Kauneus ja hyvinvointi

Kotimaista kauneutta herkälle iholle

10 Comments

 1. Tiia Koivusalo

  Favora on tuttu ja olen kyllä tykännyt. Muru Muru vai miten se kirjoitetaan, on mielestäni todella suloinen sarja. Pitäisi joku kerta hankkia joku tuote käyttöön. Kasvoöljy esimerkiksi kuulostaa houkuttelevalta.

  Ihanaa ja aurinkoista uutta viikkoa Maarit. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Sama täällä, nyt nämä Favoran uutuudet olivat superihanat ja kuulinkin Orionilta, että tuo SPF-voide oli niin suosittu, että on nyt juuri loppu varastosta.
   Varmasti tykkäisit Muru Murusta 🙂

   Terkkuja sateen keskeltä Tiia <3

 2. Outi Krimou/Outi's life

  Herkän ihoni takia olen aina varovaisesti testannut luonnonkosmetiikkaa. Ihana nimi Muru muru, tuon nimisen sarjan tuotteita voisin kyllä testailla 🙂
  Kaunista viikkoa sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ymmärrän hyvin, olen itsekin tosi varovainen. Probioottiset tuotteet mitkä vahvistavat ihon omaa suojamekanismia ovat toimineet loistavasti itsellä, mikä on ilahduttavaa.
   Muru Muru on superihana nimi!

   Mukavaa elokuuta Outi, sateesta huolimatta <3

 3. JonnaH.

  Tykkään luonnoskosmetiikasta, mutta en arvota sitä muun kosmetiikan yläpuolelle. Osa on tuttuja, varsinkin Muru Murulla on aivan ihan C-vitamiiniseerumi. 🙂

  Ihanaa viikkoa! <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Onneksi vaihtoehtoja löytyy vaikka kuinka paljon. Luomu-alueellekin tulee uutuuksia lähes satamalla. Seerumi on ihana munkin mielestä!

   Kivaa päivää, sateesta huolimatta Jonna <3

 4. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Tuo Circuloven puhdistusöljy täytyy testata. Olen todennut puhdistusöljyt tomivimmiksi, meikit lähtevät helposti hankaamatta, eivätkä ärsytä silmiäni tai ihoani.

  Muru Murun Rosehip Glow-voide yksinkertaistaisi ihonhoitoa, mikä on hyvä juttu ja Favoran kohtuuhintainen seerumikin kiinnostelee, vlillä on tullut huomattua, että hinta ei välttämättä takaa sen parempaa kokemusta. Joka iho on toki erialainen ja tuotteetkin toimitvat erilailla. Ihoani on luonnehdittu "vahvaksi", enkä reagoi (negatiivisesti) helposti tuotteiden vaihteluun, mutta toiset tuotteet toimivat paremmin kuin toiset.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Olen niin samaa mieltä kanssasi puhdistusöljyistä, ne on parhaita. Puhdistaa eikä jätä liian kuivaa tunnetta iholle – ja on suorastaan ylellisen pehmeä iho.
   Ja siinäkin olen samaa mieltä, että monen erilaisen hintakategorian tuotteissa on loistavia. Olet onnekas kun ihosi on 'vahva', se varmasti kestää ja sietää enemmän, vaikka vaatiikin omalle ihotyypille sopivat hoitotuotteet.

 5. Anne W

  Hei Maarit,
  Favora on tuttu vuosien takaa. Olen kokeillut MuruMurun BB voidetta, josta kyllä pidin. Ruusufinnistäni johtuen olen erittäin varovainen uusien tuotteiden kokeilussa. Olen jo pitkään käyttänyt mahdollisimman vähän tuotteita kasvoihin – mikä nyt myös tuntuu olevan trendi. Itse en koskaan käytä naamioita tai kuorintaa, enkä myöskään öljypohjaisia tuotteita. Samoin erillinen yö- ja päivävoide on mielestäni vaan myyntikikka :):)
  Sai viime marraskuussa ihotautilääkäriltäni Skinoren- voiteen joka on ollut paras apu ruusufinniini. Näppylät, punoitus, kuumotus ja kutina on poissa. Iho loistavassa kunnossa – 25v "kärsimisen" jälkeen. Kokeilin Soolantra- voidetta ( josta kysyin kokemuksista sinultakin ) mutta minulla voide pahensi vaivaa entisestään 🙁

  Kiitos taas ihanasta blogista, inspiroidun aina jostain – nyt taidan vaihtaa väsähtäneet kesäkukat syysastereihin….

  1. Maarit / Sopusointuja

   Uskon että herkälle iholle ja myös ruusufinnistä kärsiville yksinkertainen hoitorutiini on usein paras, koska iho ei pidä/siedä paljoa käsittelyä. Oma kokemukseni on, että ihoni on sietänyt hyvin esimekiksi kosteuttavia naamioita ja myös kuorintaa, kun se on rakeeton eli entsymaattinen. Mutta harvakseltaan kuorintaa.
   Päivävoide käy yöksi useinmiten, kunhan ei käytä spf-kertoimella varustettuja sillä niitä ei suositella yöksi. Ja onhan monia 24H tuotteita, jotka on nimenomaan tarkoitettu sekä että. Olen itsekin käyttänyt samaa kosteusvoidetta ja öljyä aamuin illoin, ja iho on tykännyt.

   Ihanaa kuulla että sait helpotuksen ruusufinniin! Itsellä näistä kahdesta voiteesta Soolantra toi avun, kuten muistakin 🙂 Näin se on, ruusufinniä on vaikea hoitaa eikä kaikki sovi kaikille. Mutta eikö ole huojentavaa, että se on pois! <3

   Ja kiitos sinulle tuhannesti taas mieltä lämmittävästä viestistäsi – hyvää syyskesää!

Leave a Reply