Tyyli ja asut

Kesän suosikkiasusteeni

12 Comments

 1. Tiina

  Sä olet kyllä sellainen tyyli-lyyli, ettei mitään rajaa. Nuo Mangon kengät ovat aivan täydelliset. Olen tänä kesänä repäissyt ja käyttänyt jopa keltaista kynsilakkaa!! Sininen oli myös suunnitelmissa. Katsotaan uskaltaudunko sitä laittamaan! : ) Kiitos taas inspiroivasta blogista. Ihana, että viitsit/jaksat tätä kirjoittaa.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Eikös ole kiva kun kynnys käyttää värikkäitä lakkoja on madaltunut; en ole kyllä itsekään ollut mikään lakkarevittelijä aiemmin, mutta varpaankynsissä se on kiva piristys.
   Tätä blogia on niin ihana suunnitella ja kirjoittaa, etenkin kun saa tällaista palautetta. Niin ihanaa ja palkitsevaa, kiitos Tiina <3

 2. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Kauniita asusteita, sopivat tyyliisi erinomaisesti.

  Huivit ovat vielä pysyneet kaapissa, syksystä kevääseen onkin sitten aina joku huivi käytössä. Koruja käytän aina kodin ulkopuolella; kello, rannekoru ja vihki-sekä kihlasormus aina. Välillä lisäksi muitakin sormuksia ja usein myös kaulakoru. Kotona riisun korut ja kellon aina heti.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos paljon Tuuli <3
   Se on jännä, itselläni on sama tapa riisua ylimääräiset pois kotiin tullessa; myös vaatteet vaihtuvat useinmiten. Korut viimeistelevät kivasti kokonaisuuden myös arjessa.

 3. Outi Krimou/Outi's life

  Ihania asusteita, erityisen kaunis tuo huivi <3
  Minä leikittelen hiuspampuloilla ja pinneillä ja välillä laitan jonkin kivan kaulakorunkin. Sormusten ja korvisten suhteen olen aika tylsä ja pidänkin usein samoja korviksia vuosi tolkulla 🙂
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle tyylikäs Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Huivi on ehkä kauneinta mitä mulla on kaapissa <3 Ajattele että sekin oli vuosikausia lähes käyttämättömänä (onneksi en sentään myynyt pois!) kun pukeuduin jotenkin yksinkertaisemmin ja kyllä arkisemminkin.
   Eihän se ole ollenkaan tylsyyttä että pitää niitä mistä tykkää ja mitkä sopivat. Mullakin on tänä kesänä ollut samat ohuet korvarenkaat lähes päivittäin!

   Ihanaa elokuuta, toivotaan vähän lämpöä! <3

 4. Celia C/ good to be home

  Juuri tällaisena yksinkertaisesti pukeutujana (paitis/ teeppari + neuletakki/ paitamekko + farkut) tykkään valita kellon ja näyttävän kaulakorun/ sormuksen myös oikean käden nimettömään fiiliksen/ tilanteen mukaan. Aurinkolasit tietty myös, jos ulkona ollaan ja paistaa.
  Huivi mulla on AINA mukana, ihan niskan vetoherkkyydenkin takia kesät talvet 😉
  Tosi kauniit sävyt tuossa sun huivissa ja sormuskin sopisi myös mun lookiin! Hyvältä näytät!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se on totta että asusteet, no asustavat, yksinkertaiset vaatteet – tulee viimeistellympi kokonaisuus ja puetumpi olokin, ainakin itselle.
   Ollaan samikset tuon huiviasian kanssa, tuntuu että aina vetää jostain 🙂 Autossakin säädän koko ajan namikoita, koskaan ei ole hyvä…
   Kiitos jälleen Celia!

 5. Mia / Beauty Highlights

  Ihanat nuo Mangon matalat sandaalit ja tuo sormus! Olet yhtä tyylikäs kuin aina 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Mangot on olleet jalassa siitä lähtien kun ne ostin, oli huippulöytö tosiaan.
   Nyt tosin kaivetaan jo kumppareita jalkaan, huh tätä sadetta ja myrskyä.

 6. Sigrid Klede

  Dear Maarit,
  I love your summer outfit so much and I've recognised a common ground again. Snake Print. I like this very much, too. I also own sandals, boots and some dresses in snake print. Your ring is very unique and pretty.
  I wish you a lot of sunny summer days and send best regards
  Sigrid

  1. Maarit / Sopusointuja

   Dear Sigrid, thank you so much again for your comment. It makes me so glad to hear about you and your thoughts. I know your unique style with snake prints. love it 🙂 I wrote a separate post about animal prints, those really are must in a wardrobe.
   Greetings from rainy and stormy Finland,
   Maarit

Leave a Reply