Yleinen

Hiekansävyisiä maisemia ja mitä muistoja ne herättivät minussa

16 Comments

 1. Nina L

  Kivasti kirjoitettu! Kiitos myös itsellesi huippu ihanasta blogista 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Sydän täynnä iloa ja kiitollisuutta – kiitos myös sinulle Nina!

 2. Tuija

  Sinun blogisi edustaa minulle juuri sitä autuutta, jota haen kuvien ja sanojen onnistuneista liitoista. Sinun postauksistasi huokuu aitous. Visuaalinen otteesi on erityislaatuisen taidokas kokonaisuus. Ihailtavaa Maarit! Halauksin Tuija

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Tuija ihanasta palautteestasi, arvostan sitä valtavasti – lähetän täältä virtuaalihalauksen sinulle! <3

 3. Marja T

  Raikkaalla tyylillä osaat kirjoittaa sisustamisesta, kokkaamisesta, matkailusta jne. Tekstiäsi on ilo lukea. Me lukijat olemme saaneet nauttia upeista kuvista. Osaat katsoa kameran linssin läpi juuri oikeista kuvakulmista ja näin kuvat muotoutuvat tasapainoiseksi. Usko vaan: blogisi tuottaa mielihyvää. Kauanko vielä aiot nauttia etelän lämmöstä? kyselee yks lumipyryn kypsyttämä ?

  1. Maarit / Sopusointuja

   Lämmin kiitos Marja! Parasta on se, jos onnistuu luomaan lukijoitakin kiinnostavia juttuja :o) Kamppailen koko ajan tuon kuvaamisen kanssa, mutta se lienee perfektionistille ominaista, heh. Kyllä meilläkin on sohjot edessä lähipäivinä – toivotaan, että joulun odotus peittoaa pimeyden!

 4. Johanna - Home at beach

  Kyllä blogiisi tuo hyvää mieltä, ihania vinkkejä, kauniita kuviasi on mukava katsella ja tekstisi on soljuvaa! Aurinkoista ja lämmintä loppureissua.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos paljon Johanna <3 Terkkuja ja auringonsäteitä sinne!

 5. Sari Riekkola

  Blogisi tuo paljon hyvää mieltä ja annat aina niin hyviä vinkkejä kauneuden hoitoon, kiitos paljon! Nuo kuvat olivat kyllä kauniita ja herättivät pienoisen matkakuumeen 🙂
  Ihanat värit tosiaan ja tuo hiekka …

  Mukavia päiviä sinulle sinne!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Sari! Niitä vinkkejä voisi antaa paljon enemmänkin, mutta esim. meikkien osalta se on niin haastavaa kun pitäisi aina kuvatakin ne… Leppoisaa viikonloppua!

 6. Riitta

  Tosi kiva teksti, kiitos itsellesi, kun bloggaat meidänkin iloksemme! Ja ah minkälaisen kaukokaipuun kuvat herättivätkään…

  PS: Mä muistan sun trendikatsaukset, selasin niitä usein ihan ilokseni. Ja olin vähän kateellinen, kun sulla oli niin makeet työtehtävät..! 😀

  1. Maarit / Sopusointuja

   Oi kiitos Riitta! Joskus työkin voi olla kuin harratus, vaikka on siinä ollut haasteensakin kuten kaikissa. Mutta niin ihanat muistot! Terkkuja :o)

 7. Celia C/ good to be home

  Hiekan sävy on ihana, vaikka en niin hiekasta tykkääkään (se kun menee joka paikkaan). Todella tunnelmalliset kuvat – en ihmettele yhtään, että inspiroiduit näistä.
  Nauttikaa valosta – täällä on niiiin pimeää. Mutta onneksi: joulu 🙂
  Ihan vakiona ollaan täällä linjoilla <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Lämmin kiitos vakilukijalleni ja -kommentoijalleni – on niin ihanaa saada viestiä ja palautetta <3 Ihanaa viikonloppua sinulle!

 8. Marre

  Kauniita kuvia! Täällä pitäisi kulkea kokoajan kameran kanssa.. Kuvattavaa riittää ja valoakin on riittävästi..
  Hiekka oli se sävy minkä haluasin meidän olohuoneen yhdelle seinälle, se nyt ei ihan onnistunut, sävy on liikaa keltaiseen taipuva.. Menee uusiksi jossain vaiheessa, ehkä tapettia. Täällähän näitä värimallikuvia olisi ollut.. seinä kylläkin maalattiin viime keväänä jo.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos paljon Marre! Mulla on onneksi pieni kamera, ja se kiikkuukin kyllä aina kaulassa tai laukussa mukana missä liikunkin. Värien määrittely onkin vaikeaa ja kaupan väriliuskojen mukaan on hirveän vaikea kuvitella kokonaisuutta. Mutta onneksi maalaaminen on suhteellisen nopeaa – vaikeampaa on kehittää se inspiraatio siihen!

Leave a Reply