Yleinen

KIRPPISKIPPOJA

4 Comments

 1. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Ennen kiertelin kirppiksiä innokkaasti, nyt se on jäänyt vähemmälle. Tavaraa on jo nyt liikaa… Tosin tulevalla lomareissulla aiomme kierrellä "antiikkikatuja", pahoin pelkään, että jotain tarttuu mukaan. Maallakin pitää käydä parissa lähistön osto- ja myyntihallissa. Niistä olen tehnyt pari loistolöytöä muutamalla eurolla.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ulkomailla niiden kouluamisessa on ihan oma jännityksensä; kulttuurit ovat niin erilaisia, että sieltä voi tosiaan löytää kaikenlaista kivaa. Matka taitaa olla jo lähellä – elämyksellistä reissua!

 2. Mape

  Ihania pieniä löytöjä olet tehnyt -nuorempana kirppistelin paljon mutta iän myötä jäänyt pikkasen vähemmälle koska tavaraa on jo liiaksi ja ei ole aikaa. Kierrättäminen, kirpputorit sekä huutokaupat ovat tätä päivää ja hyvä ekologinen vaihtoehto. Mieheni käy paljon huutokaupoissa ja sieltä löytänyt upeita designastioita plus talonpoikaishuonekaluja jotka mieheni entisöinyt. Ja ulkomaanmatkoilta on tarttunut mukaan kaikkea kivaa!! Kaiken ei tarvitse olla uutta ja vanha tavara tuo kivasti rosoisuutta & lämpöä sisustukseen! Toisen roska voi olla toisen aarre!!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Näin on! Meilläkin on tavaraa ihan riittävästi; nykyään se kiertääkin aina ensin tytär/poika/sisko/äiti -linjalla tarjolla ennenkuin siitä luovutaan…

Leave a Reply