Yleinen

Joko sinulla on kukkainen kesätuoksu?

4 Comments

 1. Marja T

  Hei Maarit. Kiva postaus sulla. Täytyy myöntää, että olen hajuvesifani. Tällä hetkellä peilipöydälläni on vain 3 hajuvesipulloa: Dolce&Gabbanan Dolce, Marc Jacobsin Daisy Dream ja Versacen Versense. Yleensä pulloja on 5-6 kpl. Olen käyttänyt myös useita Escadan ja Lancomen tuoksuja. Pidän kukkaistuoksuista ja vihreistä tuoksuista. Itämaiset tuoksut ovat aivan no no. Mutta ehdoton suosikkini on tuo Versacen Versense. Hajuveden käytössä tulee muistaa kohtuus. Liiallinen tuoksuminen esim. julkisissa liikennevälineissä ja teatterissa voi olla epämukavaa muille. Kerään tyhjiä hajuvesipulloja. Ja onhan niitä kertynyt. Mukavaa kesää sulle!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei! Ja kiitos paljon! Kävin heti katsomassa mitä Versensessä on…Bergamotti ja mandariini ainakin, ja sitä kuvaillaan raikkaaksi…Tuo voisi olla myös itselleni sopiva – pitää käydä tuoksuttamassa. Kiitos vinkistä! Olen kanssasi aivan samoilla linjoilla, ei voi aiheuttaa tuskaa muille omalla tuoksullaan. Ihanaa kesää sullekin!

 2. Sirpa

  Kivat suositukset ! Käynkin heti tuoksuttamassa vaikka vannon Chanelin Chance eau Tendren nimeen, mulla on aina pari muutakin tuoksua käytössä, joita vaihtelen fiiliksen mukaan ?

  1. Maarit / Sopusointuja

   Onkin kiva vaihdella tuoksuja tilanteen, fiiliksen ja vuodenajan mukaan – niistä tulee myös kivoja muistoja mieleen. Kerropa, jos löysit näistä jonkin itsellesi sopivan…

Leave a Reply