Yleinen

Inspiraatio IKEAn elohuoneesta – kumpi versio on parempi?

12 Comments

 1. Vera

  Elohuone on huippu hyvä sana. Huone elämää, ei pönöttämistä varten.
  Minusta rumemman sävyinen sisustus on kivempi. Jotenkin raamikkaampi. Ehkä vielä mattokin vaihtoon?

  1. Maarit / Sopusointuja

   Juuri sitä raamikkuutta täällä kaivataankin, oli hyvä termi! Harjoitukset jatkukoon…

 2. Marja T

  Yksilöllisyys ja oma tyyli ovat valttia sisustuksessa myös mulla. Itsellähän kotia sisustaa ja kalustaa, ei niinkään ulkopuolisille. Sohvatyynyillä voi kivasti tehdä erilaisia "värikokeiluja". Pidän teidän olohuoneen kummastakin värimaailmasta. Jos multa kysytään niin ujuttaisin yhden vadelmanpunaisen tyynyn vihreän ja sinisen kaveriksi.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Niin totta! Sellainen vadelmakin löytyy kaapeista, heh. Niin kauan sisustaminen ja tyylin muuttaminen onkin helppoa ja edullista, kun se onnistuu kaappeja pöyhimällä. Mukavaa viikkoa sulle!

 3. Anonyymi

  Molempi parempi :). Syksyisin tummemmat tyynyt sopivat hyvin vaaleaan sohvaan. Kauniita nuo sinun tummat maljakot ja esineet. Minullakin on olohuoneen sisustuksen muutos suunnitteilla. Pitäisi saada mieskin innostumaan,kun pitäisi siirtää huonekaluja varaston puolelle "lepäämään". Elohuone on mukava määritelmä olohuoneesta! Te onnekkaat,kun teitä lähellä on IKEA. Mukavaa viikkoa. /t. Helena

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ne tummat esineet lukuunottamatta isoa ruukkumaljakkoa, ovat kaikki kirppiksiltä löydettyjä. Jos käytät houkuttimena sitä, että tämä sisustustempaus ei maksa muuta kuin vaivan. Se tehoaa yleensä täällä 🙂 Mukavaa viikkoa sinnekin!

 4. Unknown

  Näin syksyllä tuo mausteisen värikäs on ihana. Kodikas ja samalla tyylikäs. Sain taas sinulta inspiraation….eli viikonloppuna vaihtuvat täälläkin värit ?

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiva, mukavaa sisusteluviikonloppua sinulle! 🙂

 5. Johanna - Home at beach

  Syksyllä ehdottomasti tuo tummempi puhuttelee, mutta jo kevättalvella vaihtaisin noihin vaalempiin sävyihin. Ihanaa syksyn alkua, toivottavasti ehdittäisiin nähdä jossain välissä.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Näin se vuoden kierto näkyy ja toteutuu kotona, kauppiaiden iloksi! Palataan hei treffeihin lähiaikoina! Kivaa viikonloppua!

 6. Business Woman

  Hei Maarit (pitkästä aikaa:)! Ihania sisustuskuvia ja kieltämättä molemmat on kauniita. Runsaampi värimaailma on syksyyn sopivampi eli komppaan edellisiä kommentoijia.

  Aika jännä tuo majanrakennusvietti, joka näyttäisi säilyvän sukupolvelta toiselle. Mistäköhän DNA:sta se oikein kumpuaa?

 7. Maarit / Sopusointuja

  Heissan – tosiaan ei olla törmätty missään tilaisuudessakaan vähään aikaan. Olen kyllä seuraillut sinua somessa 🙂 Meillä on olohuone saanut taas ihan uuden ilmeen noiden kuvausten jälkeen, ei niistä kumpikaan nimittäin miellyttänyt omaa silmää kuitenkaan.
  Ajattele tosiaan, että pienempi tyttö on 1,5 v ja aivan innoissaan kömpii kaikkiin vähänkin majaa muistuttaviin…
  Mukavaa syksyn odotusta ja onnea businekselle <3

Leave a Reply