Yleinen

Helmikuu on hyvä tuoksukuu!

12 Comments

 1. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Kuvauksesi perusteella taidamme pitää aika samanlaisista tuoksuista. Be Delicious on ollut yksi ikisuosikkejani, jota olen ostanut aina uudestaan. Tosin juuri nyt sitä ei kaapista löydy

  1. Maarit / Sopusointuja

   Taidan olla aika konservatiivinen tuoksujen suhteen, kun olen etsinyt jotain uutta, pysyttelen näissä kategorioissa silti. On meillä hyvä tuoksumaku ;o)

 2. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

  Mulla on nuo samat tuoksut ja tykkään myös puhtaista tuoksuista 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Samikset ;o)

 3. Marja T

  Kuten totesit niin tuoksu kyllä kannattaa ostaa itse. Harvoin osuu lahjaksi saatu ns. nappiin. En myöskään pidä eksoottisista, itämaisista maustetuoksuista. Pidän vihreistä tuoksuista. Ostan kyllä uusiakin tuoksuja mm. Marc Jacobsin kauniita kukkapulloja. Mutta ehdoton lempparini on Versacen Versense. Sitä on nytkin yksi avaamaton pakkaus odottamassa. Joko olet kokeillut Versenseä? Mukavaa viikonloppua sulle.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Marc Jacobsin kukkapullo on minullakin, unohtui tuosta listasta. Se on todella hyvä, taisi olla nimeltään Daisy… Olen tuoksutellut tuota Versenseä monen monta kertaa, ja jotenkin se kiehtoo aina vaan – mutta en ole vielä ostanut sitä.
   Samoin sinulle Marja!

 4. Sara S.

  Rakastan tuoksuja, mutta arkena käytän niitä hyvin vähän. Kestosuosikkini vuodesta toiseen on Clinquen Happy 🙂

  Suloista sunnuntaita !

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se taitaakin olla suosituista tuoksuista ainoita, mitä en ole tuoksutellutkaan – pitääpä kokeilla!
   Aurinko paistaa – nautinnollista talviviikkoa!

 5. Johanna - Home at beach

  Mä olen saanut lähes kaikki tuoksuni lahjaksi mieheltäni ja kaikista niistä olen tykännyt! En ole yhden tuoksun nainen, kuten monet tutuistani tuntuvat olevan. Jotkut tuoksut ovat toki toisia ihanampia ja niitä täytyy saada uudelleen. Käytän tuoksuja päivittäin, jos joskus unohdan suihkauttaa kauniista pullosta tuoksua, tuntuu kuin olisi lähes alaston.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ajattele tosiaan, miten iso merkitys tuoksulla onkaan! Tuo mukanaan myös menneitä tapahtumia ja paikkoja.
   Jospa nyt suihkauttaisin energisoivaa tuoksua, kun kipaisen tästä salille 🙂

 6. Tuija

  Tuoksuista aina välillä haaveilen, mutta saan herkästi päänsäryn tai ahdistuskohtauksen. Harmillista! Keveät raikkaat tuoksut miellyttävät. Ensi viikolla voisikin hemmotella itse itseään ystävänpäivänä. ? Tuija

  1. Maarit / Sopusointuja

   Voi harmi! Mutta ärsyttää tai oikeastaan vihastuttaa se itseänikin, kun erityisesti vahvoja tuoksuja rakastavat lotraavat niitä urakalla ja muut kärsivät.

   Aurinkoista torstaita sinne! 🙂

Leave a Reply