Sisustus ja mökki

Keittiö on mökinkin sydän

14 Comments

 1. Terhi

  Onpas kaunis ja toimivan tuntuinen keittiö. Sopivasti myös mökkimäinen muttei liiaksi. Oikein onnistunut mielestäni !

  1. Tarja Saari

   Mistä tuo tiskien keruu kori?

   1. Maarit

    Hei, se on Ikean Risatorp-kori, isompi koko siitä.

  2. Maarit

   Kiitos paljon, siellä on jo kokattukin jonkin verran ja on oikein toimivaksi todettu. Tavarat hiukan etsivät paikkaansa, kun yritämme vielä säätää sitä ettei ole liikaa vaan just sopivasti astioita. Mutta tykkään itsekin niin paljon sen ilmeestä!

 2. Outi

  Keittiö on kyllä todella kaunis ja toimivan oloinen. Ihania yksityiskohtiakin riittää.
  Kaunis mökki teillä muutenkin, nyt vaan sitten nautitte mökkeilystä <3

  1. Maarit

   Kiitos paljon Outi!
   Siellä on jo oltu ahkerasti, nyt vain odotetaan ilmojen lämpenemistä että tarkenisi myös yöpyäkin 🙂

 3. Tuija

  On todella kivan ja näppärän näköistä. Ja ihana terassi. Minkämerkkiset ja mistä on nuo mustat tuolit?

  1. Maarit

   Hei Tuija, tuolit ovat tietääkseni Ikean mallistoa, ne molemmat on ostettu kierrätettyinä ja eri paikoista. Mutta heillä on ollut juuri tuo malli ja se eroaa monesta muusta siinä, että istuinergonomia on parempi eli ei liian makaava…

 4. Annukka

  Jotenkin ihan uskomatonta, että vielä vähän aikaa sitten mökki oli “raksa”, eikä vielä mökki. Siitä kun tuli just niin kaunis ja toimiva ja teidän näköinen, että ihan kuin olisi ollut aina olemassa. Paitsi että kutkuttava uutuudenviehätysvaihe on teillä siellä varmasti meneillään.

  Rakastan sun lailla keksiä esineille eri käyttötarkoituksia riippumatta siitä, miksi ne on alunperin tarkoitettu. Toiminnallisuus edellä estetiikkaa unohtamatta voisi olla hyvä motto kuvaamaan sitä.

  Ihania kevätpäiviä kodikkaaseen keittiöön ja mökkiin muutenkin <3

  1. Maarit

   Sanos muuta! Meidänkin mielestämme tämä syntyi todella nopeasti. Itse mökin pystyttäminen terasseineen vei kolmisen kuukautta. Sen jälkeen olemme itse hoitaneet kaiken mitä sisätilat vaativat, mm maalattiin siskon kanssa katot ja seinät sekä vahattiin lattia. Huonekaluja ja sisustustavaraa olemme hankkineet jo reilun vuoden ajan, mikä olikin tosi järkevä ratkaisu sillä näin saatiin pidettyä budjetti kasassa ja löysimme ajan kanssa myös niitä, mitä olimme ajatelleet. Koti onkin ollut aikamoinen varasto koko tuon ajan, huh, mutta nyt on hyvä mieli.
   Toiminnallisuus edellä estetiikkaa unohtamatta – juuri niin! Ja miten palkitsevaa se voikin olla, kun keksii jotain uutta ja näppärää.
   Aurinkoista kevättä ja toivotaan lämpöisempiä pelipäiviä <3

 5. Tarja K/Ruusu-unelmia ja villasukkia

  Kaunis ja toimiva keittiö <3 Hyvin suunniteltu ja toteutus näyttää upealta. Meillä on mökille noin puolen toista tunnin matka, niin mökillä ei piipahdeta illalla. Kannettu vesi ja ulkohuussi – mökillä mökkiplosuhteet, peukutan! Aurinkoisia kevätpäiviä <3

  1. Maarit

   Lämmin kiitos, ja niin ihana kuulla <3 Mökin pitää olla mökki, olen samaa mieltä kanssasi. Arjen askareet siellä tekevät eron kotioloihin ja ne maadoittavat mukavasti elämää.
   Kiitos samoin sinulle ja toivotaan, että alkaisi kevät jo vähitellen lämmetäkin!

 6. Satu

  Kaunis mökkikeittiö ja harmoniset värit🤍 Ja todella upea terassi, jossa kesästä voi nauttia ulkona.
  Kauniita kevätpäiviä!

  1. Maarit

   Kiitos paljon Satu! Ovien väri on niin kaunis ja pidän juuri sen upeasta beigen ja roosan vivahteisesta harmaasta. Toivotaan lämpimiä toukokuun päiviä että saadaan nauttia terassielämästä ja muutenkin ulkona olemisesta 🙂
   Aurinkoisia kevätpäiviä sinullekin!

Leave a Reply