Sisustus ja koti

Kirppisonnea – ihania kesäastioita

10 Comments

 1. Sigrid Klede

  Dear Maarit,
  you have collected beautiful dishes at the flea markets. I can well imagine that in the cottage.
  I like flea markets, but I don't buy much. We have a used goods department store, where I've already bought armchairs, a sofa and a jump box (I don't know the right word in english).
  We live in the city and in our neighborhood there is always a backyard flea market in May, so everyone can sell in their yard. We grill sausages and sell beer and champagne. But the nice thing is then to walk around and discover the backyards of the other houses, which are otherwise closed.
  Greetings and have a nice Sunday
  Sigrid

  1. Maarit / Sopusointuja

   Dear Sigrid, backyard market sounds so interesting and inspiring and surely nice to see the backyards of other houses. I think it's quite similar to cleaning day that we have had for many years. People can sell their things wherever, in gardens, parks… But – there is not champagne! I'd love it.
   Many greetings and have a nice new week! Maarit

 2. JonnaH.

  En ole käynyt vuosiin kirppiksellä. Yhdessä vaiheessa käytiin paljonkin ja metsästettiin Kumelan lasimaljakoita. Nyt olen metsästäny netistä Barokki-maljaa, jonka bongasin talvella, kun katsotiin Puhtaita, valkeita lakanoita, jossa se oli olkkarin pöydällä. Ihastuin ja piti tietenkin kaivella netin syövereistä, mikä malja oli kyseessä. Haluamani sävy on vaan loppu, mutta metsästys jatkuu.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Piti googlata Kumela ja onhan se aivan tuttu; mulla on mielikuva että olen nähnyt näitä myös Fidassa, missä on välillä todella hyviä löytöjä.
   Kirppistely on elämäntapa ja siihen jää selvästi koukkuun. Nyt on ollut tosin vähän hiljaisempaa korona-aikana, mutta toisaalta olen huomannut että niissä on melko vähän asiakkaita, joten on uskaltanut hyvin piipahtaa.
   Toivottavasti löydät Barokin – niin ja tuli mieleen, oletko kokeillut etsiä sitä Huuto.netistä?

 3. Tiia Koivusalo

  Rakastan kirppistelyä. Aivan mielettömän ihania löytöjä olet tehnyt Maarit ja nuo sinikukkaiset mukit, oijoi sydän läpättää niille hulluna.

  Ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Niitä metsästän lisää, sillä löysin vain kolme ja tarve olisi 3 lisää. Se on espressokoko, mikä oli ihana juttu, sillä pikku kuppeja on vaikea löytää missä olisi riittävän iso kahva ja muutenkin hyvän mallinen.
   Ihanaa alkavaa viikkoa Tiia <3

 4. Outi Krimou/Outi's life

  Siis niin ihania löytöjä! Minäkin kävin Karkkilan kirpparilla ja löysin oikean sekoituksen kaikkea sieltä. Ihan paras kirppislöytö on varmasti ilmaiseksi saatu keittiön puusohva!
  Kaunista sunnuntaita ja alkavaa viikkoa sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Sinä oletkin mestarikirppistelijä ja monesti mietinkin mikä kirppispaikka se on missä käyt siellä Karkkilassa… Puusohva on kerrassaan huikea löytö!
   Kiitos samoin sinulle Outi <3

 5. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Kainiita löytöjä. Erilaiset sinivalkoiset astiat eri aikakausilta sopivat kauniisti yhteen samaan kattaukseen.

  Yksi parhaista löydöistäni on ollut vanha kakkutarjotin viitosella. Maalaiskirppaireilta – ja kaupoista olen tehnyt parhaat löydöt. Nummella vanhan Turuntien varrella olevasta olen ostanut yli sata vuotta vanhoja Arabian ja Rörstrandin lautasia muutamalla eurolla sekä ruokailuvälineitä. Pariisin kirppaireilta olen ostanut lempiruokailuvälineitä, harmittaa etten ostanut Grand hotel Deauvillen veitsiä enempää!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Maalaiskirpparit ovat mielenkiintoisia löytöpaikkoja ja kesäisin kivoja käyntikohteita. Tuonne Nummelle pitäisikin mennä käymään jossain vaiheessa, ja moneen muuhunkin näillä seuduilla. Grand hotellin veitset kuulostavat huipuilta, heti tulee konnotaatio Normandiaan, ylvääseen ja historialliseen hotelliin.

Leave a Reply