Arki ja elämä

Huawei P30 Pro – koukussa kameraan

12 Comments

 1. Päivi/Kultturelli Matkalaukussa

  Onnittelut yhteistyöstä! Ihana puhelin, ihana kamera, auts….Tässä nousee Huawei-kuume! Mukavaa uutta viikkoa!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos paljon Päivi! Käy ihmeessä tutustumassa näihin – ihastut sen ulkonäköönkin…
   Ihania kesäpäiviä sinulle!

 2. Outi Krimou/Outi's life

  Aivan upeita kuvia. Itsekin otan kuvat aina puhelimella. Minulla on Honor10.
  Ihanaa uutta viikkoa sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Outi! Hyviä kuvia olet ottanut Honorilla – itselläkin oli se aiemmin 🙂
   Aurinkoista lomaviikkoa <3

 3. JonnaH.

  On kyllä nerokas toi tekoäly, vasemman puoleisessa kuvassa sua ei erota kuvasta hädin tuskin lainkaan vaikka se olisi pointti, kun taas oikeanpuolimmaisessa olet kuvan tähti. <3 Zuumi on usein älypuhelinten kamerassa tosi haastava, kuvanlaatu kärsii järjettömästi, jos vähänkin koittaa zuumata, tässä on kyllä tultu iso askel jo eteenpäin, vaikka ihan järkkäreiden tasolle ei päästä, kuten monessa muussa ominaisuudessa ei enää pahemmin eroa huomaa. 🙂

  Aurinkoista päivää.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tekoäly tasoittaa valon ja kuvia voi tietty halutessaan tummentaa tai korostaa värejä jälkikäteen. Kun yritin aiemmalla puhelimella zuumata niin kävi just noin, kuva oli epäskarppi. Jos näit joutsenlennon -kuvan, niin siinä mielestäni kulminoituu kameran loistava zuumi, liikkuva vene, puhelin kaivettu salamavauhtia laukusta ja kuvaus + zoomaus sekunneissa, ja kuvasta tuli tosi terävä. Nyt tutisee Olympus!
   Lämpöistä viikkoa <3

 4. Tiia Koivusalo

  Häkellyttävän upeita kuvia Maarit. <3 Olen Huawei nainen henkeen ja vereen ja hyppysissä jo neljäs Huawei. Olen aikoinaan mennyt kauppaan ja tehnyt vertailuja ja kyllä myyjä vaan minut vakutti, kuten alunperinkin ajattelin, että Huawein kamera on paras ja niin ostin itselleni Huawein. Tämä uusi Huawei P 30 Pro on aivan omaa luokkaansa ja monissa tilanteissa moni sanoaa, otatko Tiia kuvat, koska sun kameralla vaan tulee ne parhaat. Jopa Kosmonauttireissulla lähetin Cloetan/Tuplan markkinointiin kuvat, koska meikäläisen kameralla tuli niin hyvät ja silloin hyppysissä oli Huawei P 20 Pro, joka mielestäni on juuri se Huawei, joka lopulta vei Huawein kameran ylivoimaisesti markkinoiden ykköseksi. <3

  Ihanaa, että meillä on samisluurit. <3

  Aurinkoisia kesäpäiviä Maarit ihana. <3

  1. Tiia Koivusalo

   Kääk mitä kirjoitusvirheitä, pitäisikö mun hankkia hih ne kaksitehot. 😉

  2. Maarit / Sopusointuja

   En huomannut mitään! Kun sitä lukee innoissaan saamaansa kommenttia, on vain niin iloinen siitä että on saanut palautetta 🙂 Sulla onkin ollult aina superhienot kuvat ja upeat värit niissä. Mun aiempi oli Huawei Nova 3 ja senkin kamera oli valovuoden päässä edellisestä puhelimesta. Nyt on oikeasti sellainen kamera, minkä kuvia voi käyttää vaativissakin tilanteissa. Mielestäni parasta tässä on se, että asetusten vaihto on tehty niin helpoksi ja ymmärrettäväksi. Lisäksi you tubesta löytyy paljon hyviä lisävinkkejä puhelimen käyttöön liittyen. En muuten ole koskaan perehtynyt näin hyvin ja perusteellisesti puhelimen toimintoihin – eikä johtu pelkästään tästä yhteistyöstä! Tämä on niin mielenkiintoistakin, mihin kaikkeen tämä pystyy.

   Kiitos Tiia kommentista ja ihanaa ihanaa Englannin-reissua <3

 5. Vilma

  Todella hyvänoloinen puhelin tuo ja vaikka mitä ominaisuuksia! Mullakin pärähti mun iphonen näyttö nyt ihan lopullisesti rikki, niin mietin, että voisin ostaa samalla kokonaan uuden puhelin ja samalla voisin vaihtaa androidiin. Monella ystävälläni on juuri Huawei, niin rupesin itsekin selvittämään, että olisiko tämä potentiaalinen. Tosi laadukas kamera ainakin näyttää olevan ja ainakin omaa silmää miellyttää. Tykkään itsekin valokuvata paljon puhelimella niin kamera melkein tärkein. Kiitos hyvästä kirjoituksesta!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Olen ollut äärettömän tyytyväinen tähän – itse asiassa tämä on tähän astisista puhelimista paras. Voin rehellisesti sanoa niin, vaikka tämä onkin saatu testikäyttöön. Toivotaan nyt vain, että Huawei onnistuisi selättämään kansainväliset ongelmansa.
   Se on niin hauskaa, kun (aikuisilla) lapsilla on iphonet ja he ovat olleet aina sen vannoutuneita käyttäjiä, mutta nyt kun ovat tutkineet tätä ja kokeilleet kameraa ym, niin mieli on alkanut muuttumaan.
   Kiitos sinulle kommentista ja ihanaa kesää!

 6. Skywalker

  Mulla on P30 ei siis pro. Kuvaan perusasetuksilla intelli hdr päällä. En vielä ole verrannut kuvien katselua pcllä mutta huolekseni on noussut em asetuksen mahdollinen rakeisuus zoomatessa kuvia niitä katsellessa versus mun Gm1 kameralla otettuihin. En ole oikeastaan koko kesänä kuvannut kuin kännykällä.

Leave a Reply