Yleinen

HELEYSDUO

8 Comments

 1. Sara S.

  Minultakin löytyy tuo Lumenen pikakasvohoito, en vain ole ehtinyt sitä testailla 😉 Suloista sunnuntaita !

  1. Maarit / Sopusointuja

   On loistotuote tosiaankin, suosittelen kokeilemaan! Aurinkoista viikkoa!

 2. Anonyymi

  Hei Maarit, ihanaa saada vinkit ihmiseltä, jonka iho todellakin on heleä!!! En ole ehtinyt pitkään aikaan tänne sivuille, joten kommentoin nyt muutakin. Palma näyttäytyi viehättävältä kuvissasi, ehkäpä sinne pistäytymään vähän syksymmällä. Ja ne paprikat ovat löytäneet tiensä myös minun ruokapöytääni naposteltuun. Ihana blogi, jatka samaan malliin!
  Leena

  1. Maarit / Sopusointuja

   Voi kiitos Leena – taas jaksaa pakertaa tämän kimpussa! Ja ihanaa että olet löytänyt monenlaista inspistä täältä.

 3. Virpi P.

  Lumene ei ole tainnut vielä mainostaa tuota naamiota -tai oikeastaan näinhän se nykyään tehokkaimmin juuri tapahtuu:) Kiinnostus heräsi heti, Lumenella kun hinta on kohtuullinen. Lierac taas on uusi tuttavuus, mutta mahdottoman houkutteleva! Ostin juuri Mesolift-seerumin, joka sopii hyvin ikääntyvälle iholleni, vitamiineja ja hyaluronihappoa. Voiteet ovat ihania koostumukseltaan, niitäkin aion kokeilla.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei Virpi! Seerumit ovat itsellänikin päivittäisessä käytössä, vaihtelen välillä niitä ja öljyjä vähän fiiliksen ja ihon tarpeen mukaan. Pitääpä tutustua tuohon Mesoliftiin, se on minulle uusi! Mukavaa alkavaa viikkoa!

 4. hannamaria

  Justiinsa postissa tuli tämä Lumenen uutuus, joka päätyy heti tänään kasvoille ja testiin! Skippaan niin usein kuorinnat ja maskit niiden työmäärän takia, tähän ei voi käyttää sitä veruketta!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se on juuri näin! Kuorinnat ovat siitäkin niin käteviä, että ihon pehmeämmän pinnan tuntee heti, ja miten muut hoitotuotteet imeytyvät hyvin niiden jälkeen. Ihanaa viikkoa!

Leave a Reply