Sisustus ja koti

Keväisiä sisustushaaveita ja -ideoita

12 Comments

 1. leenariikkala

  On kiva katsoa näitä, ja todellakin tuntuu olevan vallallaan "antaa kaikkien kukkien kukkia".
  Persoonallisempaa menoa kuin viitisen vuotta sitten. Pehmeämpää. Ja puuta kovasti on näkynyt lehdissä ja instassa. Itse en juurikaan vaihtele tavaroiden paikkoja kotona, tuntuu kuitenkin, että joku lautanen on välillä pöydällä, toinen toisena päiväna. Pienimuitoisesti siis. Ja kevättä kohden jotenkin vaan kirkastuvaa ilmettä.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se on juuri parasta ja myös mielenkiintoisinta, persoonalliset kodit kunniaan! Ei silti tarvitse olla outoa, hillittykin voi olla persoonallinen ja onhan jokaisen koti tärkeä juuri sellaisena kuin se on ja asujille mieleinen.
   Se olisi ihannetila, ettei muuttaisi mitään – näin ainakin uskon ja monesti myös toivon että olisi tyytyväinen siihen mitä on. Silti aina kauden vaihtuessa tekee mieli vähän fiksata 🙂

 2. Katri

  Upeita koteja ovat! Sekä hyvä kausi menossa sistustuksen saralla, tätä lisää. Ajattomuutta, lopetetaan jatkuva sisustuksen vaihtaminen trendien mukaan. Ne vaihtuvat kaupallisuuden takia jopa viikon sykleissä.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se ahdistaa itseäkin ja siksi pohdiskelenkin niin paljon tätä asiaa. Nautitaan ajattomuudesta!

 3. Outi Krimou/Outi's life

  Ihania haaveita ja todella toteutettavissa. Meillä olisi haaveissa uusi sohva, mutta lompakko on eri mieltä meidän haaveen kanssa. Unelmasohva kun maksaa useamman tonnin 🙂
  No täytyy toivoa, että löytyisi vähän sopivamman hintainen uusi unelma. Minäkin ostan pieniä sisustusjuttuja kirppareilta ym kierrätyspaikoista, ei sitten nämä hanginnat harmita ollenkaan.
  Ihanaa tiistaita sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Onneksi tarjontaa on niin paljon, että lähes kaikkea löytyy eri hintaluokissa 🙂 Ja onneksi on kirppareita, mistä tekee hyviä löytöjä ja saa oman kodin näyttämään omalta <3

 4. Sigrid Klede

  Dear Maarit,
  yes, with spring comes the desire for change and there are always new trends, also in living and when you see some pictures, you would like to renovate the whole house. But I also think you don't have to follow every trend or be furnished in a certain style, the mixture makes it and however you write, a home lives from the owners who live in it and not because it looks like it is from the catalog .
  Lovely wishes
  Sigrid

  1. Maarit / Sopusointuja

   Dear Sigrid,
   That's so true, everybody's home is unique and it doesn't need to be a trendy home to be cozy home. Still its nice and interesting to see the trends even you don't follow them. I remember those tables, carpets and lamps some years ago that were at everybody's home, luckily it's not anymore so 🙂
   Have a nice evening,
   hugs, Maarit

 5. Tuija

  Olet poiminut juuri sinun tyylisiäsi kuvia. Niistä uskon sinun löytävän inspiraatiota haaveisiisi. Kevään tullen itsellenikin tulee into uudistaa tai muunnella jotakin. Keittiössä vaihtui jääkaappi (onneksi takuuseen), mutta se onkin nyt eri sävyinen pakastimen kanssa ja sekös minua häiritsee. Ideoita on jo parikin, mutta toteutus on jäänyt toistaiseksi. Kuulumisiin! Tuija

  1. Maarit / Sopusointuja

   Taitaa se mennä niin, että silmä hakeutuu aina vaan omanlaisiin juttuihin 🙂 Onneksi kaappi meni takuuseen ja voin niin kuvitella, että väriero häiritsee – minuakin saattaisi häiritä, hih. Miten sitä voikin joskus olla niin tarkka.
   Kunhan päästään tästä uudesta talvesta, josko tulisi keväisempää ja valoisammat ilmat, jolloin taas mielikin piristyisi (ainakin itsellä).
   Leppoisaa iltaa!

 6. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Keräilen sisustusinspiskuvia haaveasuntoon. Oikeassa elämässä kotoan mikään vaihtuu harvoin. Olemme koettaneet hankkia aikaa ja kulutusta kestävää ja kerroksellisuus yli sadan vuodne aikajänteellä onkin sisustuksen avainsana. Tänä talvena vaihtoon tosin lähti yli 20-vuotias nojatuoli, uuden nojatuolin pariksi hankittiin marokkolainen nahka-poufjalkarahi Etsyn kautta Marrakechista, jonka trendikkäimmät päivät taisivat olla jo pari vuotta sitten, mutta meitä se varmasti miellyttää seuraavat vuosikymmenetkin.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se juuri onkin niin hienoa ettei anna vuosien tai trendi-iän vaikuttaa; meilläkin on sama rahi – itse asiassa juuri jalkojen alla 🙂 Ihan noin pitkää kerroksellisuutta ei taida olla monessa kodissa ja jäin miettimään oman talonpoikaiskaapin ikää, mutta on se kyllä nuorempi. Vanhat huonekalut on niin kauniita.
   Huomasin tänään sisustusjutun blogissasi, joten käynpä katsomassa heti!

Leave a Reply