Yleinen

Huoltopäivä & luksusvappunaamari

10 Comments

 1. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

  Aivan ihanalta kuulostaa ♥ Mä harrastan myös tuonkaltaisia hetkiä ja olen kokeillut kangasnaamioita (onko ne samoja kuin kuitunaamiot, en tiedä). Mun iho selvästi tykkää naamion antamasta kosteutuksesta.
  Jalkoja hoidan myös itse, olisi aika tehdä tas perusteellisesti hoito ennen kuin sandaalikausi alkaa.
  Mukavaa vappupäivää!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Moikka Maiccu! Kyllä kangasnaamio on mielestäni ihan sama asia, tämä Ardenin on materiaaliltaan erilainen kun se liimautuu suorastaan ihoon kiinni, minkä vuoksi se myös pysyy todella hyvin ja muotoutuu kasvojen mukaan.
   Askelkin on kevyempi kun jalat on hoidettu, eiks vaan…
   Kivaa viikkoa sinne!

 2. Anonyymi

  Hei Maarit, blogissasi on kivoja postauksia aikuiselle naiselle. Seuraan blogiasi, vaikkakin harvoin kommentoin.
  Olet usein maininnut ruusufinnistä, joka vaivaa sinua. Päätin nyt kommentoida, koska itse löysin uskomattoman avun omaan vaivaani, rutikuiviin, halkeileviin, punoittaviin kyynärpäihäni. En oikein ymmärrä itsekään, miten juuri nuo alueet ovat niin pahat, vaikka kuiva ihohan minulla kauttaaltaan on, mutta ei sentään tuollainen. Sarjassa on sereumi ja hoitovoide myös ruusufinnille. Olin jo menossa ihotautilääkärille, joka varmaan olisi määrännyt kortisonivoidetta 🙁

  Oletko kuullut suomalaisesta kantasoluteknologiaan perustuvasta Naviter Oy:n tuotteesta BTB13? Olin kuuntelemassa toimitusjohtaja Anni Linnavirran luentoa BTB13-tuotteista. Sarjaan kuuluu sekä antiage- että medical-linja. Kolme viikkoa olen käyttänyt medical seerumia ja hoitovoide 3:sta ja iho on lähes normaali, pieni punoitus jäljellä. Medical hoitovoide 1 ja 2 on esitte luettelossa (18 eri "vaivaa") merkitty ruusufinnille.

  Ostin tuotteet Hiusakatemiasta, Mannerheimintie 6 A, jossa luento pidettiin, siellä ja mm. Laser Tilkassa on hoitoja näillä tuotteilla. Raili Hulkkonen on myös esitteessä yksi tuotteiden suosittelijoista ja hän on BTB13-hoitomeikkien kehitystiimin jäsen. Tuli nyt kerrottua aika pitkästi. Saattaa olla ihan tuttua juttua sinulle :))

  – Sirpa

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei Sirpa ja suurkiitos viestistäsi!

   Olen nähnyt ko sarjan, mutten ole jostain syystä perehtynyt siihen ollenkaan enkä tosiaan tiennyt että siitä löytyy myös ruusufinnituotteita. Otanpa hetimiten asiakseni. Olen tehnyt yhteistyötä Naviterin muiden tuotteiden kanssa, mutta en tiennyt että tämä on myös heidän tuotteensa. Raili on näyttänytkin jotain meikkituotetta, minkä kehitystyössä on ollut mukana…
   Aivan loistavaa, että olet saanut avun itsellesi – on aina ihana kuulla näitä tarinoita.
   Eli, kiitos vielä että kommentoit ja että olet lukijani – tässä tuli nyt roppakaupalla tärkeää ja uutta tietoa.

   Terkuin Maarit

  2. Anonyymi

   Hienoa, toivottavasti apu BTB13:sta löytyy sinullekin.

   Olemme tavanneetkin Päivin Kivenlahden kaupalla, kun olit siellä esittelemässä Lumenen meikkejä.
   Mukavaa viikon jatkoa!

   – Sirpa

  3. Maarit / Sopusointuja

   No nyt kyllä jäin miettimään kuka sinä olit heistä! Oli hässäkkää ja itse niin
   innoissani…

  4. Anonyymi

   Ei varmaan tällaiset nopeat kohtaamiset voikaan jäädä mieleen 🙂 Otan sinua hihasta kiinni, jos joskus törmäämme vaikkapa Päivin kaupalla ja tapahtumissa. Se ihanuuspuoti onkin tätä nykyä minulle "kiven heiton" päässä, kun asun Kauniaisissa.

 3. Anonyymi

  No, menipä kirjaimet sekaisin seerumi-sanassa :))

  – Sirpa

 4. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Olen Aasian-reissuilta ostanut kasan kuitunaamioita, käytän viikonlopuisin ja raskailla työreissuilla levitän sellaisen kasvoille kun luen illan viimeiset sähköpostit.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Sieltä minäkin olen ostanut ensimmäiset kappaleet jo useita vuosia sitten.
   Kuulostaa ylelliseltä iltahetkeltä rankoilla reissuilla – ja naamiohan hoituu siinä ihan itsekseen meilienluvun ohessa.

Leave a Reply