Tyyli ja asut

Konjakki ja tumma vadelma – upea pari!

10 Comments

 1. Outi

  Onpa kauniit sandaalit ja tosiaan tuo konjakin väri on aivan täydellinen. Odotan kovasti, että joku päivä pääsen vielä Marokkoon, koska aion ostaa sieltä meille konjakin värisen pouf:n.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Maarit <3

  1. Maarit

   Konjakin väri poufissa on ihana – voi kunpa toiveesi toteutuisi <3 Meillä on musta ja konjakin olisin ostanut silloin aikoinaan, muttei ollut saatavilla... Siinä konjakin väri on se ainoa oikea!
   Aurinkoista alkuviikkoa sinulle <3

 2. Sigrid

  A perfect match dear Maarit. I’ve never tried this color combo befit. It’s an idea to steal. And you presented it beautifully with all the pretty pictures around it.
  Best regards and a big hug
  Sigrid

  1. Maarit

   Thank you dear Sigrid. I’ve always loved cool raspberry and especially wine red tones – although I have not had those that much. But I just saw preview on the coming fall shades and it will luckily be season for wine red!
   I wish you warm spring days,
   Maarit

 3. Annukka

  Ihan hirmu kauniit väriyhdistelmät jälleen Maarit.
  Ja ihanan rento ja kuvioiltaan mielenkiintoinen pusero.

  Konjakki on myös mun ehdoton kenkä- ja laukkulemppariväri. Ja kaverina mieluummin kulta kuin hopea, vaikka molemmat kyllä käy.

  Oltiin viikonloppuna Triplan Sokoshotellissa yötä ja tuli käytyä ensimmäistä kertaa myös itse Triplassa, jossa kiertelin ja katselin, että onpa paljon kaikenlaista kaunista ja erityisesti ihania keväisiä ja kesäisiä vaatteita & kenkiä, mutta perinteisesti en osannut ostaa mitään :(.
  Olen kyllä toivoton tapaus, jolle jonkun pitäisi sanoa jämäkästi, että nyt sovitat tätä ja nyt tätä ja tyhjin käsin et lähde, ettei tarvi sitten kotona taas mutista, kun ei ole mitään kivaa päällepantavaa.

  Ehkä se oli osin ulkona pyryttävän lumen syytä, mutta eniten justiin sitä omaa osaamattomuuttani. Ja sitä, että kun on viime ajat rankalla kädellä raivannut myös vaatekaappia, ei halua enää yhtään hutiostosta sinne henkareihin roikkumaan. Nyt ne kolisee siellä tyhjyyttään 😀

  Hyvää pääsiäistä Maarit, jos ei ennen sitä muuta kuulu <3

  1. Maarit

   Vähän nauratti kommenttisi, siis hyvässä mielessä kuten tiedät 🙂 Meikäläiseltä sujuu tuo shoppailuhomma kyllä, vaikka nykyään aika paljon vähemmän liikun missään. En ole pitkään aikaan käynyt sillä lailla ostoksilla tai edes pyörimässä keskustan liikkeissä, mutta nyt tunnen sellaista hytinää, että jonain päivänä teen iskun ja vietän kunnolla aikaa katsastellen kaikkea kivaa ja tietysti kahvitellen jossain ihanassa paikassa (Relove).
   No mutta takaisin asiaan. On ihailtavaa että olet saanut raivattua kaappiakin, se ei ole niin helppoa ollenkaan. Usein juuri sillä hetkellä alkaa vanha pusero tuntumaankin aika kivalta ja päättää antaa sille mahdollisuuden, mutta useinhan se jää taas roikkumaan kaapin perukoille. Mulla on just yksi tällainen ainakin kymmenen vuotta vanha silkkipaita, jonka jo ehdin hinnoitellakin kirppikselle, mutta otin sen sivuun jälleen ties monennenko kerran. Nyt mietin, että jos vähän kavennan sitä… Ihan toivotonta touhua 🙂
   Mutta konjakinvärisistä jutuista ei luovuta!
   Nyt on sen verran vilakkaa pääsiäiskeliä luvassa, ettei voi toivottaa aurinkoisia päiviä. Mutta ihanaa pitkää vapaata sulle Annukka <3

 4. Tiia

  Ah täydellistä ja toimii kuin häkä. Sulla on täydellinen värisilmä. <3

  Sydämellistä ja aurinkoista uutta viikkoa Maarit. <3

  1. Maarit

   Oi oi Tiia kiitos <3
   Joskus se natsaa ja tämä konjakki on teinivuosista lähtien ollut mulla SE väri; jo silloin roikkui pitkässä hihnassa pieni olkalaukku, hih. Nytkin on tuon lisäksi toinen ja lupasinkin tytölle jomman kumman näistä. Tumma vadelma ja upea viininpunainen on ihanan naisellisia värejä, onneksi tulee syksyllä niitäkin kauppoihin.
   Aurinkoisia kevätpäiviä Tiia, vaikka taas onkin kylmä rintama tulossa just pääsiäiseksi... <3

 5. JonnaH.

  Toi hivenen hipahtava paita on aivan ihana! Mä varmaan käyttäisin sitä farkkushortsien kanssa.

  1. Maarit

   Se on ihana kuvioltaan ja väreiltään, ja tässä tapauksessa voin sanoa että onneksi on jäänyt kaverilla käyttämättä 🙂

Leave a Reply