Arki ja elämä

Hetkiä viikolta – Huawei-gaala & french twist

8 Comments

 1. Minna

  Kivat fiilikset välittyy kuvista ja olihan meillä ihana ilta♥️♥️

  1. Maarit / Sopusointuja

   Niin oli <3 Noin isoja juhlia on harvoin, ainakin meillä. Edellinen taitaa olla Lumenen 40-vuotisgaala kymmenisen vuotta sitten…

 2. Sari/Casa Mimi

  Ihana tuo peilikuva ❤️. Nuo poseeraukset on kyllä aina niin hauskoja ja vielä hauskempaa on, kun joku ikuistaa tuota puuhaa. Kiitos seurasta, on niin ihanaa, että olen saanut tutustua sinuun ❤️

  1. Maarit / Sopusointuja

   Olen niin samaa mieltä Sari – on ollut ihan huippua tutustua sinuun <3 Muistan niin sen päivän, kun blogiuntuvikkona nykäisin sua hihasta Tammertukun tilaisuudessa – se oli täysin spontaani juttu, mutta jokin johdatti tekemään niin.

   Tartu hetkeen -tyyppiset kuvat on tunnelmiltaan parhaita kun niissä ei todellakaan pönötetä. No, ei taideta pönöttää muutenkaan ;o)

 3. Tiia Koivusalo

  Vitsi miten ihanasti meidän kemiat kohtaa noissa kuvissa. Ilta oli wow ja seura myös. <3 Toivottavasti nähdään joulun jälkeen taas pian. <3 Ihanaa joulun aikaa Maarit. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Niissä on niiiiin hyvä fiilis ja hauska ilta näkyy kuvista – ja me ollaan kuin blondisisarukset <3
   Kiitos samoin Tiia, toivottavasti saat nauttia leppoisasti joulusta ja ennenkaikkea aluspäivistä! <3

 4. Johanna - Home at beach

  On kiva kun tässäkin iässä saa uusia kavereita ja ystäviä; sen vain huomaa heti kun kemiat käy yhteen, eikä sitä niin usein tarvitse nähdä, jutut jatkuu siitä mihin ne jäi viimeksi. Ihanaa kun olet tullut elämääni ja saanut tutustua Sinuun! Ja noi sun kengät – ihanat!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se ei ole todellakaan itsestään selvää. Just tänään juteltiin miehen kanssa siitä, että mulla oli paljon suljetumpi ja suppeampi keveripiiri kun olin töissä; ei varmaan silloin jaksanut katsella ympärilleenkään. Tässä iässä on myös armollisempi itselleen ja voi viettää aikaa juuri niiden kanssa, jotka tuovat hyvää mieltä ja energiaa.
   Kengät on monta vuotta vanhat, mutta onneksi en ole myynyt niitä! Joskus on sentään järkeä päässä. Ne toimi niin hyvin tuonkin asun kanssa, että taitavat jäädäkin klassikoiksi.

Leave a Reply