Yleinen

Kulmien meikkaus – olemattomat kulmat kuntoon + ennen ja jälkeen kuvat

17 Comments

 1. Sari Riekkola

  Minustakin kulmien laittaminen on tosi vaikeaa, kampaajani nyppii kulmani joka kampaamo käynnin yhteydessä. Itse koen haasteelliseksi saada kulmat alkamaan samalta kohdalta, piirrän kulmat kynällä, mutten osaa käyttää niihin sitä puuterimaista täytettä, lopputulos on suttuinen.

  Sama juttu pätee kajaalin kanssa, laitan sitä usein yläluomen tyveen, mutten vieläkään saa lopputuloksesta selkeää, tässä asiassa kaipaan neuvoja ja siinä, miten kajaali piirretään oikeaoppisesti?

  Ihanat kulmat sulla!
  Mukavaa loppuviikkoa <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Sari! Meikkaamalla niistäkin saa ihan ok:t. Terävällä kynällä saa kulmiin siistimmän jäljen ja puuterimaisella voi täyttää aukkokohtia; en saa itsekään sillä pelkästään riitävän selkeää muotoa.
   Kokeileppa rajausta näin: piirrä ensin rajauskynällä viivaa niin lähelle ripsiä kuin saat ja levitä sen päälle ohuella siveltimellä tummaa luomiväriä pehmentämään viivaa. Hyviä värejä mm tumma harmaa, ruskea, luumu. Luomiväriä saat samalla myös töpötettyä ripsien sekaankin eikä näin jää näyviin ihoa rajan ja ripsen väliin. Tsemppiä treenaamiseen! Hyvää viikonloppua!

  2. Sari Riekkola

   Kiitos paljon vinkistä, miepä treeneilen 🙂

 2. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Meillä on samat kulmakynät käytössä sekä Lumenelta että Kikolta, hyvät sävyt, jotka eivät ole liian punertavia tai tummia. Kulmat antavat kasvoille ilmeen ja ryhdin, mutta minäkin haluan kulmieni olevan luonnolliset. Hajakarvoja saan nyppiä harva se päivä, muuten näytän pian Cro-Magnonin naiselta…

  1. Maarit / Sopusointuja

   Näin se on, kulmien eteen pitää tehdä töitä jos haluaa niiden olevan siistit. Aurinkoa viikonloppuusi!

 3. Anonyymi

  Hei pitkästä aikaa. Kesä mennyt kaikenlaisissa puuhissa. Kyllä kulmat täytyy aamuisin piirtää ilmettä antamaan. Ystävättäreni otti kulmiin kestopigmentoinnin hyvällä menestyksellä. Tätä olen nyt itsekin harkinnut. Oikein mukavaa viikonloppua sadekeleistä huolimatta. /t. Helena

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiva, että olet taas täällä, Helena 🙂 Olen itsekin miettinyt tuota pigmentointiasiaa, kun nyt niitä tehdään microblading -tekniikalla. Kurkkaappas netistä kuvia niistä, ovat todella hyvännäköisiä ja luonnollisia. Kiitos samoin sinulle!

 4. Marja T

  Kulmien meikkausohjeesi ovat hyödyllisiä. Olet aina niin positiivisen iloinen kuvissa. Mulla on YSL:n kulmakynä & harja.
  Psst. Täälläkin on nyt musta sauna.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos ja kiiva kuulla, että näistä on hyötyä. Yritän antaa yksinkertaisia vinkkejä, niin että moni kokisi sellaisen ahaa-elämyksen, että eihän se niin vaikeaa olekaan. Lehdissä on aina niin monia tuotteita ja liian tehnistä tietoa. Musta on mustakin paras ;o)

 5. Anonyymi

  Kiitos vinkeistä! Mitä ihanan väristä huulipunaa sinulla on? Johanna

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei! Oleppa hyvä! Se on Max Factorin uutta nestemäistä Colour Elixir Honey Lacqueria ja sävy on Honey Nude.

 6. Tuija

  Hei! Olipa hauska lukea asiaan vihkiytyneen ohjeita. Onneksi olen aika oikeilla jäljillä kynäni kanssa. Totta on, että pelkästään kulmat ojennuksessa on ihan eri ilme. Harvoin vietän tällaisia au naturel -päiviä, jotka nekin joskus tarpeen. Mutta pienellä ehostuksella saa päivään paremman puhdin. Tänään tuon taas huomasin. Hyvää alkavaa viikkoa! Tuija ps. huulipunaasi ihailin minäkin…

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei Tuija! Se on niin kumma juttu, mutta kun laittaa edes kulmat kuntoon ja vähän kiiltoa huuliin, niin väsynytkin olo kohenee. Taidanpa tästä siirtyä meikkipussin äärelle… Samoin sinulle, terkuin Maarit

 7. Marja

  Hiphei, täällä yksi kulmien värittäjä näkymättömine omine kulmineen 🙂 Niin usein olen viime aikoina haaveillut microbladingista mutta en raaski siihen rahojani laittaa jos lopputulos ei kestäisi vuottakaan. Joten kulmakynät käytössä siis. Mä olen vuosia vannonut myös tuon Lumenen nro 2 nimeen mutta nyt kun lauantaina jouduin ostamaan uuden kynän edellisen loputtua jouduin toteamaan, ettei tuo uudistunut nro 2 ollut enää sama kynä ollenkaan. Ostin nro 3 ja se vaikuttaisi ihan hyvältä. Mistäs noita Kikon kulmakyniä saa? Mulle aivan uusi tuttavuus.

  Jaahas, pitääpä mennäkin tästä laittautumaan 🙂 Kivaa alkanutta viikkoa!

  Ps. oli pakko kaivella eräs oma kulmapostaukseni ja eräs hyvä tuote esille: http://www.idealista.fi/vaaleanpunainenhirsitalo/2017/03/16/turhamaisia-haaveita/

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hellurei Marja! Kyllä mullakin pyörii tuo microblading mielessä alituiseen, enkä oikein itsekään tiedä miksi vielä harkitsen sitä…ehkä aika ei ole vielä kypsä. Täälläkin on puuterimainen tuote meikkipussissa, mutta en saa pelkästään sillä oikein hyvää jälkeä, nämä nysät vaativat kynää muotoiluun. Mutta aukkokohtien paikkaamiseen se on loistava. Mukavaa viikkoa sinullekin!

 8. Anonyymi

  Heippa Maarit! Nätit kulmat sulla, niin kuin aina! :o)
  Kulmakarvat ovat kyllä ehdottomasti aina ajankohtaiset ja supertärkeät fiksaamaan ilme freesiksi.
  "Kulmasi puhuvat niin äänekkäästi etten oikein kuule mitä sanot" pitää hyvin paikkaansa. :o)

  Tähän aiheeseen liittyen mulla on alkamassa uusi kulmakarvaharrastus, jahka pigmentti saapuu postitse… keinoihot ja pyöröneulaiset veitset on jo hommattuina ja sitten alkaa kova harjoittelu miten piirretään ns. täydelliset kulmat microbladingin tapaan. Pienenpientä piiperrystä siis tiedossa ihan harrastuksena vain. :o)
  Aurinkoista syksynjatkoa sulle sinne!
  -Suvi-

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei Suvi! Ihana kuulla sinusta <3 Sinä jos kuka tiedät ja osaat nämä kulmajutut! Pitääpä olla yhteydessä jossain vaiheessa, kun olet saanut kaikki tarvikkeet itsellesi, josko uskaltautuisi kokeilemaan microbladingiä. Tuleekohan sulle myös vaalempia ruskeita…? Palaillaan – ja kiva kun kommentoit! Maarit

Leave a Reply