Kauneus ja hyvinvointi

Kohti syksyä – hoitovesi antaa iholle lisäkosteutta

12 Comments

 1. Annukka

  Olen vähän huono käyttämään kasvoilla mitään "ylimääräistä", mutta itseasiassa ostin vahingossa hoitovettä kasvoveden sijasta ja koska se kerran tuli ostettua, olen sitä myös käyttänyt. Oli joku luonnonkosmetiikkamerkki Emotionissa, mutta niin huithapeli olen, etten edes muista mikä :D. On sellainen suihkutettava, jota toki varmaan kuuluisi lisäksi jotenkin levitellä tai taputella iholle, mutta sen olen jättänyt väliin. Ja saman todennut silti kuin sinäkin, että välttämättä ei aina edes muista laittaa voidetta lisäksi, kun iho tuntuu valmiiksi pehmeältä.

  Mulla on ollut viimeaikoina kaikenlainen ihonhoito ihan retuperällä ja justiin eilen katselin peilistä kulahtaneen näköisiä kasvojani sillä silmällä, että lienee aika taas ryhdistäytyä. Kasvohoidosta ajattelin aloittaa ja siihen perään sitten joku ampullikuuri, joilla pääsee taas jonkun matkaa eteenpäin ja ehkä inspiroi pitämään itsestään parempaa huolta taas. Hiukset on toinen kammotuksen aihe ja ihailen sun paksua tukkaa, johon viimeisin leikkaus sopii ihan älyttömän hyvin. Näistä hennoista haivenista ei kummoisia loihdita.

  Kaunista syksyä kaikinpuolin Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei Annukka,
   monet ovatkin suihkutettavia, mutta tykkään itse laittaa 'käsien kautta' että saan sen osumaan kasvoille eikä mene silmiin. Mutta hei nythän sulla on tämä vaihe jo hoidossa!
   Kasvohoito tekee aina hyvää, se puhdistaa ylimääräisen ihon pinnalta, kirkastaa ja heleyttää, ja sen kyllä huomaa. Olen usein kirjoittanut myös entsyymikuorinnoista ja se on edelleen yksi avaintekijä kotona tehtävästä rutiinihoidosta. Itse vannon myös sen nimeen.
   Kun nyt olen sellainen matkasaarnaaja, niin olen tuonut vuosikausia esille sitä että hoidetun ihon näkee. Meillä jokaisella on erilaiset ihot, johon myös perimä antaa erityispiirteitä, mutta vanhetessaankin iho voi näyttää hyvältä ja fressiltä, kun sitä on hoidettu hyvin eikä se ole kuiva. Eikä se ole rahakysymyskään, sillä edullisillakin sarjoilla on todella hyviä ja tehokkaita, tutkittuja, tuotteita – kuten Lumenella.

   Ihanaista viikonloppua <3

 2. Tiia Koivusalo

  Käytän, käytän, rakastan ja siitä lähtien, kun olen nämä löytänyt, niin ei ole paluuta entiseen. Tällä hetkellä käytän just tuota Lumenen ja lätrännyt koko kesän. <3 Sensai on myös yksi lemppari. <3

  Ihanaa viikon jatkoa Maarit. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei Tiia,
   Niin se vaan koukuttaa, se ei ole pelkkää puhetta!
   Jatketaan läträämistä :))
   Aurinkoista viikkostä <3

 3. Outi Krimou/Outi's life

  Rakastan hoitovesiä. Itselläni on nyt käytössä Lumenen hoitovesi, juuri tuo mikä näkyy sinun kuvissa. Todella hyvä ja kosteuttava hoitovesi. Jotenkin kun tätä ikää on tullut lisää on myös iho alkanut olemaan kuivempi, joten kaikki kosteutus on vaan hyvästä.
  Ihanaa iltaa sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei Outi,
   Lumene taitaa olla monen suosikki, erinomainen hinta-laatu -suhde.
   Leppoisaa viikonloppua <3

 4. Anonyymi

  Täytyykin ostaa seuraavaksi Lumenea, kiitos vinkistä.
  – Seijahannele

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei Seijahannele,
   Kirjoitinkin tuohon ylös että sillä on erinomainen hinta-laatusuhde. Se jää iholle kosteuden tunteena vaikka onkin vesimäinen koostumukseltaan. Lumenea onneksi saa myös niin laajasti ympäri Suomea.
   Mukavaa viikonloppua <3

 5. Marja terttu

  Hei. Kiitos Maarit,tämä oli hyvä. Olen säntillinen ihonhoitaja,ja kiinnostunut tuotteista,etsin ja kokeilen,monet vinkit on sinulta tullutkin,mutta tämä tuote jäänyt ihan pimentoon. Nyt korjausliike. Vinkeistäsi löytyy kyllä sopiva. Ihanaa viikonloppua ?yst Marjat.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei Marjaterttu,
   Niin kiva kuulla – kosteus on avainsana meidän aikuisten iholle jopa niin (omasta mielestäni) että jos pitäisi valita vain yksi ominaisuus, niin se olisi kosteus. Jotkut kiinteyttävät tuotteet tekevät kiristävän tunteen, mitä en siedä lainkaan. Kosteus pehmentää.
   Leppoisaa viikonloppua <3

 6. Tuuli x Lumo Lifestyle

  Ensimmäisen hoitoveden ostin vahingossa Tokiosta. Luulin ostaneesi kasvovettä, mutta googlailu paljasti sen hoitovedeksi. Ne jäivätkin päivittäiseen käyttöön. Nyytkin käytössä on japanilainen hoitovesi tai oikeastaan – maito. Mujilla on hyvä paksu hoitomaito, josta pidän.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Muistan että olet maininnut siitä aiemminkin ja sen innoittamana ostinkin saman. En ottanut sitä tähän mukaan kun siitä on niin vähän infoa saatavilla, mutta kivan tuntuinen se on.

Leave a Reply