Tyyli ja asut

Kesäinen tyylikysely

12 Comments

 1. Tuija

  Ihailen aina erilaisia tyylejä, jotka ovat sopusoinnussa kantajansa kanssa. Sinä olet siitä erityisen hyvä esimerkki. Tänä kesänä on ollut paljon kesäiltoja ja -aamuja, jolloin olen haahuillut lempikaftaanissani. Kesäsäät ovat pääasiassa olleet suosiollisia mekkoiluun eli just täydellistä. Pukeutujana(kin) olen tunneihminen, joka valitsee asunsa fiiliksellä. Minulla onnistuu harvoin valita illalla valmiiksi aamun asu. Pihapuuhissa lempiasuni on farkkuhaalarit, kumpparit ja valkoinen pellavapaita niin epäkäytännölliseltä se kuulostaakin, mutta kestäähän tuo pesua. Kuumalla säällä keikun ihan hepenissä tuolla takapihan suojissa. Parvekkeella nautiskelen silloin tällöin aurinkokylvyistä ilman rihman kiertämää. Hulvatonta kesämenoa minulla, eikös. Hiukset hörtsylänutturalle ja menoksi on kesämottoni. Hymy huulilla ja korilaukku olalla on paras asuste! Iltaterveisin Tuija

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei Tuija! Kiitos kovasti ja miten ihanaa on, että 'osaat' käyttää kaftaaneja ihan kotonakin. Se on kesävaate jos mikä. Siitä on paljon iloa, että osaa heittäytyä tunteiden vietäväksi myös vaatteiden avulla – vaikkapa Samoksen maisemiin.
   Tuo pesuhomma oli hyvä pointti, sillä monesti ajatellaan ettei sen takia raski käyttää jotain vaatetta – voihan ne tosiaan pestä! Kun tämän oivaltaa, vaatekaapin aarteet pääsevät paremmin käyttöön. Pihallakaan ei tarvitse olla ankea.
   Sinä olet todellinen kesästä nautiskelija! Ihailtavaa 🙂
   Terkuin Maarit

 2. tuulanneli

  Kiva, kun tartuit haasteeseen! Aivan ihana postaus ja niin sinun näköisesi. Meillä on paljon yhteisiä ajatuksia näissä tyylin asioissa. Tähän ikään mennessä on ehtinyt jo nähdä monta trendioikkua ja todellakaan moneen asiaa ei innostu, koska on jo kerran elänyt ne.

  Kesällä avainsana pukeutumisessa on rentous ja mukavuus. Tottakai itselläni myös työ ja harrastus vaikuttavat pukeutumiseen vahvasti. Kesäntyyli on vahvasti sporttinen.

  Mukavaa alkavaa elokuuta sinulle Maarit 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Moikka Tuula!
   Kiva kuulla – tämä oli pitkästä aikaa kiinnostava haasteaihe. Jotenkin ei jaksa sellaisia kymmenien kysymysten hömppähaasteita. Tästähän voi jatkaa syksy- ja/tai talviteemallakin…
   Huomaan itsekin, että meillä on samanhenkinen tyyli ja tapa ajatella pukeutumisesta – ja todellakin rentous, mukavuus ja kiristämättömyys ovat avainsanoja. Mutta tyylillä 🙂

   Kivaa viikonloppua sinulle!
   Maarit

 3. Suvi C -blogi

  Sulla on kyllä niin ihana tyyli! Tosi kauniita asukokonaisuuksia yksi toisensa perään.

  Mun tämän kesän luottovaate ovat ehdottomasti olleet mekot. Kunpa tämä ihana boho-tyylisten mekkojen aikakausi ei päättyisi milloinkaan 🙂 Tai no, eihän niiden tarvitse olla muodin "kuuminta hottia", jotta voisin niitä käyttää. Ensimmäistä kertaa aikoihin rohkenin ostaa valkoisen mekon, sellaisen vähän lyhyemmän, jota voi pitää tarpeen tullen myös farkkujen kanssa. Käyttöaste lisääntyy siis huomattavasti, kun ei ole pelkkä hellevaate.

  Eilen löysin itselleni LOPULTAKIN omiin jalkoihini sopivat maiharit. Eihän etsimisessä mennytkään kuin pari vuotta 😉 Olin niin onnellinen löydöstäni! Olen ihaillut asukokonaisuuksia, joissa on yhdistetty mekko ja maiharit. Jotenkin minusta tuntuu, että sellaisesta kokonaisuudesta tulee uusi (syksyn) luottovaatteeni.

  Iloa keskiviikkoosi, Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Oi, suurkiitos Suvi!
   Olen tainnutkin nähdä kuvissasi tuon valkoisen mekon. Sen pituus on kiva ja malli on leveä niin siitä tuleekin monikäyttöinen ja se on myös rento. Ajattele miten ihana se on myös etelänlomilla, sitten kun joskus sinne pääsee!
   No niin, maihareista sitten kuvia! Omaakin silmää miellyttää mekko-maiharityyli ja miten mukava sellaista onkaan käyttää. Syksymmällä paksut sukkikset alle ja vielä neuletakki päälle, niin tyyli on täydellinen syksylook.

   Leppoisaa viikonloppua <3

 4. leenariikkala

  Tämä oli niin Maaritin näköinen garderobi -postaus kuin vain olla voi. Nään näitä ja samanoloisia vaatteita sun päällä kun tavataan.
  Kaikki sulle niin sopivia tyylillisesti. Olet paljon rohkeampi pukeutuja kuin minä, ja jaksat laittaa itseäsi, höystää myös koruilla ja huiveilla. Koskaan ei mikään ole päälle liimattua, vaan aina tarkoituksenmukaista ja luontevaa.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Heissan Leena!
   On kiva kuulla, että näistä välittyy todellinen pukeutuja-minä 🙂 Kuvat onkin 'aitoja' kuvia eri tilanteista eli ei ole tätä varten kuvattuja. Jännää, sillä en pidä itseäni mitenkään rohkeana pukeutujana ja yritän opetella saamaani ohjetta, riko kaavaa.
   Sun vimpan päälle tyylikäs, mutta rento tapa pukeutua on aivan lyömätön <3

 5. Outi Krimou/Outi's life

  Sinä olet kyllä niin upea! Aina tyylikäs!
  Jaa-a, tämän kesän luottovaatteita ovat kyllä erilaiset maximekot ja bikinit 🙂 (välillä yhdistettynä)
  Kylminä iltoinen sujautan mekon kaveriksi neuletakin tai mustan jakun.
  Ihanaa keskiviikkoa sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Lämmin kiitos Outi jälleen niin kauniista sanoistasi!
   Eikö olekin ihanaa, että mekkoja on nyt moneen makuun, erilaisia kankaita ja kuvioita – on todellakin mistä valita. Jos oikein muistan, niin mekot ilmaantuivat uudelleen vasta kolmisen vuotta sitten – sitä ennen niitä ei juuri ollut. Tai oli, mutta ei arkikäyttöön kaikkia niitä ihanuuksia mitä nyt on kaupat pullollaan.
   Mukavaa viikonlopun odotusta sinulle <3

 6. Tuula's life

  Sinä olet Maarit oikea tyylitaituri! Hieno garderobi -postaus! Tuossa vastauksissa joku jo sanoikin, että olet myös rohkea pukeutuja. Komppaan. Ja osaat rikkoa eri tyylejä. Se vaatii hyvää silmää ja sitä sinulla on. On kiva seurata pukeutumistasi.
  Aurinkoista heinäkuun loppua <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   En kyllä koe olevani kovinkaan rohkea pukeutuja, mutta kiitos Tuula <3 Ehkä olen aiempia vuosia monipuolisempi ja kaivelen aktiivisemmin vaatteita kaapin kätköistä…
   Lempeitä elokuun tuulia <3

Leave a Reply