Kauneus ja hyvinvointi

Kauneudesta kirjoittamisesta

22 Comments

 1. Tiia Koivusalo

  On niin ihana ajatus, että olet suunnitellut monien punien ja kynsilakkojen sävyt, joita olen käyttänyt. 💖

  Mitä testaamisen tulee, palvelus lukijoille löytää helpommin omalle iholle sopivat tuotteet, siksi kiva, että testaat ja kerrot. Koska mitä itse ostaisit ei välttämättä sovi toiselle.

  Kuin ihanin naistenlehti on sun blogi. 💖Mutta vielä ihanampaa on, että ollaan ystävystytty.

  Sydämellistä viikonloppua Maarit.

  1. Maarit

   Kiitos Tiia, kyllä se sykähdyttää omaakin mieltä, kun tietää kuinka merkityksellisiä nimet ovat kuluttajille. Tiedän, että monet ovat vuosia ostaneet aina saman värin huulipunasta juuri nimen perusteella eikä heillä ole tietoakaan numerosta 🙂 Ja muistan miten jännää oli nähdä ulkomailla tuotteita joita on ollut itse ideoimassa ja suunnittelemassa.
   Olen niin onnellinen ja kiitollinen siitä, että olen saanut työskennellä kaikki nuo vuodet kuin rakkaan harrastuksen parissa.
   Ihania kesäpäiviä Tiia ja todellakin, onneksi tapasimme ja tutustuimme <3

 2. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Sinä oletkin aikuisen naisen kosmeiikkaguru, jolta saa hyviä kosmetiikkavinkkejä. Mielenkiinnolla aina luen kosmetiikkapostauksesi, joista huomaa ammattitaustasi.

  Vähemmän todellakin on enemmän tässä iässä. Meikki kevenee, vaikka sitä päivittäin kun onkin raikastamassa ulkonäköä.

  Legendaarinen Lip Potion Roll-on löytyi minultakin, taisi olla mansikka.

  1. Maarit

   Kun on koko elämänsä hengittänyt sitä maailmaa, niin yhtä sun toista on jäänyt vuosien mittaan mieleen. Ja olen aidosti sitä mieltä, että jo pieni määrä meikkiä raikastaa itse kunkin. Itsellä kulmat on niin heikot, että ne laitan ihan ensimmäiseksi aamusta 🙂

 3. Sigrid

  Dear Maarit, it is very exciting to read about your career and to learn more about your love for cosmetics. Thank you so much for this intersting post.
  Have a nice weekend.
  Best regards and hugs
  Sigrid

  1. Maarit

   Thank you dear Sigrid for your nice comment. Beauty and cosmetics are deeply in my heart 🙂
   Have a nice weekend <3
   Maarit

 4. Leena

  Todellin kosmetiikan ammatilainen olet Maarit, ja parhaat vinkit kosmetiikkaan tulevatkin sinulta. Kuten Tiia Koivusalo mainitsikin, ihan parasta naisten/lifestyle -lehti tasoa, ja paljon enemmän. Eikä siis pelkästään kosmetiikan osalta, vaan katat eri alueita sopivasti vaihdellen. Ilo lukea. Ja kyllä, se lip potion roll on oli mullakin, mikä kiilto!

  1. Maarit

   Kiitos niin paljon Leena! Ehkä tämä combo kuvastaa elämääni, sopusoinnussa kaikkea.
   Ja niistähän on helppo kirjoitella tännekin…
   Ja kiitos hyvän mielen tuomisesta näin aamutuimaan <3

 5. Outi

  Sinä jos kuka olet kyllä oikea kosmetiikan tietäjä <3 Minua aina kiinnostaa silmien meikkaus ja esim. se, että miten saisin vähän häivytettyä tummuutta silmieni alta.
  Ihanaa oli kuulla sinun työhistoriastasi. Lumenesta jo tiesinkin, mutta en tuosta ajasta ennen sitä. Ihanaa sunnuntaita sinulle Maarit <3

  1. Maarit

   Kiitos Outi aina niin kauniista sanoistasi <3
   Ihan pikaisesti tuohon tummuusasiaan, mielestäni paras olisi käyttää jotain ihan ohutta mutta sopivasti peittävää peitevoidetta. Jo aavistuksenomainen häivyttäminen auttaa usein ja on luonnollisempi kuin täysin peittävät, joka usein näkyy liikaa.
   Ihanaa viikonloppua sinulle <3

 6. Celia C/ good to be home

  Ihan niin kuin muistaisin tuon kuvan sinusta! Ei ihme, että olet tuntunut niin tutulta koko ajan 🙂
  Upea, mielenkiintoinen ura sinulla on ollut ja olet juuri oikea ihminen tekemään kosmetiikkajuttuja! Itse tosin olen meikkaamisessa tyyppiä tosi vähän on enemmän 😉 Eli ripsien ja kulmien kestovärit, jotta silmät edes löytyvät naamasta, muuta meikkiä ei juuri roosaa huulikiillettä enempää sitten olekaan. Ihon hoidosta kyllä pidän huolen.
  Mukavaa kesän jatkoa <3

  1. Maarit

   Kiitos Celia! Voi kuule hyvinkin olla, että olet törmännyt tähän – joskus kuva häilyy itselläkin mielen sopukoissa ja pompsahtaa tuttuna kun näkee uudelleen.
   Kestovärit on kyllä erinomainen keino meille aikuisille, ilman niitä en tule itsekään enää toimeen.
   Lämpöisiä kesäpäiviä <3

 7. Marjo

  Olipa kiva lukea sinun tausta. Mielenkiintoinen ura ja olet mielestäni juuri oikea henkilö tekemään kosmetiikasta postauksia. Täytyy sanoa, että olen aina ollut ihastunut Lumene tuotteiden sävyjen nimiin. Aikoinaan Lumenen huulipunia ostaessa oli aina myös hauska katsoa mikä punalle oli annettu nimeksi. Tuotteesta tuli nimen kera paljon ylellisempi ja merkityksellisempi koska nyt nimet olivat niin runollisia. Minua huvitti tuo kuva missä ole lattialla kontillasi ja etsiä oikeaa sävyä. Niin tuttu omasta työstä levittäytyä välillä pöydältä tuolien kautta lattialle pohtimaan mitkä sävyt sopivat toisiinsa.

  Kivaa heinäkuuta Maarit 🙂

  1. Maarit

   Kiitos Marjo viestistäsi! Juuri tuon saman olen kuullut monen monta kertaa, joten nimillä on oikeasti merkitystä. Ja sillä pyrittiin myös kuvaamaan tuotteen väriä, välillä onnistuen ja välillä ei 🙂 Nimi mielestäni myös personoi tuotteen ihan eri tavalla kuin numero. Ja jännää, että sinullakin on samanlainen värisuunnittelutyö, en tiennytkään 🙂
   Mukavia kesäpäiviä sinulle! 🙂

 8. Nanna Yli-Pelkonen

  Ihana seurata aikuisen naisen kosmetiikka ja meikkijuttuja. Tässä iässä mielestäni haasteellisinta on löytää nuden-väristä punaa, joka ei vie värejä kasvoilta. Nuorille, joilla omat värit kasvoissa ei ole haalistuneet, sopii kaikki nudet. Roosa-nudet aika hyviä, kuitenkin sitä oikeaa nudea vielä etsin! Olisiko sinulla suosituksia?

  1. Maarit

   Hei Nanna ja kiitos viestistäsi!
   Olen paininut saman ‘ongelman’ kanssa ja nudeväri on todellakin juuri niin haasteellinen kuin mainitsit. Inanen roosaa on oltava mukana, muuten huulet häviävät tykkänään kun pitäisi olla päinvastoin. Laitan tähän pari sellaista mitä olen itse käyttänyt, ja lisäilen jossain vaiheessa, jos tulee mieleen lisää.
   Madara huulipuna Cool Nude
   Max Factor Colour Honey Gloss 10 Honey Nude
   Kivoja kesäpäiviä!

 9. Nanna Yli-Pelkonen

  Kiitos hurjasti suosituksista!
  T. Nanna

 10. Marke Salonen

  Olipa hienoa, että löysin tänne blogiisi. Alan lukemaan julkaisujasi 🙂

  1. Maarit

   Niin ihana kuulla, kiva että löysit tänne ja että viihdytkin <3

 11. Lady of The Mess

  Olipa mielenkiintoista lukea taustoistasi – tiesin toki jotain jo aiemminkin mutta esim. tuo, että olet ollut mukana suunnittelemassa nimiä tuotteille, oli uutta. Ja kiitos – iso kiitos siitä, että jaat täällä meille aikuisille naisille vinkkejä; niitä kun ei niin kovin paljon perinteisen median puolelta tule.

  1. Maarit

   Kiva kuulla Arja, ja kiitos paljon viestistäsi! Niistä voisi kirjoittaa loputtomiin ja asiaa olisi paljonkin, kun vain saisi aikaiseksi… 🙂
   Lämpöisiä loppukesän päiviä sinulle!

 12. Tuija

  Olet tehnyt merkittävää työtä, koska nimitykset ovat tärkeitä. Muistan itsekin metsästäneeni jotakin lempihuulipunaani nimen perusteella, koska se vain oli niin sopiva sen hetkiseen tilanteeseen. Nimet jäävät vielä paremmin mieleen kuin jokin numero.
  Sinulla on ollut erityislaatuinen työura, jollaista ei meistä ihan jokaisella ole. Olet voinut käyttää visuaalista ja verbaalista lahjakkuuttasi monipuolisesti ja mikä ihastuttavampaa on, että edelleen kehität uutta blogisi myötä luovalla otteella.
  Lempeitä elokuisia päiviä! Tuija

Leave a Reply