Kauneus ja hyvinvointi

Kädet ovat nyt kovilla – näin hoidat ne pehmeiksi

6 Comments

 1. Sigrid Klede

  Dear Maarit, your blog post appears at exactly the right time, my hands have been very rough for a few days and now just need more care. I have extra care gloves that I like to put on overnight with thick cream underneath. And you are right, hand care, a nice gift idea, this year all the more with constant washing and disinfecting hands. Best regards Sigrid

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hello dear Sigrid! Overnight care is so effective for hands though it's not the most beautiful nightime accessory 🙂 But I have used it as well and the result is utmost soft hands.
   Have a nice week, hugs Maarit

 2. Outi Krimou/Outi's life

  Todellakin panostan. Minulla on töiden takia kädet kovalla koetuksella ja rasvaaminen on tärkeää. Tällä hetkellä olen aivan ihastunut Body Shopin ruusuiseen käsivoiteeseen.
  Ihanaa viikkoa sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Voin niin kuvitella, että kätesi joutuvat koville, mutta onneksi tilanteeseen voi vaikuttaa hyvällä hoidolla. Body Shopilla on ihania tuotteita, mutta en ole tainnut kokeille heidän käsivoidettaan lainkaan – pistänpä korvan taakse 🙂
   Mukavaa uutta viikkoa Outi <3

 3. Tiia Koivusalo

  Oma lemppari L'Occitanen käsivoide, sitä kun laittaa, niin ei tarvitse usein läträtä, kun parantaa käsien ihon heti. Lumenen käsidesi ihan suosikki. Sillä kuule lähti linnunkakkakin miehen golfpaidasta ja tämän niksin opin Instasta. 🙂 Vink vink.

  Ihania kynsilakkoja kaikki ja todella nätti tuo Edelweiss käsipesuaine.

  Ihanaa uutta viikkoa Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Oi, sitä mullakin on ollut vuosikaudet – ne pienet matkakokoputkilot ovat reissanneet ympäri mukanani. Sen tuoksukin on yksi niistä, mikä jää mieleen lähes nostalgisena käsivoiteen tuoksuna.
   Olipa hyvä vinkki, pitää pakata miehen bägiin pullo – käsidesipullo 😀
   Ihanaista viikkoa sinullekin Tiia <3

Leave a Reply