Yleinen

Kimonomekko ja farkut on täydellinen kevättalven asu

16 Comments

 1. Annukka

  Mun ekat farkut oli serkkujen vanhat leveäpunttiset, vaaleansiniset Jamekset, jonka takataskuun piti tietenkin laittaa Pop-kampa (omani ei kylläkään ollut aito, vaan vähän sellainen nolon iso) ja puntit asetella takaa kumisaappaisiin (jotka muilla oli Hai-saappaat, mutta mulla jotkut vaan, koska en ikinä saanut mitään muodikasta). Ja tosiaan Beaversit ja Wranglerit tuli kuvioihin sitten, kun oli omaa, kesätöissä tienattua rahaa, millä ostaa.

  Mekko on ihan sun näköinen ja tykkään tosi paljon sen luonnonläheisistä väreistä. Ja sopii sun rennon tyylikkääseen tyylin ihan mahdottoman hyvin.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Pop-kampa oli mullakin takataskussa, jestas olin ihan unohtanut sen! Ja kumpparimuoti! Miten sä muistitkin kaiken 🙂 Mulla oli sitten myös lantsarit eli Nokian mustat pitkävartiset saappaat – tai sen tyyliset, ei kait ne ollut aidot. Niistä käännettiin varret kaksinkerroin niin että ne lyheni, ja sitten farkut aseteltiin vain takaa niiden sisään. Voi luoja!
   Tämä mekko oli rakkautta ensi silmäyksellä!
   Rentouttavaa viikonloppua Annukka <3

 2. Taru

  Ihana ihana tyyli, ja kiitos pukeutumisvinkistä: hankintalistalle farkkujen kanssa käytettävä mekko. <3
  Iloa viikkoon <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kantsii laittaa – tämä lisää pukeutumisen monipuolisuutta ja tekee farkuista piirun fiksummat (vaikka olen aina pitänytkin niitä riittävän fiksuina) 🙂
   Ihanaa viikonloppua!

 3. Outi Krimou/Outi's life

  Aivan ihana mekko ja sopii monenlaisen alaosan kanssa. Tuon mekon kuosi on täydellinen ja ottaisin kyllä itsellenikin samanlaisen <3
  Ihanaa viikkoa sinulle Maarit!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tämä on todellinen värisuunnittelun helmi! Miten joku voikin keksiä noin kaunista, erilaiset ja silti yhteensopivat kuosit.
   Suloista viikonloppua Outi <3

 4. Tiia Koivusalo

  Sinä ihana ja kun livenäkin nähnyt, niin on vaan ihan mahdottoman kaunis ja monikäyttöinen mekko/tunika. Pus uuteen viikkoon Maarit. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Oi vitsit, että meillä oli ihana reissu Saarenmaalle silloin kun tämäkin kuvattiin <3 Se on yksi niitä matkoja, mitkä on jääneet sydämen sopukoihin erityisesti.
   Ihanaa viikkistä Tiia <3

 5. Tuija

  Beaversit muistan ja Leet sekä MicMacit. Veljen vanhoja jouduin ainakin joskus käyttämään ja sekös oli noloa. Tiukat farkut oli vedettävä märkinä päälle, jos ne aikoi saada jalkaan. Olen sittemmin satunnainen farkkujen käyttäjä, kun mieluisia en ole löytänyt. Olen kaiketi liian laiska sovittelemaan ja mallaamaan.

  Mekoista ja tunikoista (tytär ihmetteli, miksi KAIKKI keski-ikäiset naiset käyttävät tuota nimitystä) sen sijaan pidän aivan mielettömästi. Tämä sinun mekkosi sai minut aivan hullaantumaan, vaikka en tiedäkään sopisiko se minun vartalolleni. Sinulla se on aivan ihana! Värit ovat kovasti mieleeni. Toivottavasti saat pian selville, mistä täältä Tampereen seudulta tuota voisin alkaa metsästää.

  Launtaina piipahdin tyttären työpaikalla Cos -liikkeessä ja siellä saattaa olla unelmieni farkut. Ensi kerralla valmistaudun sovittelusessioon. 😉

  Maanantai-illan terveisin Tuija
  ps. piipahdahan osallistumassa arvontaan!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Juu kuule noitakin merkkejä löytyi kaapista siinä vaiheessa, kun saatiin kesätöistäkin palkkaa ja saattoi ostaa itse mitä halusi. Märkiä farkkuja on täälläkin vedetty päälle, sängyllä maaten, että sai vedettyä vetskarin kiinni. Enää ei muuten onnistuisi, sillä nyt pitää olla väljää ja mukavaa, vaikka onkin näennäisesti kapeat farkut. Kiristää ei saa mistään eikä olla liian alhaalla vyötärö :o)
   Tätä kimonomekkoa kannattaa katsoa Zoomdesignin verkkokaupasta, löytyy nimellä Summum Woman Dress Belted Kimono Patcwork (White sand).
   Ja kiitos vinkistä, en olekaan katsonut koskaan Cosin farkkuja ja housuja ylipäätänsä.
   Ihanaa viikonloppua Tuija!
   (menen vasta nyt katsomaan arvonnan jos vielä löytyy…)

 6. Riitta

  Onpa kaunis kimono ja tosi makee kokonaisuus farkkujen kanssa! Valkoisten farkkujen kanssa varmasti superraikas.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Valkoiset ja luonnonvalkoiset farkut on ihan täykyt tämän kanssa!

 7. KastehelmiB

  Kaunis mekko ja ihanat värit. Sopii sulle upeasti. Farkut on myös mun perushousut. Ensimmäisen kerran puin päälleni veljen vanhat farkut ja voi että, ne tuntuivat kivoille. Minut puettiin pienenä (perheen ainoa tyttö) aina mekkoon. Jossain vaiheessa se tuntui tosi tyhmälle ja teini-iässä en suostunut enää laittamaan mitään mekkoa päälleni. Silloin alkoi farkkurakkaus.

  Tuttuja merkkejä kaikki. Muistan kun kävin nuorena Kaisaniemen ahtaassa kellariliikkeessä sovittamassa tiukkoja farkkuja. Koppi oli pieni ja ahdas. Pitkä jono odotti väsyneenä sovitusvuoroaan. Tosiaan niitä hinkattiin kaikin konstein haaleammiksi. Monet farkut olen omistanut. Nyt kaapissa on vain perusfarkkuja, mustia ja sinisiä. Tuollainen mekko olisikin kiva lisä. Menisi hyvin kesäpäivinä ja miksei jo aiemmin.

 8. Suvi Cederberg -blogi

  En yhtään ihmettele, että rakkautesi farkkuihin on säilynyt sieltä 13-vuotiaasta asti. Sulle nimittäin sopii farkut todella hyvin! Aina, kun näen sulla farkut, päätän, että nyt minäkin. Mutta ei, mulle farkut eivät istu ollenkaan niin hyvin. Pitäydyn siis tunikoissa/mekoissa ja sukkiksissa 🙂

 9. Celia C / good to be home

  Täällä myös farkkufani! Jamekset oli mullakin ne ensimmäiset, sitten MicMacit ja pian alkoi Levis 501-villitys fiftari-muodin mukaan.
  Ja se univormu tänä päivänä on edelleen farkut ja valkoinen kauluspaita niin kuin kaikki lukijani tietävätkin 🙂 Pidän kyllä joskus mekkoja ja tunikoita myös farkkujen kera. Tuollainen kimono on ollut itselläkin mielessä – joko juhlava tai sitten sellainen kotimukava…
  Tuo sinun on kaunis <3

 10. souliina

  Muistan kyllä nuo kaikki farkkumerkit, aivan ihania jokainen! Itse olen ollut myös aina farkkutyttöjä vaikka toki vaatekaapista mekkoja ja hameitakin löytyy kiitettävästi;)

  Tuo sinun tyylisi on kertakaikkisen upea ja toimiva. Tuo mekko on kuin tehty farkkujen kanssa ja innolla odotan tulevia kokonaisuuksien näkemistä <3

  Ihanaa lauantaita Maarit <3

Leave a Reply