Yleinen

Kerro se ruusuin

12 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life

  Ruusuissa kaikki kelpaa, mutta ehdoton ykkössuosikkini on vaaleanpunainen ruusu <3
  Ihanaa uutta viikkoa sinulle!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Oi vaaleanpunaiset ruusut, hennot ja herkän sävyiset <3
   Kiitos – niin sinullekin Outi!

 2. JonnaH.

  Ruusun tuoksu on ollut jo lapsuudesta lähtien yksi lempituoksujani, joten todellakin tykkään. Tykkään ihan kaikenvärisistä ruusuista, mutta valkoiset on lemppareitani. Ruusussa on kukkainen, puhdas jopa hivenen saippuaisen kukkainen tuoksu.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Puit hyvin sanoiksi sen olemuksen, se on todellakin vähän saippuainen – enpä ole tullut ajatelleeksi.
   Valkoiset ruusut ovat myös ihania!

 3. Celia C / good to be home

  Muistan hyvin varhaisilta teinivuosilta teeruusun tuoksun, joka mulla oli sellaisessa paksua tussia muistuttavassa pakkauksessa. Siitä painettiin iholle tuoksu. Muistaako kukaan muu sellaista? Tykkäsin siitä hurjasti.
  En ole mikään ruusufani, mutta jos ostan ruusuja (tai saan, mieltymykseni myös kaikkien tiedossa), ne ovat valkoisia tai hennon vaaleanpunaisia 🙂
  Mutta rosé-viini – se on ehdoton suosikkini. Rivierarakkautta varmaankin…
  Tunnelmallista joulun odotusta sinulle <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Minä muistan tuon pakkauksen, mutta en kyllä yhtään sitä mikä tuoksu itselläni oli siitä. Olisikohan se ollut mandariini, se on ainoa tuoksu mikä putkahti mieleeni siitä…
   Rosé ja Riviera <3
   Samoin sinulle – yritetään ottaa ihan rauhallisesti 🙂

 4. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

  Mä rakastan ruusuja mutta en ole erityisemmin viehättynyt tuoksuun. Mitään ruusuntuoksuista meiltä ei siis löyd. Mutta ulkoisesti kauniita nuo tuotteet ♥

  1. Maarit / Sopusointuja

   Minäkin rakastuin niiden ulkoasuun, olen aina tykännyt alu-tuubeista ja vähän vanhahtavan näköisistä pakkauksista. Ja onhan tuo saippua niin suloinen!

 5. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Ruusun tuoksusta pidän luonnossa ja tuoreilla sekä kuivatuilla ruusun terälehdillä olen maustanut ruokiakin, mutta ruusun tuoksusta en välitä hajuvesissä. Kauan sitten jouduin konfliktitilanteeseen, ja silloin minulla oli ruusuista YSL:n Paris-tuoksua. Muistijälki on vahva, ruusutuoksuja en ole sen jälkeen käyttänyt.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Voin kuvitella, että Paris jäi käyttämättä – tuoksuista jää sekä hyvät että huonot muistot mieleen.
   Itselleni taas tulee aina vahva muisto Calvin Kleinin Eternitystä, olisikohan ollut 80-luvun alkupuolelta. Olin äitini ja siskoni kanssa Lontoossa ja tuoksuttelimme sitä Harrodsin edessä tuoksutikuista ja teimme päätöksen että ostetaan itsellemme. Ja aina palaan siihen hetkeen kun tunnen sen tuoksun jossain.
   Paris'iakin olen käyttänyt pitkään.

 6. Sari Riekkola

  Rakastan ruusuja mutten erityisemmin pidä niien tuoksusta.
  Kauniita pulloja ja purnukoita.

  Mukavia loppuviikon päiviä <3

 7. KastehelmiB

  Ruusut ovat ihania, mutta jostain syystä tuoksuna en niistä oikein välitä. Mielikuvassani yhdistän niihin romanttisuuden, röyhelöt, pitsihelmat ja kirkkaan punaiset huulet. Pidän enemmän raikkaista luonnollisista tuoksuista. Ruusun tuoksu sinällään on hyvä, mutta ehkä siihen ja kielon tuoksuun liittyy lapsuuden muistojälkiä. Valkoiset ruusut ovat lemppareita ja ostan usein nipun perjantaisin keittiön pöydälle.

Leave a Reply