Yleinen

Kauneusmatka Tallinnaan

22 Comments

 1. Tuula's life

  Teillä on ollut täydellinen kauneusmatka. Luin mielenkiinnolla Kiehlsin sarjasta, en tuntenut sen historiaa. Kiinnostavia niin Tilk kuin tuo luxussarja D’differience. Olen ollut Tallink Spa & Conference -hotellissa kasvohoidossa, jäi miellyttävät muistot. Ja nuo Neron ruuat, herkullisia. Ja kaiken kruunasi Kumu! Mikä ihana matka teillä <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Olen niin kiitollinen, että tuli mahdollisuus päästä tälle matkalle. Virossa on reissattu viime vuoden aikana muutamaan otteeseen ja täytyy sanoa, että siitä tulee aina vain ihastuttavampi matkakohde. Kauneuspalveluja on siellä paljon ja tämäkin oli vain pintaraapaisu – mutta mukava sellainen.
   Kumu oli todella ihana kokemus ja olenkin jo suositellut sitä monille ystävilleni!

 2. Souliina

  Teillä on ollut aivan ihana matka<3 Nuo kosmetiikkamerkit ovat kaikki sellaisia joihin en ole vielä tutustunut, tosin Kiehl`s on muuten tuttu.
  Olen käynyt Virossa kerran kasvohoidossa ja meikissä, ja tykkäsin kovasti ovat erittäin ammattitaitoisia.
  Nuo sinun kengät ovat mahtava löytö, aivan ihanat<3

  Teillä on kyllä ollut sellainen makumatka kaikille aisteille että. Nuo ruoka-annokset näyttävät herkullisilta ja näyttely vaikuttaa ehdottomasti käymisen arvoiselta.

  Oikein ihana viikonloppua Maarit<3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se juuri onkin niin kiinnostavaa, että laivalta löytyy jotain mitä täältä maista ei löydy – ainakaan joka kaupasta ja paikkakunnalta. Tiesin Kiehlsin itsekin, mutten ole koskaan käyttänyt mitään niiltä. Erityisesti innosti laaja matkapakkausten valikoima, niitä kun tarvitsee pitkin vuotta.
   Ja kengät! Että ostin ne laivalta – olen aiemmin lähes sivuuttanut kengät, mutten todellakaan enää. Sieltä olisi tehnyt muitakin löytöjä, mutta porukat odottivat jo meikäläistä :o)
   Ihanaa viikonloppua sinullekin! <3

 3. Tuuli - Lumo Lifestyle

  En olut tiennytkään Tallinkin nettikaupasta, mutta kurkkasin sinne ja kuinka ollakaan juuri loppumassa oleva lempparituoksuni D&G 3 L'Impératrice löytyi alekoodilla hintaan vain 30€ 100 ml pullo! Tilasin sen heti.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Eikä! Aivan mahtavaa – loisto-ostos 🙂 Jäin heti miettimään minkähänlainen tuo tuoksu on, en tunne sitä yhtään. Käyn katsomassa kuvauksen…

 4. Minna

  Kivalta matkanne vaikutti �� Tallinkin verkkokauppa tuli tutuksi viime keväänä, kun tilasin tyttärelle yo-lahjaksi Versace laukun, joka oli todella isossa alessa. Laukku tuli kotiovelle ja olikin isompi versio samaisesta laukusta. Ilmeisesti pienet laukut oli loppu ja saimme isomman ja arvokkaamman tilalle. Joten hyvä palvelu ��
  Olen ottanut useampia hoitoja Tallinnassa ja viimeksi viime kesänä Tallink spa hotellissa yöpyessäni myös jalkahoidon geelilakkauksella. Tykkäsin.

  1. Maarit / Sopusointuja

   No jopas jotakin! En ole kuullut vastaavaa ennen; yleensä tulee vain ilmoitus että tuote on loppu. Nyt on jännää seurata miten kauan tämä geelilakkaus kestää ja mahdanko jäädä siihen koukkuun… Jos näin käy, niin sitten vaan taas Tallinnaan ja homma uusiksi.

 5. Outi Krimou/Outi's life

  Aina kauneusmatka teillä on ollut. Geelilakkaus varpaissa näyttää kivalta. Tuollaisilla reissuilla on aina myös niin herkkua ruokaa.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Vaaleahan tuo väri on, mutta käytän muutenkin vaaleita värejä… Testailen nyt näiden kestävyyttä noin yleensä, että kannattaako ottaa jatkossakin. Ruoka se on aina mielessä :))
   Aurinkoista viikonloppua sinulle Outi <3

 6. tuulanneli

  Todella upea kauneusmatka! Ihanaa luksusta arjen keskelle! En ole tiennytkään, että Tallinkilla on verkkokauppa. Täytyypä käydä tutustumassa.

  Nuo Vagabondit ovat juuri sinun näköiset. Ihan huippuostos! Minulle VB on ollut/ ja on vieläkin rakas brändi entisen työni kautta. Heidän lesti istuu todella hyvin!

  Mukavaa viikonloppua sinulle 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Niin moni meidän matkalaisistakaan ei tiennyt siitä, joten oli todella hyvä, että ottivat sen esille ja kertoivatkin paljon mielenkiintoisia asioita. Tuuli oli ostanut huippuhinnalla oman suosikkituoksunsa sieltä – minäkin kiinnostuin niin, että pitää käydä tuoksuttamassa se jossain ensin ja sitten tilaus sisään.
   Olen niin onskana noista kengistä, uskon että käyttöä tulee paljon kunhan päästään keväämmälle. Niin, ja lesti on täydellinen – ja hinta!
   Aurinkoista sunnuntaita Tuula <3

 7. Suvi Cederberg

  Tallinkilla oma verkkokauppa? Mahtavaa! En tiennytkään, täytyy siis käydä tutustumassa. Ehkä tilaan oman ikisuosikkini, Bright Crystal -tuoksun, josta näköjään muutama muukin pitää, se kun alkaa olla taas loppumaisillaan.

  1. Maarit / Sopusointuja

   No kyllä! Katsoin muuten huvikseni yllä olevan Tuulin tuoksuostoksen, hän maksoi siitä noin 30 euroa verkkokaupassa ja täsmälleen sama oli erään ketjun sivuilla noin 90 e!

 8. Tiia Koivusalo

  Jälleen kerran kiitos sydämellisestä reissuseurasta Maarit, seura ihanaa, ruoka fantastista ja kaikki mielenkiintoista. Innoissani olen ollut jo tovin tuosta Tallinkin verkkokaupasta ja mielellään käytän myös Club One pisteitä saadakseni ostokset edullisemmin. Minna tuolla kertookin miten loistavat kaupat tehnyt. Todellakin kaikkien kannattaa ottaa Tallinkin verkkokauppa hintavertailuun mukaan tehdessä ostoksia.

  kivaa sunnuntaita Maarit. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Tiia niin paljon itsellesi! Liityin itse vastikään Club One'iin ja se on tosiaan kätevää, että pisteet voi käyttää matkojen sijaan myös verkkokaupassa. Tuntuu, ettei monikaan ole kuullut siitä aiemmin, joten hyvä että meille esiteltiin se niin perinpohjin.

   Ihanaa aurinkosunnuntaita Tiia! <3

 9. Hillevi Joutjärvi

  Ihanan kuuloinen reissu ollut teillä 🙂 Itsekään en ole käynyt Tallinnassa kauneushoidoissa, mutta kieltämättä vähän kiehtoisi. Ehkäpä asiaan olisi syytä tehdä muutos ja pian 😀

  1. Maarit / Sopusointuja

   Oli mukava reissu ja paljon niin mielenkiintoista uutta asiaa. Tallinna ja ylipäätänsä Viro on kiehtova kohde ja hoitoloita siellä piisaa vaikka kuinka 🙂

 10. JonnaH.

  Mä kyllä tiesin, että Tallinkilla on verkkokauppa, mutta taidankin mennä pitkästä aikaa alekoodin innoittamana katsomaan, jos sieltä löytyisi jotain. Esim. paljon sellaisia tuoksuja, mitä maista ei välttämättä edes saa. 🙂

  Mukavaa sunnuntaita! <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se kannattaa! Itse katselin Furlan käsilaukkujakin vähän sillä silmällä, mutta en nyt ainakaan vielä tarttunut niihin…
   Tuoksuja oli vaikka kuinka ja paljon sellaisia brändejä mitä itsekin käytän.

   Valoisaa sunnuntaita <3

 11. Taru

  Ihana reissu teillä 🙂 En tiennyt verkkokaupasta, mutta pakko mennä nyt kurkistamaan, jospa tekisi hyviä alelöytöjä. Iloa viikkoon ihana Maarit!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Nämä Tallinnan-reissut on aina mieleenpainuvia ja hauskoja. Kävin muuten itsekin vielä verkkokaupoilla ja ostaa pamautin tuoksun sieltä…tuon, mistä Tuuli vinkkasi. Se on maissa noin 90 e ja Tallinkilla 35e! Tämö ehkä kielii lopettamisesta, mutta ei haittaa sillä tuoksu omi ihana.
   Iloa viikkoosi Taru ❤️

Leave a Reply