Yleinen

Kevätmeikit marketista – hehkua heleissä väreissä

8 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life

  Minulla harvoin rahat riittää kalliiseen kosmetiikkaan, joten todellakin suosin edullista kosmetiikkaa. Tänä keväänä olen ihastunut Isadoran kynsilakkoihin, edukkaita ja pysyvät hyvin kynsissä <3
  Ihanaa pääsiäistä sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ja niissä kun ei niin valtavia eroja ole, paitsi pakkaus on kallis…
   Isadoralla on monia todella hyviä tuotteita, yksi suosikeistani on juuri luomiväri ja niiden upeat neutraalit värit.
   Samoin sinulle Outi <3

 2. Mia / Beauty Highlights

  Ihana kooste tämä! Kauniita sävyjä osui silmään useampia 🙂 Vaikka olenkin tottunut satsaamaan kosmetiikkaan, käytän kyllä markettibrändeistä mm. IsaDoraa, jolta löytyy laadukkaita luomivärejä ja punia.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Nimenomaan meikeissä olen löytänyt itsekin monia hyviä tuotteita. Olen käyttänyt ja testaillut hintavia meikkejä paljon vuosien mittaan eikä aina voi sanoa että kallis olisi hyvä tai parempi. Isadoran värimaailma on aina kolahtanut!

 3. Tiia Koivusalo

  Aivan täydelliset kevätsävyt ihan noissa kaikissa. Alkoi ihan nuo IsaDoran punat polttelemaan mieltä. <3 Ihanaa uutta viikkoa Maarit. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Isadoran punat ovat laadultaan hyviä ja sellaisia pehmeitä huulilla mistä itse tykkään, ja väri myös voidemaisen peittävä. Isadoralla on taitava 'värisilmä'.
   Lämpöistä keskiviikkoa Tiia <3

 4. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Muutama ihan parhaista meikkilöydöistäni ovat maksaneet alle 5€ ja hakanneet mennen tullen kymmenen kertaa kalliimpia tuotteita.

  Löysin jo kiinnostavat punasävyt noista Kicksin ja Isadoran punista, täytyy käydä kaupassa testaamassa.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Yksi sellainen on Essence – olen kokeillut ja käytänkin nyt monia heidän tuotteitaan. Ja ne ovat todellakin muutaman euron hintaisia.
   Aurinkoista keskiviikkoa Tuuli <3

Leave a Reply