Yleinen

Kevyet laukut – matkailijan tärkeimmät varusteet

14 Comments

 1. Celia C / good to be home

  Oijoi, tässäpä hyvät vinkit! Näyttävät käyttökelpoisilta ja tosi kivan näköisiltä.
  Ja sinä näytät onnelliselta – hyvää loman jatkoa teille <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Niissä yhdistyvät käytännöllisyys, keveys ja tyyli – kaikki ihan kohtuuhinnalla.
   Ja kohtuullista on tää oleminenkin täällä – kiitos paljon <3

 2. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Kevyet matkakassit ovat käteviä, nykymääräyksillä painorajat ovat melkein grammapeliä. Kauniin sävyinen on kassisi ja sopii tosiaan maisemiin hyvin.

  Vaikka itselläni oli Malagan reissulla matkatavaraa hillitysti, kabiinilaukulla en selvinnyt, sillä toin jo osan mieheni vaatteista kotiin ja veiväthän 1½ kg oliiveja,saman verran juustoja ja kokonainen pata negra-kinkkukin tilaa kun toin niitä pikkujoulujuhliimme.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Niin totta. Meilläkin on laukkuvaaka mukana ja kuten sanoit, suunnilleen grammalleen niitä punnitaan.
   Olen niin monta kertaa miettinyt, miten ihana olisi tuoda kinkku kotiin – mutta aina se on tyssännyt noihin painorajoihin.
   Ja ruokatuliaiset on niitä parhaita, kun ovat täällä niin edullisiakin. Mukavia herkutteluhetkiä!

 3. Aikku

  Kätevä tuo iso laukku.Me olimme reilut kaksi viikkoa jenkeissä ja saakin olla tarkka pakkaamisen kanssa ja muistaa pysyä painorajoisda.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Niistä napsahtaa aikamoiset lisämaksut ja ollaan nähty monia tilanteita, missä ei kertakaikkiaan ole ollut mitään neuvotteluvaraa extrakilojen kanssa – ei ole auttanut muu kuin maksaa.
   Toivottavasti teillä oli kiva reissu! 🙂

 4. Annukka

  Ihan täydellisen värinen kevytlaukku! Olen kanssa pakkaajana sellainen, että mietin tosi, tosi tarkkaan, että mukana on kaikki tarpeellinen, mutta ei mitään liikaa. Ja mikään ei mielellään saisi painaa mitään, ja vaikka itse sisältö oliskin kevyttä, usein tulee ongelmaksi laukkujen oma paino.

  Silloin kun olin matkaoppaana Thaimaassa ja siellä tuli ostettua ja teetettyäkin vaatteita aika paljon, kun eivät maksaneet käytännössä mitään, käytettiin kotiinkuljetukseen lennoilla matkalaukkujen tilalla isoja kasseja, joissa paikalliset kuljetti riisiä. Samanlaista kevyttä ja kaiken kestävää matskua kuin Ikean kassit, mutta matkakäyttöön järkevämmän mallisia ja vetskarilla varustettuja. Sun laukku täyttää noi kriteerit, mutta on huomattavasti paljon kauniimpi 🙂

  Ihanaa eloa sinne ja terkut täältä pimeydestä <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Näen silmissäni ne isot – usein ruudulliset vetskarikassit – nehän on ihan superkäteviä keveytensä vuoksi. Mullakin on täällä villainen kaulahuivi, ne villasukat, untuvatoppaliivi… ja kaikkia on tarvinnut iltaisin. Nyt olen löytänyt tyttärentyttärille niin ihanat vaatejutut, että tulee käsimatkatavaroidenkin 10 kg vissiin täyteen, mutta kun heittää menemään kaikki matkakokoiset kosmetiikkarippeet, lehdet ja kirpparilta ostetut pokkarit, niin siinä menee myös pari kiloa. Tämä on tarkkaa hommaa!

   Kiitos paljon ja valonpisaroita sinne <3

 5. Outi Krimou/Outi's life

  Ihanan tilavan näköinen laukku kyllä ja värikin passaa lähes kaikkien vaatteiden kanssa.
  Kaunista iltaa sinne lämpöön!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Vähän tämmöinen väritön olen noiden vaatteiden suhteen. No ei silti, tykkään kovasti näistä hiekanvärisistä jutuista ja tämä
   laukun väri on ihana ja tämä sopii vaikka mihin.
   Kiitos kovasti! Toivotaan että se harmaus vähän hellittäisi 🙂

 6. Anonyymi

  Onpa kivan näköisiä laukkuja!! olisiko sinulla vinkata paikkaa Helsingin keskustasta mistä näitä voisi hankkia? sinne menossa ja hetki olisi ehkä aikaa ostoksillekin.. juuri illalla tuskailin yhden yön reissukamppeita keräillessä että ei oikein ole sopivan kokoista (ja näköistä) laukkua.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Heissan! Semmouseen tämä on hyvä ratkaisu 🙂 Tämä beige iso laukku on kevään malleja ja tulee alkuvuodesta kauppoihin, mutta saman tyyppisiä löytyy Stockkalta ja Sokokselta. Toivottavasti niitä on vielä jäljellä!

 7. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

  Ompa tilava mutta silti tyylikäs laukku! Ihania lomapäiviä ♥

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos paljon! <3

Leave a Reply