Tyyli ja asut

Kokomusta asu – aina varma valinta

26 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life

  Musta on minun luottavärini ja todella (siis todella) paljon löytyy kaapista mustaa vaatetta. Sinulla on aivan ihania asuja ja sinulle sopii hameet ihan täydellisesti <3
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Maarit!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos niin paljon Outi <3 Musta on kyllä helpoin luottoväreistä, joten sillä jatketaan!
   Ihanan aurinkoista lauantaita sinulle 🙂

 2. Sigrid Klede

  Dear Maarit, all in black is a look that I really like.
  I think black looks good on you and the way you write, you don't have to think twice. Just put it on and you're ready. Best regards, Sigrid

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hi Sigrid, there are many other colors in my wardrobe but black really is the easiest and always so chic.
   I hope you too have a sunny Saturday morning – let's enjoy the weekend dear Sigrid. Hugs Maarit

 3. Ladette

  Hei, ajankohtainen aihe itsellenikin! Olen käyttänyt viime aikoihin asti pitkään paljon mustaa. Se on niin helppo ja aina tyylikäs. Huomaan kaupassa tarttuvani helposti mustiin vaatteisiin. Mutta…viime aikoina on tullut pieni tarve tai innostus väreille. Olen yleensä tosi tarkka sävyistä, että koen ne sopivaksi kasvojen ja hiusten väreihin. Värianalyysissä en ole käynyt, mutta tutkinut kyllä joskus ahkerastikin eri vuodenaikojen sävyjä. Juuri tänään löysin vähän vahingossa vaalean villakangastakin, jollaista olen etsinyt monta vuotta. Kun malli oli just eikä melkein ja hinnastakin lähti 25%, niin hankin sen. Perusvärit musta, tumma sininen ja valkoinen sekä luonnonvaalea ja beige pysyvät, mutta on ihan piristävää maustaa niitä välillä jollain värillä. Tuulista loppuviikkoa luvassa ?

  1. Maarit / Sopusointuja

   Sinulla on aika lailla samoja värejä kaapissa kuin mullakin, helppoja perusvärejä ja niihin sopivat hyvin monenlaiset kasvoille valoa tuovat värit. Onneksi tuo musta on pysynyt aisoissa siinä mielessä, että kaikkea muutakin on ja käytänkin.
   Vaalea villakangastakki kuulostaa kivalta ja kauniilta, ja on varmasti monipuolinen yhdistelemisen suhteen. Hyvä löytö!
   Sadetta, sadetta koko ilta ja pimeää – yritetään selvitä marraskuusta 🙂

 4. tuulanneli

  Kyllä se musta on vaan niin super tyylikäs loppupeleissä. Minullakin on tänä syksynä ollut musta uniformu, joka on valikoitunut joka aamu päälle. Allekirjoitan sen, että musta väri ei ole se paras väri meidän aikuisen naisen kasvoille mutta minkäs voit sille, sitä väriä me suomalaiset rakastetaan yli kaiken.

  Todella kiva ja yksilöllinen hame. Toimii varmasti sesongista toiseen!

  Mukavaa viikonjatkoa 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Meikillä saa piristettyä hyvin syksynkalvakkaa ilmettä, nimittäin tänään olin liikkeellä taas mustissa ja meikatessani sanoin melkein ääneen itsekseni, että jestas miten poskipuna piristää ilmettä 🙂

   Mukavaa viikkoa Tuula – yritetään selättää pimeys!

 5. Aikku

  Ryppyhelmahame on kaunis. Musta on varma valinta!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Aikku; se on rento ja mutkaton oikeastaan minne vaan 🙂

 6. Annukka

  Olet kyllä oikein supermodel, jolle sopii aina ihan kaikki! Vaikka siis kyse taitaa olla siitä, että osaat niin taitavasti valita itsellesi sopivat vaatteet ja asutteet.

  Mulle musta lähelläkään kasvoja on kauhistus. Näytän ihan masentuneelta haamulta. Siksi mun kaapista ei taida tällä hetkellä mustaa löytyä kuin pitkien housujen ja yhden pakollisen kotelomekon muodossa (ja sitä kotelomekkoa tulee käytettyä korkeintaan ilta-aikaan keinovalossa ja ehkä jopa vähän meikattuna, jolloin ei ole ihan niin paha kontrasti).

  1. Maarit / Sopusointuja

   Auts, ei se ihan noinkaan ole, mutta varmaan enemmänkin just sitä että kun olen pikkutytöstä asti ollut kiinnostunut muodista ja vaatteista (jo silloin kuin oikeastaan muotia ei edes ollut) niin olisko kymmenien vuosien harjoitus tehnyt mestarin 🙂
   Masentunut haamu – hih. Ei musta heleytä munkaan kasvoja, mutta pidän silti – ja lisäilen poskipunaa ja huuliin kiiltoa…
   Leppoisaa iltaa Annukka <3

 7. Taru

  Musta on varma valinta. Ainakin itse valitsen mustaa, kun en keksi muuta ja uutenkin haluan ottaa varman päälle. Iloa viikkoon <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Black is black, always 🙂
   Yritetään nauttia tästä pimeydestä <3

 8. Tuuli x Lumo Lifestyle

  Musta on aina helppo ja varma valinta. Olen värien kanssa töissä niin paljon tekemisissä, että olen välillä suorastaan vähän väsynyt niihin.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Niin se vaan on ja ehdottoman tyylikäs väri – sen kanssa ei oikein voi epäonnistua.

 9. Johq

  Itse tykkään pukeutua hieman värikkäämmin! keltainen on suosikkini

  https://suninidea.blogspot.com/2020/11/keskisuomen-kasino.html

  1. Maarit / Sopusointuja

   Onneksi löytyy värikkäitäkin ihmisiä!

 10. Celia C / good to be home

  Se pakollinen musta housupuku löytyy kaapista ja ikävä kyllä viime viikolla piti olla käytössäkin läheisen ystävän hautajaisissa. Eli musta on mulle nykyään aina vain surun väri. Joskus nuorempana käytin kesällä jonkun verran, kun olin sopivan pisamainen ja päivettynyt. Mutta kyllä se mun garderoobi on 90% valkoista, sinistä, beessiä, lämpimän harmaata ja hentoa roosaa.
  Hyvän malliset nuo molemmat hameesi ovat! Ja sinä niin luonteva malli!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Voi surku sentään, otan osaa <3
   Sulla on kaunis ja harmoominen, ja ajaton värimaailma. Värejä, mitä on myös helppo yhdistää keskenään. Kiitos, nämä ovat sellaisia hameita, mitkä tuntuvat omilta, sopivan rentojakin.

 11. Tiia Koivusalo

  Mielettömän tyylikkäitä asukokonaisuuksia. Musta on aina varma valinta ja joskus tekee oikein mieli kääriytyä mustaan. Omistan aika paljonkin mustia vaatteita vaikka värit onkin elämä. Sitä voi olla monenlainen.

  Musta vaan oli pankkielämässä se miltei joka päivän väri ja ehkä siksi vastaiskuna tuli värit elämään.

  Ihanaa maanantaita Maarit. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Erityisesti tänään tekee mieli pukeutua mustaan, kun oli niin harmaa päivä – ja niin teinkin, heh. En ole sattunut koskaan näkemään sulla mustaa, olisikin jännää nähdä joskus kun on tottunut niin väreihin. Tosiaan voi olla monenlainen, sulla kirkkaat värit ja mulla vähän vähemmän värikkäät värit.
   Mukavaa viikkoa Tiia <3

 12. JonnaH.

  Musta ei todellakaan ole mun värikartan väri, sillä olen kevät. 😀 Mutta heilutan kintaalla noille, musta on mun lempiväri ja käytän sitä paljon.

  Ihanaa viikkoa. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Just oikea asenne! Ei ole tullut koskaan tehtyä tai siis käytyä analyysissä, mutta sillekin on syynsä – en ole koskaan halunnut että mua kategorisoidaan väreihin eikä analyysi siksi ole kiinnostanut. Tiedän omat värini, sen näkee kun laittaa kasvojaan vasten. Joten kuljetaan mustissa ihan iloisena.
   Ihanaa viikkoa sullekin <3

 13. Sari/Casa Mimi

  Ihanan tyylikäs sinä <3. Musta on kyllä kieltämättä niin näppärä ja tykkään itsekin käyttää paljon mustaa. Tuo alempi hame ja koko yhdistelmä on aivan ihana <3: Valonpilkaduksia viikkoon <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kyllä pilkahduksia tarvitaankin! Että oli taas pimeä päivä tänään ja täällä ainakin satoi koko iltapäivän.
   Kiitos, olen itsekin mieltynyt tuohon asuun ja erityisesti lyhyeen collariin – se tekee rennon asusta.
   Ihanaa viikkoa Sari <3

Leave a Reply