I have to refresh it with the silver shampoo. Luckily there are such available.
   There are some essential makeup trips that mean a lot, such as lining the eyes or well-groomed brows, they brighten the look immediately.
   Have a nice early summer week and best regards,
   Maarit

Leave a Reply