Sisustus ja koti

Julisteilla uusi ilme kevätkotiin (ja alekoodi)

16 Comments

 1. Tiia

  Aivan täydelliset valinnat teille. Sama täällä, ei design koti vaan kerroksia niin perintöinä, kirppiksiltä, reissuilta ja ulkomaan vuosista ja vaikka mitä. Harmillisesti meillä on kaikki seinätilat täynnä, mutta tyttärien huoneissa on tyhjää ja heillä alati muuttuva maku, joten ehkä heille?

  Tuleeko kehykset myös samassa vai kehystitkö itse?

  Maaret Kallio on viisas. Alkujärkytyksestä toivuttuani olen ajatellut niin, että jokaisen iloa tuottavaan pisaraan on tartuttava, sillä kukaan ei huomisesta tiedä.

  Muutenkin vaihtareiden vuoksi ollut kolmisen vuotta niin karmea olo ja unettomuutta, että jos jostain saan onnenpisaroita, kiitos kyllä.

  Sydämellistä viikon jatkoa Maarit. <3

  1. Maarit

   Kerroksellinen koti on lähinnä sydäntä täälläkin. Usein huomaan palaavani vuosia taaksepäin kun katson jotain vanhaa huonekaluani. Hauska yksityiskohta muistui mieleeni, kun ostin Torista muutama vuosi sitten pikkutytöille talonpoikaiskirjoituspöydän, joka tosin osoittautui sitten liian matalaksi, ja sen vuoksi on nyt meillä olohuoneessa mihin se viime viikolla siirtyi. Myyjä kertoi että hänen isoisänsä on kirjoittanut kirjan sen pöydän ääressä. Tämmöisiä tarinoita on vain vanhoilla tavaroilla.
   Gallerixista saa koko paketin eli julisteet sekä kehykset, ja ne kootaan kotona. Julisteiden miettiminen on kätevää ja voit antaa tytöille tehtävän sydänmerkitä omat suosikkinsa – niin on helppo katsoa kokonaisuutta siitä suosikki-valikosta 🙂
   Olen kuunnellutkin Maaret Kallion kolumneja ja hän on niin rauhallinen ja – viisas todellakin. On sellaista lempeää sallivuutta, mikä helpottaa oloa monin tavoin.

   Sama täällä, huolehdin omasta olostani ja jaksamisesta, että kykenen olemaan läsnä läheisilleni <3

   Aurinkoista sunnuntaita Tiia <3

 2. Sari Multanen

  Luin tänään myös Maaret Kallion kolumnin ja tärkeitä ja järkeviä sanoja. Vaikka huoli ja pelko valtaavat mieltä, on tärkeä tehdä asioita, jotka ilahduttavat ja kodin laittaminen on juuri tätä. Upeita tauluja olet valinnut, pitääkin taas käydä vähän katselemassa. Eillen kävin Fidalla etsimässä vanhoja kehyksiä, ihan mieleisiä ei juuri nyt tosin löytynyt. Aurinkoista loppuviikkoa <3

  1. Maarit

   Asiat eivät muutu suremalla ja myötätuntoa voi suoda lahjoituksen muodossa, mihin on onneksi lukuisia kanavia kuin myös vaatelahjoituksiin.
   Koti on turvasatama ja pidetään sellaisena ja puuhastellaan siellä mieleisiämme asioita. Ja sinä nyt siellä toisessa kodissasi <3
   Taulunkehykset on itselläkin aina kierttiksessä tutkailulistalla...

   Ihanaa viikonloppua lomalaiselle <3

 3. Annukka

  Todellakin kauniita, rauhallisia ja samalla mielenkiintoisia kokonaisuuksia olet valikoinut ja sommitellut.

  Mun mielestä on kivan rentoa sekin, kun ovat osin tasojen päällä. Vähän joutuu siivotessa siirtelemään, mutta se on pieni murhe ja vaiva se.

  Ehkä munkin pitäisi katsella omaa olkkaria uusin silmin. Ja miksei muitakin tiloja. Joskin meillä on tosi vähän ehjää seinätilaa, kun aina on joku ovi- tai ikkuna-aukko, joka katkaisee.

  Otin justiin Maaret Kallion Instassa seurantaan. Nyt tarvitaan justiin niitä viisaita, rauhoittavia sanoja. Vaikka alkushokin jälkeen mieli onkin jo vähän paremmalla tolalla ainakin just nyt.
  Suurelta osin uutispimennon vuoksi, mutta myös siksi, että olen mm. kaivanut mehupuristimen taas esiin ja ottanut asiakseni pitää parin koronavuoden jälkeen jälleen parempaa huolta ravinnosta. Eron huomaa jo nyt ja fyysisellä jaksamisella on niin suora yhteys henkiseen kanttiin.

  Ihanaa viikonloppua sinne kauniiseen kotiin Maarit <3

  1. Maarit

   Olen itsekin ihastellut aina kuvia, missä taulut on tasojen päällä – paitsi käytännöllistä (vaihtelunhalu) se tuo kivaa rentoutta ja ripauksen boheemiutta (vaikken muuten olekaan). Niihin on jo kummasti tottunut, nostelee automaattisesti silloin kun pyyhkii pölyjä. Meillä risteilee lisäksi sähköjohtoja piilossa seinilläkin ja mies on todella nihkeä iskemään seiniin mitään ja jotenkin sen vuoksi on jäänyt nämä tauluhommatkin aikoinaan vähän puolitiehen.

   Ravinto – sillä on niin suuri merkitys! Olen ollut aika väsynyt viime aikoina ja nyt kun mainitsit asiasta, niin selkeästi on taas parantamisen varaa täälläkin. Se kun lipsahtaa niin herkästi, jo parin päivän kiireiden tai muun syyn takia kun paistaa pizzat, niin siitä pitää oikein pinnistää, että tarttuu taas toimeen ja valmistaa kunnollista ruokaa.
   Meillä on sellainen pieni sitruspuristin ja sillä olen surrannut kilotolkulla veriappelsiineja. Aika vähällä saa kyllä tehtyä korjausliikkeen. kun perusta on kunnossa.
   Taidejulisteet niinkuin Gallerixilla suurin osa on, ovat tosi kauniita ja sieltä löytyy lähes mitä vaan voi ajatella. Ja se suosikkilistaus oli itselle taikasauva, kun olin ensin pähkäillyt tovin jos toisenkin mitä haluaisin. Kun niitä klikkaili sinne, alkoi hahmottumaan värimaailma ja se, ettei kaikissa ole esimerkiksi tekstiä. Tai ettei tule liian mustavalkoista. Nyt niistä saa 30 % alennuksenkin koodillani maaliskuun loppuun…

   Aurinkoiset sunnuntaiterkut Merikarvialta <3

   1. Annukka

    Voi Maarit, mihin pulaan mut nyt asetit :D. Kävin selailemassa valikoimaa ja pää ihan pyörällä, kun valikoimassa on ihan liikaa kaikkea ihanaa. Pelkästään luontoaiheen alla, joka olis just mun juttu.

    1. Maarit

     Voi ei! Jos kuitenkin päädyit johonkin, laittele Instaan kuvia niistä <3

 4. Outi

  Kauniita, upean sävyisiä ja niin teidän kotiin sopivia julisteita. Kaikki mistä saa iloa ja onnen tunteita on tällaisena maailman aikana sallittua <3

  1. Maarit

   Kiitos Outi – olen kanssasi niin samaa mieltä; nautitaan tänään ihanan aurinkoisesta sunnuntaista <3

 5. Leena

  Kauniit valinnat olet tehnyt ja entisiin sopivat. Niin on kauniita julisteita sivustolla, että vaatii todella silmää valita ne oikeat.

  1. Maarit

   Kiitos Leena! Olen itsekin tyytyväinen lopputulokseen, koska halusin säilyttää tietysti ne muutamat entisetkin. Valikoima on laaja, mutta se suosikkilistaus oli avain lopputulokseen, kun näki yhdellä silmäyksellä ehdokkaat ja sitä muokkaamalla löytyi sopiva kokonaisuus.

 6. Sigrid

  Dear Maarit, your spring decoration with the posters is wonderful. Have an amazing weekend.
  Best regards
  Sigrid

  1. Maarit

   Thank you dear Sigrid. Everything that brings a bit of joy is most important right now.
   I wish you a sunny and relaxing Sunday,
   Maarit

 7. Tuija

  Tauluhyllyt vaikuttavat käteviltä. Vaihtelunhaluisena ne toimisivat meillä, joilla on hyvin vähän mitään seinillä. Kokonaisuutesi on kaunis ja harmoninen, sopusointuinen.
  Viisaan Maaretin ajatus JIM, josta olen joskus kirjoittanut, on samaan tapaan hyvä tapa irroittautua arjen myllerryksestä. Kun ottautuu johonkin ihan muuhun niin aivot saavat tilaa muulle kuin ajatuskeloille.
  Tämä sinun blogisi on kyllä kärkitasoa tyylillisesti ja taidollisesti. Ihailtavaa Maarit! Kevätillan myrskyterveisin Tuija

  1. Maarit

   Hei Tuija,
   Kiitos kovasti kauniista sanoistasi 🙂
   Samasta syystä kuin teillä, on meilläkin parissa paikassa taululistoja, niihin on kiva vaihdella vaikkapa vuodenaikojen tai joulun ajaksi asetelmaa.
   Jotain ihan muuta – se kyllä toimii monessa tilanteessa. En ole tuntenut tuota termiä, mutta olen tietämättäni toiminut niin…
   Mukavaa viikonloppua ja valoisaa kevään odotusta!

Leave a Reply