Yleinen

Hetkiä viikolta – valoa, blinejä ja taidetta

17 Comments

 1. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Täytyisikin kaivaa taas vanhat reseptimappini esiin, niissä on monia takavuosien suosikkejani.

  Kappelin blinit ovat niin hyviä, nyt piti skipata tämä tilaisuus reissun takia. Onneksi söin viikko sitten kauden ensimmäiset (ehkä ainoatkin) blinit.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kappelin blineissä oli kaikki kohdillaan – jälleen. Niin herkullisia ja ihanat lisukkeet. Ja annoskin niin reippaan kokoinen, ettei takuulla jäänyt nälkä.
   Katsoinkin, että piipahdit Berliinissä 🙂

 2. leenariikkala

  Kauniit kuvat taas, ihania hetkiä sulla ollut. Tapiolan kukkakauppa on hyväksi havaittu, runsaasti valinnanvaraa ja niin kauniit kukat. Bonzu kastike on aivan ihanaa! Olen tuonut Japanista tai ostanut Helsingin Tokyanista Annankadulla. Sopii tosi hyvin sashimi -typpisen lohen makupariksi, siian myös. Leikkaan tuoreet lohipalat ohuiksi haarukkapaloiksi laakealle lautaselle, kaadan pozua päälle runsaasti , annan maustua muutaman minuutin, kevätsipulia kourallinen päälle. Ihanaa valkkarin kanssa, sellaisenaan.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Leena! Mulle kävi niin, että jäin heti koukkuun tuohon kastikkeeseen, se sopii niin monen kanssa. Miten ihmeessä en ollut kuullutkaan siitä.
   Ja tuota sashimia tulen vielä tekemään, se kuulostaa aivan ihanalta – kiitos vinkistä.

 3. Tuula's life

  Ihania hetkiä viikolta. Kappelin blinit ovat herkullisia. Ja mikäs oli illasta nauttia blinien ja ihanien blogikollegoiden kera. Hieno ilta ja muistorikas ilta. Ja minulla blinijuhlat jatkuivat vielä lauantainakin Paraisilla. Tammikuu on blinikuu.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa ja uutta viikkoa!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Maukkaat blinit, lasi viiniä ja mukava tapaaminen pitkästä aikaa – ihanan illan resepti <3 Ohjelma oli myös niin mielenkiintoinen ja ainakin minulle paljon uutta ja kiinnostavaa tietoa Suomen taiteen kulta-ajasta, joskus hulvattomastakin.
   Juu, huomasin instasta, että teillä herkuttelu jatkui 🙂
   Kiitos samoin Tuula <3

 4. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

  Tuollaisia kukkakauppoja lisää, näyttää ihanalle! Mukavia hetkiä muutoinkin viikon varrelta, raikkaat pakkaspäivät saivat ulkoilemaan ja toivotaan että viikolla olisi samanlaista.

  Mukavaa iltaa ♥

  1. Maarit / Sopusointuja

   Toivotaan todellakin, että nämä karseat myrskytuulet väistyisivät – täytyy myöntää, että on vaikea saada itseään liikkeelle tuonne tuulentuiverrukseen… Katselen nytkin ulos sysimustalle pihalle ja haukotuttaa – ehkä silti pieni lenkki 🙂
   Kiitos samoin Maikku <3

  2. Outi Krimou/Outi's life

   Ihana viikkoa sinulle on ollut, paljon kaikkea kivaa olet kokenut ja nähnyt.
   Kappeli on kyllä upea paikka. Kaunista sunnuntaita sinulle Maarit <3

 5. Tuija

  Voi sinua onnekasta, kun voit aloittaa aamun kävelyllä mukavissa maisemissa!
  Kappeli on viihtyisä miljöö, jossa olen äiti-tytär -viisitillä poikennut ja erityisesti muistan kivan 50 -vuotispäiväni kahvilahetken kahden miehen kanssa, kun olin 'matkoilla' merkkipäivänäni.
  Toivotan sinulle merkityksellistä tammikuuta! Tuija

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se onkin tämän elämänvaiheeni ehdottomia kohokohtia – vapaus miettiä jo aamulla päivän puuhia 🙂
   Sinulla on ihanat muistot Kappelista. Se onkin mitä romanttisin paikka keskellä Helsinkiä ja upea historia; mitä kaikkea se kätkeekään sisuksiinsa.
   Ihanaa viikkoa sinulle – toivotaan, että saisimme vielä talven!

 6. tuulanneli

  Lempeä ja venyttelevä liikunta on todella tärkeää meidän iässä. Täällä kanssa ilmoittautuu todella kankea yksilö. Kesäisin golf huolehtii liikkuvuudesta mutta näin talvella liikunta meinaa unohtua. Olen yrittänyt käydä aamuisin salilla pari kertaa viikossa vähän vaihtelevalla menestyksellä.

  Tapiolan kukkakauppa kuulosti aivan ihastuttavalta! Olen kanssa tarkka siitä, mitä kukistani maksan, joten kukkakauppa on varmasti huikea!!!! Mukavaa viikon jatkoa 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se on totta. Olen käynyt kerran viikossa yin-joogassa, mikä perustuu pitkiin, monen minuutin venytyksiin. Suosittelen lämpimästi sellaista, jos mahdollista. Silti niin ihanaa, että on päässyt taas liikkeelle. Toivottavasti innostus iskee sinuunkin <3

   Kiitos samoin – vaikka onkin suorastaan koiran ilma, jälleen!

 7. Suvi Cederberg -blogi

  Aamulenkki ja pulahdus meressä, niillä alkaa minunkin aamuni melkeinpä säällä kuin säällä. Tosin tänään, kun vettä vihmoo viistoon, jäi pulahdus tekemättä. Näin opintovapaalla on ihanaa, kun saa rakennella aikataulunsa itse ja jättää aamuun tilaa sille, minkä itse kokee parhaaksi tavaksi aloittaa päivä.
  Iloista viikkoa sulle, Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Olen niin kateellisena seurannut sun aamupulahteluasi – se on varmasti niin virkistävää myös mielelle. Se, että voi järjestää oman aikataulunsa erityisesti aamuisin, on mitä parhainta. Ja se on monille harvinaista herkkua arkisin. Kun sen vielä käyttää noin niinkuin sinä, eikä jää lorvimaan kotiin, se on ihailtavaa <3
   Reipasta viikkoa <3

 8. Mia / Beauty Highlights

  Voi että, miten ihania kuvia! Ja todellakin, täällä on myös aina ruoka mielessä 😀 Rakastan ruokaelämyksiä, niin koti-Suomessa kuin matkoillakin.

  Mukavaa viikkoa sinne!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Voi kiitos niin paljon Mia! Ruoka on ihana asia ja tuo hyvän mielen 🙂
   Ihanaa viikonlopun odotusta sulle!

Leave a Reply