Yleinen

Kävelyllä Fuengirolassa, rantakatua keskustaan

23 Comments

 1. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Kuvista tulee viime syksyn Malagan-lomanen elävästi mieleen. Toivottavasti säät jatkuvat mukavina ja saatte nauttia aurinkoisesta Fuengirolasta.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hyvältä näyttää siihen asti, kunnes lähdetään kotiin 🙂 Menen huomenna fiilistelemään Malagaan koko päiväksi, niin ihanaa!

 2. Päivityksiä

  Voih, niin reissuun kutsuvia kuvia!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Aurinko ja valo hellivät sielua just nyt!

 3. Taru

  Ihania maisemia (meri <3) ja kaunis pari 🙂 Nauttimista sinne hurhasti!

  1. Maarit / Sopusointuja

   <3
   Auvoiset lomailijat 🙂

 4. Tuula

  Ihania kuvia! Käytiin joskus muinoin miehen kanssa pikkulomalla Fuengirolassa (oisko ollut 5 vrk joskus 2005 hujakoilla). Tykkäsin ja en tykännyt. Mutta muistan syöneeni siellä parasta pizzaa ikinä, jossain pikkukujien italiaisravintolassa <3 Ja meri oli ihana!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ymmärrän niin – en ole niinkään varma sopisiko tämä viikon piipahdukseen – ehkä silloin haluaa, ja mekin halutaan, jotain muuta. Mutta tällaiseen arki-tyyppiseen oleiluun ihan ok, kun kaikki on lähellä. Ja toi meri <3

 5. Outi Krimou/Outi's life

  Onpa kyllä aivan ihanan näköistä siellä, näytättekin niin levänneiltä ja onnellisilta. En ole käynyt Fuengirolassa, joten en siksi halua mitään mielipidettä paikasta sanoa. Ainoa asia mitä olen kuullut on se, että siellä on melko paljon suomalaisia.
  Ihanaa keskiviikkoa sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Huhusi pitää paikkansa – mutta aina me mietitään sitä, että kuinka paljon se haittaa? Täällä on monen ikäisiä ja yllättävän paljon myös nuoria, jotka tekevät etätöitä. Emme käy koskaan missään suomi-paikoissa, ei ravintoloissa eikä kaupoissa ja niitäkin paikkoja on vain muutama, joten eivät häiritse läsnäolollaan. Tämä on varsin iso kaupunki ja se kuva, minkä tietyt tv-ohjelmat ovat antaneet öykkäreistä, on varmaan totta ja niitä näkee jos menee Tauskibaariin, hih. Mutta ei olla törmätty mihinkään sellaiseen, kun ei käydä niissä. Täällä on niin paljon muutakin ja tuo meri!
   Mutta kuten edelliseen kommentoin, en varmaan itse lähtisi viikon lomalle tänne – silloin valitsisin jonkin muun kohteen. Näin pidempään asumiseen (vaikka vain kuukausi) tämä toimii helppona kohteena, enkä tarkoita suomenkielistä palvellua 🙂
   Kiitos samoin sinulle Outi <3

 6. pirjo

  Ihania kuvia taas. Ihan ikävä tulee. Käymme usein lenkkeilemässä Benalmadenasta Fuengirolaan nimenomaa tuon ihanan pitkän rantakadun takia. Suomalaispaikat ei myöskään meidän listalla. Ihania paikallisia ruokapaikkoja löytyy vaikka kuinka paljon.
  Tankatkaa valoa ja lämpöä. Hyvää loman jatkoa!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kuulinkin että Benalmadenasta pääsee rantareittiä tännepäin; ei tosin olla vielä kävelty siellä asti sillä suunnalla. Paikalliset pienet ruokapaikat ovat ihan parhaita, sekä tunnelmaltaan että omintakeisilta listoiltaan. Ne eivät aina ole niitä tyylikkäimpiä, mutta tunnelmassa vievät usein voiton 🙂
   Kiitos paljon ja valonsäteitä sinulle!

 7. Jael

  Ihana kuva teistä lopussa, ja muutenkin kauniita kuvia. Olen käynyt Fuengirolassa kahdesti,kun poikani oli vielä lapsi, ja voin kuvitella että siitä kaupunki on paljonkin muuttunut koska hän on jo aikuinen… PIdin kaupungista paljonkin, se on passelin kokoinen ja meri on tärkeä elementti. Me gusta Fuengirola, y quisiera verla de nuevo.

  1. Maarit / Sopusointuja

   On varmasti muuttunut ja laajentunut. Onneksi täällä asuu vielä paikallisia ihan keskustassakin ja on tuo kalastus läsnä niin vahvasti, että se säilyttää tietyn autenttisuuden. Yritin kääntää lopputekstin, mutta nyt meni kyllä sormi suuhun 🙂
   Mukavaa viikonloppua ja ihanaa, että olet taas kotona!

 8. pirjo

  Vink’ vink’!! Jos liikutte autolla, niin Benalmadena pueblosta löytyy tosi symppiksiä pikku ravintoloita. Monet tosin aukeavat vasta illalla, yhdeksän aikoihin.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos vinkistä Pirjo! Olen niin iltauninen, että tuo on jo aivan liian myöhäinen aika minulle – eikä ole mies yhtään sen pirteämpi…
   Se onkin ollut joka reisulla haasate, kun ravintolat aukeavat niin myöhään illalla. Oma kattoravintola on sen sijaan auki myös illansuussa :o)

 9. Tuula's life

  Tuo kuva teistä on ihana! Kivoja kuvia ja tunnelmia Fuengirolasta. Olen käynyt kaksi kertaa Fuengirolassa. Meillä asuu siellä tuttuja ja myös näitä muuttolintututtuja, jotka lentävät talveksi Fugeen. Fuengirolaan pitäisi taas jossakin vaiheessa tulla uudelleen, siitä on jo vuosia, kun siellä viimeksi kävimme. Viihdyimme. Ja tuttujakin voisi tulla katsomaan.
  Mukavaa tulevaa viikonloppua!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Täällä on varsin paljon talvehtijoita, enkä yhtään ihmettele. Nytkin tämän kuukauden ilmat ovat olleet pääsääntöisesti huippuluokkaa. Ne muutamat tuuliset ja osittain sateisetkin päivät olivat silti valoisia! Ja sekin on mielelle ja sielulle voitelua!
   Kiitos samoin Tuula <3

 10. Miika ♥ Gia | matkakuume.net

  Hei ihania kuvia tässä! Ensimmäisen kuvan ravintolan terassilla ollaankin istuttu useampi ilta – mukava palvelu ja atmosfääri, ja tarjoilutkin on mallillaan.

  Tässäpä näitä Fugen parhaita puolia onkin hienosti kiteytettynä: maisemia, ravintolat, aurinko ja noi ihanat, tuoreet, auringossa kypsyneet vihannekset ja hedelmät <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se houkuttelee myös kauniilla sisustuksellaan.
   Kun Suomen ilmoja nytkin katselee, niin eletään täällä täysillä nämä loppupäivät! Tänäänkin oli superihana ilma ja vietin päivän vaihteeksi Malagassa. Oi että tätä elämää!

 11. Emma / Harkittuja herkkuja

  En ole käynyt, mutta olisi ihan mahtava päästä sinne (varsinkin nyt, kun täällä on pelkkää harmautta, pimeyttä ja vesisadetta…). Olen "jämähtänyt" Italiaan, Espanjassa olen ollut vain kerran Mallorcalla. Blogisi kuvat kohteesta ovat kyllä niin upeita, että ovat saaneet miettimään, josko seuraava lomareissu suuntautuisi noihin maisemiin! Meri on mulle ihan valtavan tärkeä elementti, tuijotan noita sun kuvia ja mietin, kuinka ihanaa siellä varmasti tällä hetkellä on!

  Aivan ihana kuva teistä <3 Olen ollut blogisi seuraaja jo pitkään, mutta laiskuuttani olen lukenut sitä pelkästään puhelimella, jolloin kommentointi aina jää. Ihanaa loman jatkoa teille sinne aurinkoon 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Minulle Italia on tuttu monilta työmatkoilta, mutta vain parilta lomareissulta, joten sitäkin voisi koluta vähän enemmän. Marraskuussa Espanjan ilmasto on parasta mitä Euroopasta voi saada ja näin ollen ollaan päädytty toistaiseksi tänne. No, tämä on tietysti myös helppo ratkaisu, kun tiedämme nämä tienoot entuudestaan – voidaan vain solahtaa tänne ja alkaa nauttimaan 🙂 Mitä paikkoja muuten suosittelisit Italiassa?

   Sama juttu täällä, kaikkia blogeja ei millään ehdi kommentoida vaikka kuinka haluaisi – mutta hei, ihanaa että olitte tanssikursseilla! Saisinpa omanikin <3

   Kiitos paljon ja ihanaa viikonloppua sinne!

  2. Emma / Harkittuja herkkuja

   Oma Italia-rakkauteni syttyi 25 vuotta sitten pienessä Sestri Levanten kaupungissa, joka on ihan lähellä upeaa Cinque Terre kaupunkiviisikkoa. Nuo Ligurian karut rannikot ovat todella upeaa seutua ja Cinque Terren kävelyreitti on henkeä salpaava. Sinne suosittelen ehdottomasti menemään (itselläni viimeisestä matkasta siihen suuntaan on yli 20 vuotta ja olen miettinyt, että se on meidän perheen seuraava kohde).

   Toinen ehdottoman upea alue on Toscana, vaikka meren rakastaja siellä onkin vähän kuin kala kuivalla maalla 🙂 San Gimignano ja Colle di Val d'Elsa ovat mulle tuttuja pikkukaupunkeja, suosittelen sitä seutua. Kannattaa ehdottomasti vuokrata talo ja auto ja käydä sitten päiväreissuilla Sienassa ja tietenkin Firenzessä myös. Välimatkat ovat niin lyhyitä, että tuolta hurauttaa helposti myös Pisaan.

   Sisila on myös kiva, mutta aika turistirysä monin paikoin. Syracusa on hieno kaupunki ja tietenkin Etnan rinteillä pitää myös käydä 🙂

   Napoli on ainoa paikka Italiassa, mistä en niin kauheasti tykännyt. Mutta toisaalta siihen voi vaikuttaa se, että olin siellä "väärän" matkaseuralaisen kanssa joskus aikoinaan ja paikasta jäi ehkä sen takia vähän ikävä fiilis 😀 Vesuvius ja Pompeji toki olivat hienoja paikkoja!

Leave a Reply