Yleinen

Hetkiä viikolta – mystinen nainen ja unelma

14 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life

  Ihania hetkiä viikkoosi on mahtunut! Minä tein perheen miehille tonnikala-katkarapupizzaa ja nyt täällä kuumeisesti mietin, että mitä sitä itse söisi.
  Ihanaa sunnuntaita sinulle, vaikka tuo sää on kyllä kaikkea muuta kuin ihanaa <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Olet niin kultainen, kun hellit miehiäsi suosikkiruoilla, mitä et kuitenkaan itse pysty syömään <3

 2. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Vivian Maierin näyttely oli hyvä, hän oli tehnyt kuvissaan oman varjon tai heijastuksen "virheestä" taidetta 150000 kuvan toistolla.

  Viinijoogaagin olen kokeillut, se olikin hauskaa!

  Olen joskus vuosia sitten lukenut että tummemmat salaatit ovat terveellisimpiä ja niitä valitsenkikn miltei poikkeuksetta. Kotipihalta pystyisi näköjään poimimaan jo litulaukkaakin pari kuukautta normaalia aiemmin, sitä voisin muistassani käydä poimimassa salaattiin.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Luin tosiaan matkalla näistä artikkelin ja lohduttava tieto oli myöskin se, ettei aikuinen voi saada nitraatteja liikaa. Se koskee vain alle 1-vuotiaita. Eli voi huoletta lisätä pinaattia ja rucolaa salaatteihin ja smoothiehin vaikka päivittäin.
   Piti käydä katsomassa kuva litulaukasta – en ole tiennyt, että se maistuu valkosipulilta! Miten kivaa, että sitä kasvaa pihalla. Voisikohan sitä kuivatakin…?

 3. Tuija

  Elämässäsi on vehreitä sävyjä. Vihersmoothie on herkkua. Nyt minulla tosin Voimaruoka -pohjainen smoothiekausi meneillään. Banaanilla saan annokseen vahvuutta ja sillä selviän aamupäivän lounaasta. Pikku naisia on ihana kohta postauksessasi. Tuollaiset leikit olivat itselläni ja lapsillammekin suosittuja. Noinkohan muutaman vuoden kuluttua myös pienimmäisellä.

  Toivotan sinulle auringonpilkahduksia alkavaan viikkoon! Tuija

  1. Maarit / Sopusointuja

   Oletko lisäänyt limeä vihersmoothieen? Se raikastaa kivasti avocadon ja banaanin 'pyöreyden'. Sinulla onkin ilmeisen ravintorikas ja täyttävä smoothie, jos selviät sen kanssa lounaasta.
   Tämä meidän vanhempi oli 1,5 -vuotias kun jo kaiveli korkkareita kaapista – pienempi ei ole ollut ollenkaan samalla lailla innostunut. Niin erilaisia ovat lapset <3
   Kiitos samoin! Täällä vain jatkuu tämä hurja puuskainen tuuli, mutta aion silti uhmata sitä ja lähden toppingit päällä ulos lenkille 🙂

 4. tuulanneli

  Ihania pikkunaisia <3 kyllä ne lapsenlapset tuovat oman ihanan tarinansa elämään. Katsotaan mitä tarinoita meillä syntyy tulevaisuudessa yhdessä Ellin kanssa.

  Hyvä vinkki sinulla tuo vihersalaatit! Niissä on todellakin eroja.
  Mukavaa viikkoa sinulle Maarit 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Niin totta! Elämän kiertokulku konkretisoituu kun syntyy uusi sukupolvi <3
   Kiitos samoin Tuula!

 5. Tiia Koivusalo

  Ymmärrän, että kaiken auringon keskeltä tänne ikuiseen marraskuuhun tuleminen, oli varmaan kauhistus. Onneksi on skumppajooga ja pienet ihanat.

  Sydämellistä uutta viikkoa Maarit. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se sentään helpotti, ettei ollut tullut lunta! Nyt sitä on jo tyytyväinen siihenkin, ettei sada – näin sitä ihminen sopeutuu 🙂
   Ihanaa päivää sinulle Tiia <3

 6. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

  Ihana asenne auringosta kotiinpaluuseen, silloin kun sataa ja on harmaata – asenne ratkaisee ♥

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se helpottaa niin monessa asiassa – niitä, mihin ei voi vaikuttaa, ei kannata jäädä murehtimaan!

 7. Heli-Hannele - Beach House Kitchen

  Toivotavasti tonnikalapiiras maistui!
  Vihreätä pitäisi taas lisätä smoothieihin, ne kun teen yleensä marjapohjaisina (kaksi pakastinta täynnä marjoja), ihanaa on hummus juuston korvikkeena. Pitääpä katsoa tupo dokumenttia Vivian Maierista, hyvin erikoinen elämäntarina, mutta kuvat hienoja! Rakastan joogaa..ja ehkäpä vähän skumppaakin, juuri nyt tähän mielentilaan sopiva laji <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se oli ihan tajuttoman hyvää ja aura sopi siihen mainiosti, mutta sitä ei pidä laittaa liikaa ettei vie makua tonnikalalta. Marjasmoothiet on ihania ja meilläkin on tehnyt hyvin kauppansa – enää ei ole oikeastaan muuta kuin tyrniä.
   Sulla on hurjat pakastinsysteemit, mutta onhan se niin hienoa ottaa sieltä niitä marjoja 🙂

Leave a Reply