Yleinen

Hetkiä viikolta

14 Comments

 1. Kristiina K

  Varmaan kivalta tuntuu kun tutustuu uusiin samanmielisiin ihmisiin siellä. Voi noita "moppikoiria". Kivaa ja kaunista uutta viikkoa sinulle!

  1. Maarit / Sopusointuja

   On ollut todella mukavaa ja ennenkaikkea on kuullut kaikenlaista kiinnostavaa tähän kohteeseen liittyen. Koirulit ovat ihmeen rauhallisia, siinä ne makoilivat keskellä kävelykatua eivätkä olleet moksiskaan, vaikka kaikki pysähtelivät ihmettelemään moppeja 🙂
   Kiitos paljon ja mukavaa marraskuun viikkoa sinnekin!

 2. Annukka

  Taas kuulostaa niin ihanan rauhoittavalta ja kivalta teidän siellä olo. Ja hauska myös tuo uusi tuttavapiiri, joka sekin kuulostaa tosi mukavalta.

  Karvakoirat näyttää ihan siltä, että turkit on tehty paksusta villalangasta :).

  Kiitos näistä valonpilkahduksista Maarit <3. Täällä jatketaan samoissa hämärissä tunnelmissa kuin tähänkin asti.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Välillä sitä miettii, että pitäiskö tehdä tai liikkua enemmän, mutta ei pidä. Nyt tuli niin ihanat ilmatkin takaisin, että kävelen päivittäin megalenkin rannalla ja se saa riittää tekemiseksi. Kotona taas odottaa erilaiset velvollisuudetkin, joten nyt vedän henkeä hyvällä omallatunnolla.
   Niillä on rastat koko kropassa ;o)

   Aurinkoterkut <3

 3. JonnaH.

  Voi miten ihanat "mopit". Mua aina naurattaa toi rotu, koska ne näyttävät suloisilta lattimopeilta. 😀

  Mun mielestä juuri oikeanlaista lomaa on olla tekemättä mitään tai antaa vaan fiiliksen viedä. Arki on yleensä niin suunniteltua, että on hyvä luopua siitä edes lomalla.

  Mukavaa viikkoa!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Olen nähnyt tuon saman moppiparin ennenkin, pari vuotta sitten – sama meno oli silloinkin, ne makasivat rantabaarin edustalla odottaen isäntiään 🙂
   Kuten Annukalle kirjoitinkin, olen ansainnut tämän lepoloman. Ei olisikaan mitään järkeä lähteä näillä keleillä istumaan autoon; istun mieluummin auringossa ja ulkona.
   Samoin sulle Jonna!

 4. Outi Krimou/Outi's life

  Tosi kivoja hetkiä on viikkoosi mahtunut. Olipa kiva, että sait kahvitella uusien ystävien kanssa sielläkin!
  Kaunista viikkoa sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Näiden naisten tapaaminen on antanut kivaa lisäpiristystä arkeen; ja niin ihanaa että he ovat järjestäneet aikaa tapaamisille, sillä yhtä lukuunottamatta he ovat täällä ihan töissä ja elävät normiarkea. Todella kivaa porukkaa!
   Aurinkoa viikkoosi Outi! <3

 5. KastehelmiB

  Ihania hetkiä ja vaihtaisin oitis tämän pimeyden tuohon valoon. Ei maistu viinilasillinenkaan täällä miltään. Teidän loma kuulostaa ihan täydelliseltä, hitautta, rentoilua ja hyvää ruokaa. Nauti säteistä, sillä täällä niitä ei ole tiedossa. ps. kivat mopit.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ei voi edes ajatella sitä pimeyttä vielä – mutta se lohduttaa, että siihenkin taas kummasti tottuu. Sekin tuntuu oudolta, että pitäisi ajatella joulua, laittaa kotiin jotain jouluista – huh, ei onneksi ihan vielä.
   Valonsäteitä sinulle täältä <3

 6. Minna Mäkinen

  Vitsit mäkin haluan kokea joskus tuon, ettei tarvitse juosta paikasta toiseen,kun on ne jo nähnyt:) Toisaalta mä kyllä tykkään nähdäkin jotain uutta aina reissuilla ja harvemmin menen samoihin paikkoihin uudestaan. No olen ollut pari kertaa, mutta periaatteessa on kiva kokea uusia paikkoja, mutta sitten taas on varmasti ihana vaan olla, kun tietää, että siellä ne on ja ne on nähty:)
  Huiput nuo moppikoirat, katsoin ensin, että ne oli mattoja, mutta hei, ne olikin oikeita:) Nähdään pian ja mukavaa loppuaikaa sinne!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tiedätkö minusta tuntuu että mulla ikäkin tekee sen, ettei enää niin kiinnosta eikä ole tarvetta nähdä ja kokea maailmaa. Kun lähdetään reissuun, mennään hakemaan lämpöä ja valoa ja oleilemaan. Ihan parasta on se, kun tietää missä mitäkin on eikä mene aikaa asioiden tai ruokapaikkojen selvittelyyn – eli helppous. Tämmöinen aikakin on näköjään koittanut ja se on pelkästään ihanaa.
   Nähdään ja valoa sinne! <3

 7. Tiia Koivusalo

  Ihan mielettömiä kuvia ja ihanat te ja se, että on löytynyt kamuja sieltä ja blogikamuja. Olette kyllä pelastautuneet hirveimmältä kuukaudelta ikinä, en muista onko marraskuussa aurinko näyttäytynyt kertaakaan, pimeää ja sataa ja sataa. On ihan veto veks tällä hetkellä.

  Oikein ihania reissupäiviä ja kohta taidatte matkata jouluisaan Suomeen. <3

 8. Sari/Casa Mimi

  Kyllä lomailuun tulee ihanaa lisää, kun tutustuu ihmisiin. Minullakin on nyt kiva mennä Espanjaan yksinkin, kun tietää että juttukavereita riittää. Ja on kyllä ihanaa, että saatte olla ihan rauhassa ja ilman tarvetta koko ajan olla menossa. Viikko on kyllä lyhyt aika, pitää koko ajan laskea jälkellä olevaa aikaa 🙂

Leave a Reply