Arki ja elämä

Joulukuun kuvia ja uuden odotusta

8 Comments

 1. Celia C/ good to be home

  Voi Maarit, olemme jälleen olleet niin samanlaisissa fiiliksissä eilen! Samanlaisia tuntemuksia, tuumia, toiveita. Samaan kellon aikaankin. Päätin vaan lopulta jättää lähetyksen aamuun, kun kello oli niin paljon.
  Pieniä onnenpipanoita on vuoteen mahtunut, haikeita halauksiakin. Surua ja murhetta. Silti pakko on keskittyä niihin positiivisiin. Ainoa, mihin pystyy vaikuttamaan, on oma asenne.
  Hyvää Uutta Vuotta toivotellen – CC

 2. Taru

  Ihanaa vuoden viimeistä viikkoa ihana! Uskon, että siitä tulee hyvä meille kaikille <3

 3. Outi Krimou/Outi's life

  Ihanat kuvat <3 Oikein hyvällä mielellä siirryn vuoteen 2021 ja toivon, että se olisi meille parempi kuin tämä edeltäjänsä.
  Ihanaa uutta vuotta sinulle Maarit ja kaikkea hyvää <3

 4. Sigrid Klede

  Dear Maarit, you have written another wonderful article that affected me much. This year a lot was golden for me, although we had to do without a lot. But in the end it is the "here and now" that counts and I have learned to be grateful and to enjoy the little beautiful moments in life. I wish you and your family a happy new year and everyone stays healthy. I'm looking forward to many new blog posts from you in 2021.
  All the best and a hug
  Sigrid

 5. JonnaH.

  Ihan positiivisella mielellä, vaikka mennyt vuosi on ollut monella tapaa hyvä, se on ollut myös raskas.

  Hyvää uutta vuotta 2021!

 6. Tiina

  Ensi vuonnakin pyrin vaikuttamaan niin asioihin, joihin voin ja asiat, joihin en voi vaikuttaa, eivät saa jäädä vellomaan mieleeni ainakaan ikävässä vaikutuksessa. Maarit, kaikkea hyvää ensi vuoteesi! Ps. Katsoin ensiksi, että sivuprofiilikuvassa olit sinä, mutta niin ei tainnut ollakaan ; )

 7. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

  Upeita kuvia ja melkein tekisi mieli pakata koriin eväät ja lähteä noihin saariston maisemiin 🙂 Meidän perheelle vuosi on ollut hyvä, vaikkakin koronan myötä on ollut huolia kuten kaikilla.

  Iloa Uuteen Vuoteen ♥

 8. Sari/Casa Mimi

  Ihana tunnelma kaikissa kuvissa. Huh, miten lävähtikin kasvoille korona meidän matkalla, mutta onneksi siitä jäi ihanat muistot ja kaikki meni mainiosti. Vuodessa on ollut paljon hyvääkin ja näistä monet liittyvät juuri ystäviin ja läheisiin <3. Täsä vuodesta tulee hyvä, tiedän sen <3

Leave a Reply