Yleinen

Kestopigmentointi tuo silmät esille ja helpottaa meikkaamista

17 Comments

 1. Lady of The Mess

  Onpa onnistunut lopputulos! Olen itsekin joskus miettinyt kestorajausten ottoa mutta taannoisen kasvohalvauksen jälkeen jäi toiseen silmääni pysyviä vaurioita, joten en ole uskaltanut riskeerata mitään. Mutta kyllä nuo olisivat kätevät – minulla on ihan samat ongelmat tuon hailakkuuden suhteen kuin sinullakin.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ymmärrän hyvin ja onkin tärkeää olla varovainen näissä asioissa. Jos mietit asiaa ja se kiinnostaa niin kannattaa käydä juttelemassa hoitolassa, mikä tekee niitä ja missä on pitkä kokemus – he osaavat varmasti tuoda esille mahdolliset riskit.
   Aurinkoista viikkoa Turun suunnalle <3

 2. Annemaria/Samppanjaa muovimukista

  Onpa hyvä ja luonnollinen lopputulos. Ja tosiaan, vaikka pieni asia on kyseessä, ero entiseen on merkittävä. Itse en viitsisi näin kesällä aina meikata, mutta vähän pakko, kun on niin valjun näköinen ilman meikkiä. Mietin sitä, että onkohan noi värit miten allergiatestattuja? Uskaltaako ottaa, jos on herkät silmät?

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tarja kertoi, että jos katsot omaa kuvaasi rajausten tekemisen jälkeen, voi tuntua ettei niissä näy juuri mitään. Siihen juuri perustuu se, ettei silmissäni ole mustia tiukkoja viivoja kun olen meikittä – silmät ovat vain virkeämmät ja riittää kevyempi meikki. Suurin asia on mielestäni erityisesti kesäaikaan se, että on meikittömänäkin pirteämpi ilme.
   Värit mitä tässä käytetään on nimenomaan silmän alueelle suunniteltuja ja suosittelen että käyt juttelemassa ja kysymässä lisää hoitolasta, missä niitä on tehty pitkään – he antavat luotettavaa tietoa myös herkkien silmien suhteen.

 3. Tiia Koivusalo

  Tuli mielettömät hyvät ja just ihanan luonnolliset, kuin ei kestopigmentointia olisikaan, mutta silti itse tietää, että jotain on tehty. Oot huippukaunis Maarit.

  Ihanaa viikonloppua. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos niin paljon Tiia – sanot aina niin kauniisti ihanainen <3

 4. Outi Krimou/Outi's life

  Todella hyvännäköinen lopputulos ja myös luonnollinen! Näytät aina niin ihanalta Maarit <3
  Kaunista viikonloppua sinulle!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos paljon Outi-ihanuus <3 Tästä tuli juuri sellainen mitä toivoinkin – näkyy muttei näy 🙂

 5. KastehelmiB

  Näyttääpä hyvälle. Tosi luonnollisen näköiset. Nuo olis niin paikallaan mullakin, kun en aina jaksa meikata kotioloissa ja sitten on ihan haamuna täällä. Olet mahdottoman kaunis ja hehkuva.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kaunis kiitos Mari <3 Nämä toimivat juuri kuten toivoin ja voin olla vähemmällä meikillä – ja silti vähän laitetun oloinen.

 6. Anonyymi

  Voi miten onnistunut lopputulos. Minäkin niin haluaisin kestorajaukset mutta herkkäsilmäisenä en ole uskaltanut käsiteltäväksi istahtaa.
  Mukavaa viikonvaihdetta.
  – Seijahannele

  1. Maarit / Sopusointuja

   Lämmin kiitos! Kannattaa käydä juttelemassa hoitolassa, missä niitä on tehty pitkään ja on kokemusta – he kertovat kyllä rehellisesti yleensä uskaltaako laittaa. Minulla on todella ohut iho kasvoilla ja luomilla ja rajausten teko meni hyvin.

 7. JonnaH.

  Näyttää tosi kivalta, väri on todella hyvä luonnollisen pehmeä, ei näytä yhtään kovalta. Voisi luulla, että olet syntynyt noiden rajauksien kanssa. 😉

  Ihanaa viikonloppua! <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Olen syntynyt värittömien, olmien silmien kanssa 🙂 Tavoitteena olikin pehmeä, ei niin näkyvä, lopputulos, mikä istuu olemukseen ja se onnistuikin hyvin.

 8. Taru

  Upealta näyttää, itselläkin on harkinnassa. Iloa viikkkikseen ihana <3<3

 9. Maarit / Sopusointuja

  Kiitos – edelleenkin just se mitä haettiin 🙂 Tämä on todella hyvä 'meikkausapu'…

 10. Anonyymi

  Ihanalta näyttää, itsekin mietin näitä, millaiset olivat jälkihoito-ohjeet, eli miten kauan pitää olla kastelematta/pesemättä silmiä sekä meikkaamatta?

  Itse otin mikrobladding kulmat keväällä ja olen ollut supertyytväinen niihin, mutta niissä oli, ettei saanut kastella 10 päivään ja nyt mietin mikä on tilanne näissä silmärajauksissa?

Leave a Reply