Yleinen

Kesäinen menu – ihanat perunat, kalaa, nektariinitsatsikia ja grillattua salaattia

8 Comments

 1. Tiia Koivusalo

  Ah ihanaa, ihan parasta ja oijoi nuo perunat sulaa suussa. Aurinkoisia mökkipäiviä teille. Kamala Tiia täällä ei ole jaksanut mökillä kuin pyörähtää, mutta onneksi asutaan niin maalla, täähän on vähän kuin mökillä ois.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Uutta perunaa, ja perunaa yleensäkin, voisi syödä vaikka kuinka paljon, mutta kun on niitä hiilareita niin pitää yrittää rajoittaa. Nämä kyllä vievät kielen mennessään ja peruna kun ei ole mikään pöydän kaunistaja, niin nämä näyttääkin vehreiltä.
   Eihän mökkeily saa olla pakkopullaa 🙂
   Teillä kivat paikat siellä maalla – nautinnollista viikonloppua <3

 2. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Herkullisen näköiset perunat ja muutenkin ihanaa kesäruokaa! Kesällä kokkailu on niin helppoa hyvistä seongin raaka-aineista.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Niin tosiaan onkin. Tänään mökillä kaupassa oli kauniita pieniä kukkakaaleja ja niinpä päätin että teen niistä extempore kukkakaalipaistoksen lisukkeeksi viikonloppuna – kaikki tuoreet vihannekset on nyt niin maukkaita.
   Ihanaa loman jatkoa ja viikonloppua Tuuli <3

 3. Outi Krimou/Outi's life

  Oi miten hyviltä näyttää sinun tekemät perunat, nämä menee testiin. Lehtikaali on ihana parasta rapsakkana. Olen pari kertaa tehnyt neljän juuston pizzaa ja siihen päälle olen laittanut lehtikaalia, ihan älyttömän hyvää tuli.
  Löysin kuin löysinkin minun kesäisen reseptini parin vuoden takaa.
  https://outislifee.blogspot.com/2017/06/ruokavinkki-juhannukselle.html

  1. Maarit / Sopusointuja

   Olen muistaakseni laittanut sitä kukkakaalipizzan päälle ja toimii tosiaan ihanasti pizzassa. En oikein pidä sen paksuista ja sitkeistä ja vahvanmakuisista lehdistä sellaisenaan esim salaatissa, mutta vähän paistettuna siitä tulee superherkku. Ja miten täynnä vitamiineja se onkaan.
   Kiitos perunasalaattivinkistä, ohje vaikutti niin herkulta ja helppo tehdäkin. En ole muistanut pitkiin aikoihin tuota – sekin on mitä mainiointa kesäruokaa.
   Ihanaa viikonloppua Outi <3

 4. Jael

  Aivan ihana menu, nyt tuli nälkä:) OIkein hyvää viikonloppua Maarit:)

  1. Maarit / Sopusointuja

   Voi kiitos Jael! Kyllä maistui meillekin – ja tein taas eilen noita perunoita ?
   Lämpimiä kesäpäiviä sinulle ?

Leave a Reply