Kauneus ja hyvinvointi

Kohota katsettasi luomivärillä – helppo kikka

8 Comments

 1. Outi

  Arkisin meikkaan kyllä joka päivä ja olen huomannut, että tosiaan pelkkä ripsiväri saa välillä ilmeen todella valjuksi. Yleensä rajaankin silmiäni vähän, ei sitten töissäkään näytä ihan nuupahtaneelta 🙂
  Silmäsi näyttävät meikattuina myös suuremmilta. Olet kyllä hurjan kaunis!
  Ihanaa viikkoa sinulle Maarit <3

  1. Maarit

   Kiitos niin paljon ihana Outi! Rajaus tosiaan vie nuupahtaneen ilmeen mennessään, se terävöittää katsetta enemmän kuin pelkkä ripsari. Rajauksen tekokin onnistuu nopsaan; kun on vähän harjoitellut niin siitä tulee rutiininomainen juttu.
   Aurinkoisia kevätpäiviä Outi sinulle <3

 2. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra

  On se kieltämättä iso ero, onko meikkiä vai ei. Hyvin tehdyllä ehostuksella saa helposti muutaman vuoden pois kasvoista. Ja totta se on, vanhemmiten pitää olla meikkaamisessa tarkempi. Kyllä, minä yritän skarpata aina ulos mennessä, mutta joskus lipsuu 🙂.

  1. Maarit

   No juuri sekin virkeämmän ilmeen lisäksi! Vaikkei rypyt itseäni häiritse, niitä on mitä on ja ne kuuluvat ikääni. Mutta aina voi olla pirtsakamman näköinen, mulla se vaikuttaa omaan mielialaani valtavasti.
   Niin lipsuu täälläkin… 🙂

 3. Tuija

  Aamun ehostustuokio on tärkeä hetki. Herää henkiin!

  1. Maarit

   Juuri se henkiin herääminen on meikkaamisen yksi ihanista asioista. Olen niin monta kertaa huomannut että jollen laita kevyesti meikkiä heti aamusta, tunnen jotenkin väsyneeksi itseni vaikken peiliin katsoisikaan. Pieni asia, iso ilo!

 4. Sari

  Meikkaan niin sanotusti silmät päähän ilman meikkiä näyttää valjulta.käytän By Railin,Lumenen ja Essensen tuotteita

  1. Maarit

   Sama täällä, kun on niin vaaleat ripset ja värittömät silmät niin ne vaativat vähän raikastusta. Onneksi on hyviä meikkejä ja samoja merkkejä on täälläkin käytössä 🙂

Leave a Reply