Yleinen

Joogaa with the view

8 Comments

 1. Sari Riekkola

  Joogahetki kuulosti mukavalta ja voi tuota ihanaa merta <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Nautiskelen siitä joka hetki ja yritän tallentaa sen värin ja tuoksun mieleeni kotiinpaluuta varten… <3

 2. Anonyymi

  Nyt olen kyllä kateellinen sinulle upeasta joogasessiosta. Ulkona joogaaminen on todella mukavaa varsinkin noissa maisemissa. Kiitos sinulle vuokra-asuntokommentista. Upeat maisemat kyllä korvaavat vähän vaatimattomankin asunnon. Leppoisaa tiistaita. /t. Helena

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tämä oli itsellenikin uusi kokemus enkä ole joogaakaan harrastanut pitkään. Siis opittavaa on, mutta näissä maisemissa kaikki on niin ihanaa. Ja jos tarvitset lisätietoa ja olette miettimässä vuokrausta täältä jossain vaiheessa, laita meili tuohon meiliosoitteeseeni (oikeassa sivupalkissa). Terkkuja!

 3. Johanna - Home at beach

  Ulkoliikunta on ihan parasta ja vielä ihanampaa tuollaisissa maisemissa!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kuulin myös, että järjestävät vaelluksen vuorille ja siellä laella joogaa, mutta ilmeisesti viileämpinä kuukausina. Pitää tsekata syksyllä!

 4. Celia C/ good to be home

  Käymme miehen kanssa joogassa vanhassa karussa tehdashallissa ja sekin on ihanan rentouttavaa. Saati sitten tuollaisessa maisemassa <3<3 näyttää taivaalliselta…

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ai sinä olet saanut miehenkin mukaan! Täällä on vielä houkutusvaihe meneillään…Oli paikka mikä tahansa, se tekee niin hyvää sekä kropalle että mielelle.

Leave a Reply